Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 30/4-6/5

Δείξτε ψυχραιμία και αδιαφορία σε ό,τι ακούσετε και δεν σας αφορά



Στις 2 ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, εντείνει περισσότερο την αναστάτωση που υπήρχε το τελευταίο διάστημα, ενώ οι εντάσεις στον χώρο θα είναι αρκετές. Δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο και τις ισορροπίες σας, αν θέλετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δείξτε ψυχραιμία και αδιαφορία σε ό,τι ακούσετε και δεν σας αφορά. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξετε σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας εκθέσουν. Στις 4 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους είναι δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Στις 5 πραγματοποιείται παρασκιώδης Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Σκορπιό, φέρνοντάς σας εκνευρισμό και πανικό. Δεν θα μπορείτε να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και καλό θα είναι να το αποφύγετε τελείως, καθώς οι λάθος επιλογές θα σας κοστίσουν ψυχικά και οικονομικά. Μην ανοιχτείτε οικονομικά ή προβείτε σε μεγάλες αγορές, που θα σας δυσκολέψουν στην πορεία. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

 

ΚΡΙΟΣ: Καλά θα κάνετε να διαφυλάξετε και να προστατεύσετε τη σχέση σας, προσπαθώντας να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Μια γενική σύγχυση που θα έχετε μην την εκδηλώσετε στον σύντροφό σας. Επίσης, φροντίστε να τον κρατήσετε μακριά από τις οικονομικές σας υποθέσεις και να μην τον αναμίξετε γιατί θα βγείτε χαμένοι. Θα βρείτε μεγάλη στήριξη στο φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, μια και ορισμένα προβλήματα θα εμφανιστούν συσσωρεμένα. Εντοπίστε τα θετικά στοιχεία και αποφύγετε τις κακοτοπιές. Θα πλημμυρίσετε από νέες ιδέες αλλά αν δεν περιορίσετε την ένταση του περιβάλλοντος θα μπερδευτείτε. Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί με συνεργάτες και φιλικά πρόσωπα. Σημαντικές εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από πιεστικά προβλήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πάρετε τώρα τελικές αποφάσεις. Να είστε προσεκτικοί και διερευνητικοί στα θέματα που σας απασχολούν γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξετε τη δημιουργικότητά σας, αλλά το περιβάλλον σας θα εκφράσει ενδοιασμούς και θα κληθείτε να αποδείξετε ότι μπορείτε. Κάντε τις αλλαγές που ταιριάζουν στο γούστο σας στον προσωπικό σας χώρο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα είστε γεμάτοι με ενέργεια για να κάνετε καινούρια πράγματα. Η επικοινωνία σας με άτομα του αντίθετου φύλου δε θα συναντήσει προβλήματα. Κάντε μια νέα αρχή και ξεπεράστε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Να είστε προσεκτικοί στο παρασκήνιο γιατί πολλά μπορούν να γίνουν πίσω από την πλάτη σας. Δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε από μια ιστορία που δεν σας ταιριάζει απόλυτα.

 

ΛΕΩΝ: Μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές, θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα και προσέξτε περισσότερο την υγεία σας. Κρατήστε κάποιες αποστάσεις από άτομα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα. Μην κάνετε το λάθος να επιστρέψετε σε σχέσεις ή φιλίες που δεν το αξίζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν είστε στο ψάξιμο για να αγοράσετε κάτι, μάλλον σήμερα θα βρείτε αυτό που θέλετε. Η βδομάδα θα σας ανατρέψει πολλά από αυτά που πιστεύατε για άλλους. Οι συγκρούσεις και τα νεύρα δεν θα σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις. Μια νέα σχέση που έρχεται στο προσκήνιο θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους. Λίγη απομόνωση θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα.

 

ΖΥΓΟΣ: Οργανώστε τα οικονομικά σας και ξεκινήστε κάνοντας περικοπές σε περιττά έξοδα. Θα συνειδητοποιήσετε πως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξετε κάποιες συνήθειες. Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή συνεργάτες που τελευταία είχατε ψυχρανθεί. Δε χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση. Ίσως αισθανθείτε αδικημένοι από πράξεις που θα κάνουν άτομα που δεν περιμένατε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι πολύ πιθανό να κατηγορήσετε τον εαυτό σας για όλα όσα δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Μην το βάλετε κάτω στην πρώτη δυσκολία, γιατί τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες. Αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες για θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα. Θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα για ορισμένα άτομα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε για άλλη φορά συζητήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Ακόμα και αν θα διαφωνείτε με τις απόψεις κάποιου, αποφύγετε την προσωπική επίθεση. Οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν επιτρέπουν να απομακρυνθείτε. Με δυναμικές κινήσεις θα καταφέρετε να πάρουν οι συνεργάτες σας τα μηνύματα. Δεν είναι απαραίτητο όταν μιλάτε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα να μαλώνετε για τα οικονομικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνδυάστε ψυχαγωγία και δουλειά, έχοντας τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε παγίδες που μπορεί να σας στήνουν κάποιοι στον επαγγελματικό τομέα. Κατευθύνετε την ανάγκη σας για επαγγελματική εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση, συμμορφωθείτε στο κλίμα που επικρατεί και φροντίστε να μην πιέζετε τους συνεργάτες σας, γιατί θα φθαρείτε ψυχολογικά χωρίς λόγο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από τα γεγονότα και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, καθώς πολλά θα αρχίσουν να αλλάζουν στη ζωή σας. Η μετάβαση στις αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε θα γίνει ομαλά. Μη φοβηθείτε να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα και να βάλετε τις βάσεις σε αυτά που θα σας προσφέρουν ένα καινούριο μέλλον.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα έρθουν έσοδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να παρασυρθείτε σε σπατάλες, αφού θα έχετε παράλληλα να καλύψετε και παλιές εκκρεμότητες, οπότε θα είναι μία ή άλλη. Οι συγκυρίες θα βοηθούν να υλοποιηθούν αρκετά από τα σχέδιά σας και η υπομονή που θα δείξετε σε ορισμένες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο, θα είναι σωτήρια.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς