Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Μαΐου

Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας κρατούν αιχμάλωτους στο παρελθόν



ΚΡΙΟΣ: Διώξτε αρνητικές σκέψεις και αν σας απασχολεί κάτι μοιραστείτε το. Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κρίνετε με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση των άλλων γύρω σας. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά κοινά σημεία στη σχέση σας με ένα γνωστό σας πρόσωπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν είστε σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό σας, μπορείτε να το ελέγξετε. Προσέξτε τις κινήσεις και τα λόγια σας, τώρα που ο σύντροφός σας είναι ευαίσθητος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαιτήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί το έχετε πραγματικά ανάγκη. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όσα αξίζετε.

 

ΛΕΩΝ: Για να είστε πιο ήρεμοι, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας κρατούν αιχμάλωτους στο παρελθόν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε την προσωπικότητά σας, χωρίς να φοβάστε τι θα που οι άλλοι. Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική, για να μη μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς.

 

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές σας επιθυμίες. Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια που γίνονται στον χώρο εργασίας σας, δεν σας βοηθάει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε μετά να μην το μετανιώσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούριο νόημα στην ερωτική σας ζωή. Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διεκδικήστε αυτά που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις επιθυμίες σας. Ερμηνεύστε με κατανόηση την απόμακρη στάση ενός αγαπημένου σας φίλου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που έχετε, για να προσφέρετε στον εαυτό σας ασφάλεια και σιγουριά. Ο μεγάλος φόρτος εργασίας, δεν θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να οδηγηθείτε στην επιτυχία, κάντε τις ανάλογες υποχωρήσεις. Σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφους σας, χωρίς να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.