Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 4 Αυγούστου

Προσδιορίστε αυτά που επιθυμείτε διακαώς, για να μην αλλάζει η συμπεριφορά σας από τη μια στιγμή στην άλλη



ΚΡΙΟΣ: Θα ενισχυθεί η δημιουργικότητά σας και οι συνεργάτες σας θα αρχίσουν να βλέπουν με διαφορετικό μάτι τα σχέδια που είχατε προτείνει και είχαν αφήσει στην άκρη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί οι ρυθμοί σας να είναι έντονοι, αλλά επειδή τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με αυξημένη τη γοητεία και τον ερωτισμό σας, πώς θα μπορούσατε να μην είστε καλά. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λίγη προσοχή πρέπει να δείξετε, καθώς το άγχος και το στρες του επαγγελματικού φόρτου, τείνουν να σας κουράσουν, όμως, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχήσετε.

 

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξει άνοδος και στον συναισθηματικό σας τομέα, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με το σύντροφό σας όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως σας επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας μέσα στη σχέση σας και να ξέρετε τι να περιμένετε από αυτήν.

 

ΖΥΓΟΣ: Προσδιορίστε αυτά που επιθυμείτε διακαώς, για να μην αλλάζει η συμπεριφορά σας από τη μια στιγμή στην άλλη και ειδικά σε άτομα που δεν σας φταίνε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το πλανητικό σκηνικό θα δρα υπέρ σας. Μπορεί μια επαγγελματική αλλαγή να σας αγχώσει, αλλά αργότερα θα σας δικαιώσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας θα βρίσκουν τον στόχο τους και στο πλευρό σας θα τάσσονται οι δικοί σας άνθρωποι έτοιμοι να σας στηρίξουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε αυτά που βρίσκονται πίσω από προσχήματα ή μισές αλήθειες, σε οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σας, κάτι που θα ενισχύσει τον συναισθηματικό σας τομέα και θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, να προγραμματίσετε το μέλλον και να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!