Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 15 Αυγούστου

Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία



ΚΡΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, καθώς καινούριες ευθύνες στον εργασιακό τομέα είναι πιθανόν να σας κουράσουν. Σε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά και χαλάνε την ψυχολογία σας, βάλτε τους όρια πριν σας τσακίσουν τα νεύρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευθείτε τις συνθήκες που επικρατούν, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Υλοποιήστε κάποια παλιά σας σχέδια και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προς το τέλος της μέρας οι ευαισθησίες σας θα αυξηθούν σημαντικά, κάνοντάς σας να αναζητάτε σιγουριά και κάλυψη στις προσωπικές σας σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συναισθηματική σας ζωή θα γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο χαλαρά.

 

ΛΕΩΝ: Όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε και επιζητάτε, η σχέση σας θα πάψει να είναι χλιαρή και γι’ αυτό δεν θα έχετε λόγο να παραπονεθείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρίσκεστε σε περίοδο που τα προβληματάκια έχουν ξεπεραστεί και συνεννοείστε καλύτερα. Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, γι’ αυτό μην αφήσετε την κυκλοθυμία σας να ξεσπάσει σε καυγά.

 

ΖΥΓΟΣ: Ύστερα από τόσες ταλαιπωρίες, ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί σας αξίζει να περάσετε καλά. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει ακόμα αρκετά άγχη, αλλά σίγουρα είστε καλύτερα απ’ ό,τι στο παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σχέση με τον σύντροφό σας αρχίζει να ξανανιώνει και να βρίσκεται σε πιο ασφαλείς δρόμους. Αφού ξέρετε ότι χώρια δεν μπορείτε να ζήσετε, μην αφήνετε τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δεν θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απομακρυνθείτε άμεσα από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας. Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα αν μπορείτε να δεχθείτε τις απαιτήσεις των άλλων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας, θα σας κάνει υπεραισιόδοξους. Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγαίνετε κατά πολύ από τους ρυθμούς σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι σταθερές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν, μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε την πορεία σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς να «βελτιώσεις» το κάρμα σου με απλούς τρόπους

Γιατί ποιος δεν χρειάζεται ένα καλό κάρμα!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου