Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 21 Αυγούστου

Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας



ΚΡΙΟΣ: Η αβεβαιότητα για τη σωστή εξέλιξη των επαγγελματικών σας, θα αρχίσει να γίνεται βασανιστική. Οι συγκρίσεις με το παρελθόν, δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η δημιουργικότητα και κάποια αναξιοποίητα ταλέντα σας, θα γίνουν καινούριες πηγές εσόδων. Η υπέρμετρη καταναλωτική σας μανία, θα χειροτερέψει την οικονομική σας κατάσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε στα οικογενειακά σας πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα. Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες να γίνουν εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας που πάνε καλά. Μην επωμιστείτε αποτελέσματα αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι και με τα οποία εσείς δεν είστε σύμφωνοι.

 

ΛΕΩΝ: Μετρήστε τις δυνάμεις σας και αρχίστε να καταστρώνετε ή να επιταχύνετε την εξόρμησή σας. Κινηθείτε δυναμικά και αισιόδοξα, επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά, για να νιώσετε καλύτερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο. Βρείτε ριζικές λύσεις για εργασιακά σας προβλήματα και μην μπαλώνετε καταστάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα πρέπει να είστε όσο μπορείτε μεθοδικοί στις εργασίες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, για να μην επιτρέψετε σε κανέναν να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας ή την αξία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το παρασκήνιο που θα υπάρχει σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, θα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη σας προδώσουν οι ίδιες οι κινήσεις ή οι αποφάσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υποστηρίξτε με ό,τι μέσο διαθέτετε τις θέσεις σας για να πείσετε τους συνεργάτες, αλλά και τους ανώτερους σας. Κρύβονται αρκετές εξαπατήσεις και προβληματικές συνεργασίες που θα βγουν στην επιφάνεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα εμπόδια στις επαγγελματικές σας επαφές, αλλά και γενικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να πείσετε τους συνεργάτες σας, ότι τα σχέδιά σας μπορούν να υλοποιηθούν και να πετύχουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Αξιοποιήστε τη μέρα παρέα με τον σύντροφό σας και μακριά από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, για να δεχθείτε μικρές και μεγάλες απολαύσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;