Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 29 Αυγούστου

Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να αγχώνεστε λιγότερο



ΚΡΙΟΣ: Βάλτε υψηλούς στόχους για την επαγγελματική σας ζωή και όχι ημίμετρα. Μην υποχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και δυναμώστε τη θέση σας. Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας και αυτό είναι σημαντικό. Πιστέψτε σε εσάς και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώστε καλύτερα και βρείτε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνει, κάνουν θαύματα σε αυτά που θέλετε να πετύχετε.

 

ΛΕΩΝ: Έντονη δραστηριότητα θα αποκτήσει η καθημερινή σας ζωή. Η διάθεση να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή σε πολλούς τομείς της ζωή σας, θα σας αναστατώνει ευχάριστα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί ορισμένες αλήθειες να σας πονούν, αλλά στην ουσία θα σας ελευθερώσουν. Θα βγουν στην επιφάνεια ορισμένες διαμάχες και ίσως και κάποιες παρεξηγήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε ως πρωταρχικό σας κριτήριο τη δημιουργικότητα και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές, ώστε να μπορέσετε να αποδώσετε, ακόμα και κάτω από αγχωτικές συνθήκες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεστε χρόνο για να δημιουργήσετε νέες βάσεις και υποδομές. Θα κάνετε καινούριες επαγγελματικές διασυνδέσεις, που κάποιες θα δώσουν νέες συνεργασίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις εμφανίζονται όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να αγχώνεστε λιγότερο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφασίστε να επισκεφτείτε τον γιατρό σας, αν έχετε κάποιες ανησυχίες και μην αναλώνεστε μόνο λέγοντας ότι θα πάτε και όχι πράττοντας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και σταθερό, καθώς τα πάντα αλλάζουν, αλλά απλώς χρειάζονται προσοχή και φροντίδα για να διατηρούν τη φόρμα τους.

 

ΙΧΘΥΣ: Διαμορφώστε την προσωπική σας ζωή, κάνοντας μια καινούρια αρχή για να γοητεύσετε και να κατακτήσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού