Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου

Μην τα βλέπετε όλα μόνο από το πρίσμα της λογικής και ξεχνάτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας



ΚΡΙΟΣ: Ενταχθείτε σε καταστάσεις που βλέπετε οι άνθρωποι να ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σας. Αφού η παρούσα νοοτροπία δεν σας συμφέρει, πάρτε την απόφαση και αλλάξτε την ριζικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε αποφασιστικές αλλαγές και μην αφήνετε τους άλλους να σας παίρνουν τον αέρα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο πολύ μπορείτε ρεαλιστές και αντικειμενικοί σε αυτά που σας συμβαίνουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις σας, δεν βοηθούν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν το ενδιαφέρον κάποιων δικών σας ατόμων γίνεται φορτικό και ενοχλητικό, δείξτε το έγκαιρα. Μην πιέσετε αγαπημένα σας πρόσωπα να δεχθούν αυτά που εσείς επιθυμείτε.

 

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε με τους συνεργάτες σας το ποσοστό ευθύνης που αναλογεί στον καθένα σας. Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι περιμένουν από εσάς, περισσότερη υπευθυνότητα και υπομονή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, συγκεντρώστε τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Με κατανόηση και αγάπη, βρείτε μαζί με τον σύντροφό σας κοινούς δρόμους να πορευτείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Πριν αντιδράσετε αρνητικά σε λόγια που θα σας μεταφέρουν κάποιοι, σκεφτείτε το γιατί το κάνουν. Μην τα βλέπετε όλα μόνο από το πρίσμα της λογικής και ξεχνάτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφασίστε να πραγματοποιήσετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δεν χωράει άλλη αναβολή. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποδείξτε πόσο δημιουργικοί είστε ξεπερνώντας τους κρυφούς σας φόβους. Οι ενέργειές σας έχουν εκνευρίσει κάποιους συναδέρφους σας, γι’ αυτό μην αγνοείτε τις υποδείξεις τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για σήμερα τουλάχιστον μη βασιστείτε σε οικονομική στήριξη από το συγγενικό σας περιβάλλον. Υπερασπιστείτε τα δίκαια αιτήματά σας και μην κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οργανώστε περισσότερο τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας, για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

 

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε στόχους με βάση την κάλυψη των αναγκών σας και βρείτε διεξόδους για να ξεφύγετε από κάποια σημεία που σας καταπίεζαν ή σας περιόριζαν τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου