Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 24/9 έως 1/10/23

Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις



Στις 25 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αυξάνει επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις. Στις 29 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Κριό, δοκιμάζοντάς σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε ρίσκα ή αμφίβολες επεκτατικές κινήσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα. Γρήγορες αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν για να γλιτώσετε λάθη και εντάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 30 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, σας αφήνει να οργανωθείτε κρατώντας αρκετή από την ανεμελιά σας. Αυτός ο συνδυασμός θα είναι εμφανής και στους γύρω σας, οπότε η παρουσία σας θα μαγνητίζει.

 

ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Πάρτε τις αποφάσεις σας αφού πρώτα μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά. Η εριστική στάση ορισμένων προσώπων δεν θα σας αφήσει να κάνετε υποχωρήσεις. Εάν πιστεύετε ότι ξέρετε το σωστό εφαρμόστε το, χωρίς όμως να προσπαθήσετε να το επιβάλετε και στους άλλους. Λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η βδομάδα θα είναι η αρχή για μια μεταβατική περίοδο, αλλά και μια ευκαιρία να εξετάσετε τι μπορεί να εξελιχθεί και τι όχι. Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο μένοντας σε δυσάρεστα πράγματα. Ποντάρετε περισσότερα πάνω σε σχέσεις που είναι σημαντικές και μιλήστε ανοιχτά. Αποκτώντας περισσότερους φίλους στον εργασιακό χώρο, δεν κινδυνεύετε από αντιπάλους. Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους για να καταλήξετε σε συμφέρουσες λύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι καλή, παρότι οι ευαισθησίες σας θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ενεργώντας συγκρατημένα θα τα καταφέρετε θαυμάσια. Φερθείτε ώριμα γιατί η επιπόλαια συμπεριφορά σάς χαντακώνει. Γίνετε πιο αυτόνομοι, καθώς οι στενές οικογενειακές σχέσεις παρέχουν ασφάλεια αλλά και προβλήματα. Βασιστείτε στη βοήθεια τρίτων προσώπων, γιατί τα σχέδιά σας είναι πολλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχετε την πρόθεση να κάνετε περικοπές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε ένα βήμα παραπάνω για να αναθερμάνετε μια φιλία χρόνων. Περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τονίστε τα ήδη υπάρχοντα ωραία στοιχεία που διαθέτετε. Όχι μόνο θα φαίνεστε πιο γοητευτικοί στα μάτια των άλλων, αλλά θα νιώσετε και εσείς καλύτερα με τη βελτίωση της εικόνας σας. Επίσης δεν είναι κακό να αλλάξετε στυλ ή να κάνετε μικρές επεμβάσεις στην γκαρνταρόμπα σας.

 

ΛΕΩΝ: Μικρή προσοχή στο στρες που προέρχεται από τον εργασιακό χώρο που θα τεντώσει τα νεύρα σας. Η φορτωμένη ατμόσφαιρα στις συνεργασίες σας δημιουργείται από τις απαιτήσεις ατόμων με κύρος του εργασιακού σας χώρου και καλό θα ήταν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε κανονισμούς. Αναπτύξτε την ερωτική σας διάθεση δίνοντας πνοή ανανέωσης στα σχέδια που έχετε στα σκαριά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύονται θετικά τα εργασιακά σας θέματα και αυξάνεται η τύχη σας στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, δείχνοντας αποφασιστικότητα και σταθερότητα. Η τύχη βοηθάει να συσφίξετε σχέσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να πετύχετε σημαντική υποστήριξη, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψετε τρόπους και μεθόδους που θα συμβάλλουν στη ρύθμιση θεμάτων που εκκρεμούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα διευκολυνθείτε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, αλλά και στους οικονομικούς σας στόχους. Μικρές ανατροπές ή καθυστερήσεις δεν πρέπει να σας τρομάξουν, αν έχετε φροντίσει να τακτοποιήσετε από πριν υποχρεώσεις προς τρίτους. Διατηρήστε τις ισορροπίες στη διαχείριση των χρημάτων σας και δεν θα χρειαστεί να αναβάλετε κάτι που θα σας είναι χρήσιμο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η προσοχή πολλών θα είναι στραμμένη επάνω σας, γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στον τρόπο που θα επικοινωνείτε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που θα πείτε, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις. Είναι κρίμα να απομακρύνετε από κοντά σας, ένα από τα πρόσωπα που θα ενδιαφερθούν για εσάς λόγω κακής συνεννόησης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε πως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να προχωρήσετε σε επιπόλαιες σχέσεις με προδιαγεγραμμένη ημερομηνία λήξεως. Το σίγουρο είναι πως θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Στη συνέχεια θα διαπιστώσετε πως έχουν γίνει πολλές αναθεωρήσεις μέσα σας και ότι έχουν αλλάξει αρκετές από τις επιθυμίες και τα όνειρα που έχετε για τη συναισθηματική σας πορεία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αρχίσετε να τα βλέπετε όλα πιο αισιόδοξα, ενώ η συναναστροφή σας με ορισμένα φιλικά πρόσωπα, θα σας κάνει να βλέπετε αλλιώς πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα. Αποφύγετε οι δεσμευμένοι να ξεκινήσετε το παιχνίδι των αντιπαραθέσεων γιατί θα βρεθείτε σε αντίπαλα στρατόπεδα, κάτι καθόλου ευνοϊκό για την πορεία της σχέσης σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να μην ανοίξετε καμία συζήτηση, ειδικά αν θα εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα της οικογένειας, καθώς δεν θα μπορείτε να βρείτε σωστούς δίαυλους επικοινωνίας και μία λέξη που θα ακουστεί κάπως θα πυροδοτήσει εντάσεις και καυγάδες. Διαφυλάξτε τη σχέση σας κρατώντας χαμηλούς τόνους. Μη βιαστείτε να μετανιώσετε για τις επιλογές που έχετε κάνει.

 

ΙΧΘΥΣ: Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται, ειδικά αν βγάζετε συμπεράσματα με κακή ψυχολογία. Το να βάλετε τα συναισθήματά σας στο μικροσκόπιο, δεν είναι η καλύτερη μέθοδος για να αποφύγετε άσχημες σκέψεις. Εάν κρατηθείτε και αποφύγετε ξεσπάσματα θυμού, στην πορεία τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα θυμηθείτε τον καταλυτικό ρόλο που παίζει στη ζωή σας το έτερον σας ήμισυ.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα