Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου

Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση



ΚΡΙΟΣ: Μην κατηγορείτε τον σύντροφό σας ότι έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από εσάς, όταν κάνετε και εσείς το ίδιο. Με λίγη υπομονή και πολλή κατανόηση, θα περάσει η μέρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τώρα που μπήκατε για τα καλά στον χορό του ανταγωνισμού. Οι επιλογές σας θα έχουν βάση την αυτονομία σας, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και στρέψτε την προσοχή σας σε ό,τι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Σε ό,τι θα αφορά την υλοποίηση ορισμένων επιθυμιών σας, όλα θα λειτουργούν υπέρ σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή να σας δώσουν ικανοποίηση, από το να μαλώνετε για τα χρήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, τώρα που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο.

 

ΛΕΩΝ: Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία ανάμεσά σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας. Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η δράση και η αντίδραση θα χαρακτηρίσει τις συμπεριφορές των άλλων και θα δώσει σταθερές βάσεις. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και η μέρα ανταμείβει την πρωτοτυπία, το θάρρος και το έξυπνο ρίσκο.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον ανοίγονται διάπλατα, γι’ αυτό κρατήστε τα καλά του παρελθόντος και πολεμήστε καθετί ανασταλτικό που σας σκλαβώνει και σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε την προβολή του εαυτού σας, που είναι και η μεγάλη σας επένδυση. Οι προσπάθειές σας έρχονται να αποδώσουν, ενώ οι πρακτικές αποφάσεις ενισχύουν την πρόοδό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε καλές συνεργασίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα έσοδα σας και γενικότερα τα υλικά αγαθά, παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, παρόλο που επιμένετε να πιστεύετε πως δεν εξαρτάστε από αυτά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αλλά κάντε πράξη τα αιτήματά σας. Περιορίστε την εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά αφήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλά υποσχόμενη.

 

ΙΧΘΥΣ: Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Μην εμπλακείτε σε ιστορίες συμπαράστασης ανθρώπων που δεν αξίζουν να ανήκουν στους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

Προτεινόμενα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού