Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 1-7/10

Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα



Στις 2 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, απαιτεί να προφυλαχθείτε από άτομα που θα σας δώσουν υποσχέσεις καθώς η υπερβολή θα σας ωθήσει σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις. Στις 3 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, οι συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι άφθονες και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Στις 6 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα. Στις 8 ο Άρης στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, βγάζει στην επιφάνεια όλα τα πάθη και τις ανασφάλειες με αποτέλεσμα οι καυγάδες να έχουν τον πρώτο ρόλο με κρίσεις ζήλιας, κτητικότητας και εκδικητικότητας. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας, για να αποφύγετε ψυχοσωματικά προβλήματα.

Pixel
Pixel

ΚΡΙΟΣ: Έχοντας στο μυαλό τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, ξοδέψτε ορισμένα χρήματα για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στον προσωπικό σας χώρο. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι απαραίτητες σε μια συμβίωση, όπως και ο σεβασμός. Είναι ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας που είναι ανάστατη. Εκμεταλλευτείτε σωστά τη δημιουργική σας διάθεση και έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να κερδίσετε τα μέγιστα από κάθε περίπτωση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην υπογράψετε τίποτα αν πρώτα δεν διαβάσετε και τα ψιλά γράμματα. Θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας. Συγκρατηθείτε γιατί η παρορμητική διάθεση θα σας βάλει σε μπελάδες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε τρόπο ό,τι και αν ακούσετε. Διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας προκαλέσουν ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να κρατήσετε τα χρήματά σας ασφαλή, αποφύγετε να δανείσετε. Πριν πειστείτε για οτιδήποτε σας προτείνουν, επιμείνετε στα να δείτε πράξεις. Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα ένα προσεκτικό προγραμματισμό. Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά. Μην πιστεύετε ό,τι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέμα. Αναζητήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με το περιβάλλον σας, αλλά και με τον εαυτό σας, αποφεύγοντας να γυρνάτε πίσω στο παρελθόν, που όχι μόνο σας πληγώνει, αλλά και σας εγκλωβίζει.

ΛΕΩΝ: Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δεν σας δίνει όσα θέλετε, απ’ το να ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διακόψτε σχέσεις που παίρνουν και δεν δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς. Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε. Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα. Μη διστάζετε να βάλετε μπροστά νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε απ’ το να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε να σας γίνει κριτική ή κακόβουλα σχόλια άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Αρχίστε να μαθαίνετε από τα λάθη σας, για να μη σας κοστίσουν και στο μέλλον. Να θυμάστε πως τίποτα δεν χαρίζεται και η λογική θα είναι το όπλο για να κερδίζετε με το σπαθί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα. Κάνοντας σωστές κινήσεις να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες να μετανιώσετε αργότερα. Ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχετε υπερένταση, θα μπορείτε να παραμείνετε αντικειμενικοί στην κρίση σας και αν διατηρήσετε μια δόση καχυποψίας θα αποφύγετε παγίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επανεξετάστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες για να γίνετε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας. Μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά και δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο ή καυγάδες χωρίς ουσία. Αν αφήσετε την απροσεξία ή την επιθετικότητα να πάρουν τον κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις σας, θα μειωθεί σημαντικά η αποφασιστικότητα και η δυναμικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τις απαιτούμενες εσωτερικές ισορροπίες και διατηρήστε ένα καλό κλίμα στις σχέσεις σας. Για οποιονδήποτε στόχο θέσετε να πετύχετε χρειάζεται μόνο καλή οργάνωση και πρόγραμμα. Η εργασία σας θα έχει ανοδική πορεία, αλλά τα καθήκοντά σας ολοένα και θα αυξάνονται κρατώντας σας σε εγρήγορση. Είναι πολύ πιθανόν να παραμελήσετε λόγω εργασιακού φόρτου την προσωπική σας ζωή, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να τον αφιερώσετε σε άτομα που σας αγαπούν. Δημιουργήστε μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα και αφεθείτε και εσείς σε αυτήν για να περάσετε καλά, να χαλαρώσετε, αλλά και να ξεκουραστείτε αφού στην ουσία το έχετε ανάγκη. Εκμεταλλευτείτε τις δημόσιες σχέσεις και την κοινωνικότητά σας για να εξασφαλίσετε μια καλή πορεία όπου αυτή χρειάζεται.

ΙΧΘΥΣ: Οι προσπάθειες που καταβάλετε για να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλετε δεν είναι πάντα αρκετές, γιατί δεν γίνεται πάντα να είναι όλα ελεγχόμενα. Υπάρχει η πιθανότητα ορισμένοι από τους συνεργάτες σας να σας δουν ως ανταγωνιστές και να αλλάξουν τρόπο συμπεριφοράς απέναντί σας. Φροντίστε να μην τους προκαλέσετε, γιατί θα τους επιβεβαιώσετε τη λανθασμένη εντύπωση που έχουν και δεν σας συμφέρει να τους χάσετε από το πλευρό σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

Προτεινόμενα

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

FASHION NEWS

Τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στην καθηλωτική της εμφάνιση στoν Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024;

Η στυλιστική επιλογή της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις