Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 6 Οκτωβρίου

Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να παίρνετε ως παραδείγματα προς αποφυγή



ΚΡΙΟΣ: Θα είστε αρκετά δύσπιστοι με αποτέλεσμα να υποβάλετε σε συνεχείς δοκιμασίες τις σχέσεις σας. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας κουράσουν αλλά ταυτόχρονα θα σας περιορίζουν αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ: Τη μεγαλύτερη ενέργειά σας θα τη διοχετεύσετε κυρίως στις σχέσεις της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής, ενώ τις φιλικές και τις ερωτικές θα τις έχετε κατά κάποιον τρόπο στο περιθώριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις δυσκολίες που θα υπάρξουν, αποφύγετε να τα βάλετε με τον σύντροφό σας και μην αναζητήσετε ευθύνες από άλλους για πράγματα ή καταστάσεις που ευθύνεστε εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε πιο γνήσιοι στα συναισθήματά σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα απωθημένα είχατε. Να είστε σίγουροι πως η ηρεμία θα σας βοηθήσει να βρείτε πιο διπλωματικούς τρόπους προσέγγισης.

ΛΕΩΝ: Εάν θελήσετε να απομονωθείτε κάντε το, αφού κάποιες φορές είναι απαραίτητο προκειμένου να μπουν σε τάξη τα συναισθήματα ή να προληφθούν επικίνδυνες συναισθηματικές εξάρσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε τους ήρωες σε κανέναν και να δουλεύετε παραπάνω απ’ ό,τι μπορεί να αντέξει ένας ανθρώπινος οργανισμός.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα στην υγεία σας, αλλά σίγουρα ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση για να είναι δυνατός και να μην έχει στο μέλλον ενοχλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση και βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από την καθημερινότητα και θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεχάστε τόσο εσείς όσο και οι δικοί σας άνθρωποι τις παλιές σας διαφωνίες έτσι ώστε να μπορέσετε μαζί να προσπαθήσετε να ξαναφτιάξετε τα πράγματα από την αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου στη ζωή σας θα είναι προκλητική και πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, καθώς αυτή θα καθορίσει τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα ξεκαθαρίσματα που είχατε αρχίσει εδώ και καιρό φτάνουν στο τέλος τους, καθώς έχετε κάνει όλες τις επανεκτιμήσεις που χρειάζονταν και έχετε βγάλει τελικά συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΣ: Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να παίρνετε ως παραδείγματα προς αποφυγή και όχι ως κανόνες που πρέπει να τους τηρείτε και να τους επαναλαμβάνετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τι σειρές θα δούμε αυτό το καλοκαίρι;

The Bear, Bridgerton, House of the Dragon και Doctor Who επιστρέφουν, σε ένα από τα συναρπαστικότερα τηλεοπτικά καλοκαίρια!  Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

CELEBS

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το album των διακοπών τους στην Κρήτη

Η οικογένεια πέρασε στο Ηράκλειο τις ημέρες του Πάσχα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός