Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 10 Οκτωβρίου

Καινούριες ιδέες και σκέψεις θα ανανεώνουν την καθημερινότητά σας



ΚΡΙΟΣ: Ίσως η ίδια η ζωή να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η μέρα μπορεί να δώσει ώθηση και σταθερότητα στα σχέδιά σας. Κοινωνικότητα, δημοσιότητα, σχέσεις, συνεργασίες και ικανοποιήσεις, είναι κάποια από τα οφέλη που θα έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο διπλωματικοί στα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν και αλλάξτε τη ροή της καθημερινότητάς σας προς το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας βοηθήσουν στο έπακρο να καταφέρετε τους περισσότερους από τους στόχους σας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και πολλά από τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να μην αλλάζει ο χαρακτήρας σας, αλλά αλλάζει η γενική συμπεριφορά σας, αφού θα έχετε έντονη τη διάθεση να δοκιμάσετε τα δικά σας όριά μα και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε.

ΛΕΩΝ: Θα αρχίσουν οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού σας χώρου να γίνονται πιο αποδοτικές και ταυτόχρονα πιο παραγωγικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα συμφωνούν με τις ιδέες και τις προτάσεις σας, ενώ θα έχουν όλη την καλή θέληση να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Η ερωτική σας διάθεση θα φτάνει στα ύψη, ενώ πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα έχετε να επιβεβαιώσετε τη φιλαρέσκειά σας σε πολλές πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καινούριες ιδέες και σκέψεις θα ανανεώνουν την καθημερινότητά σας και οι επιλογές σας θα γίνονται με κίνητρο τη δική σας ευχαρίστηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε την υγεία αλλά και την ομορφιά σας, ξεκινώντας τις σχετικές διαδικασίες. Όσοι από εσάς έχετε ένα πάγιο πρόβλημα, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το αντιμετωπίσετε πιο σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα εργασιακά σας θέματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, γι’ αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή με τους συνεργάτες σας που μπορεί να προκαλέσει ρήξη μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτείνετε καινούρια σχέδια σε πρόσωπα με επιρροή μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, για να συνεχίσουν τα οικονομικά σας την ανοδική τους πορεία.

ΙΧΘΥΣ: Το βασικό είναι να καταφέρετε να μην μπερδέψετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα