Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η εποχή των εκλείψεων ξεκινά με την έκλειψη Ηλίου της Νέας Σελήνης στον Ζυγό

Δες πώς επηρεάζει το ζώδιό σου η νέα σελήνη στις 14 Οκτωβρίου



Στις 14 Οκτωβρίου, η Σελήνη και ο Ήλιος ενώνονται στον Ζυγό, προσκαλώντας την ενδοσκόπηση. Είσαι δίκαιος με τον εαυτό σου; Αισθάνεσαι πραγματικά εντάξει με τις τρέχουσες επιλογές σου; Εδώ είναι μια κοσμική αλήθεια: Η αλλαγή είναι πάντα εφικτή. Είναι καλύτερα να την αγκαλιάσεις τώρα παρά να περιμένεις μια δεκαετία. Φέρε το θάρρος να κυνηγήσεις αυτά τα πιο τρελά όνειρα. Έχεις την ικανότητα να τα κάνεις πραγματικότητα.

Αυτή είναι μια στιγμή όχι μόνο για να εκτιμήσεις πόσο μακριά έχεις φτάσει, αλλά και για να αντιμετωπίσεις τον αντίκτυπο των προκλήσεων και των ατυχιών του παρελθόντος στο προσωπικό σου ταξίδι. Αγκάλιασε αυτήν την αλήθεια: Είναι εντάξει αν, κατά καιρούς, κοιτάς τον εαυτό σου και βλέπεις ατέλειες. Η ομορφιά εκτείνεται πολύ πέρα ​​από την αισθητική. Η ασχήμια είναι μια κατάσταση του νου και έχεις τη δύναμη να αναδιαμορφώσεις αυτή την αντίληψη. Η ζωή μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι παγιδευμένη σε έναν ρόλο ή μια καριέρα που δεν ευθυγραμμίζεται πλέον με την ουσία σου. Η αλλαγή πορείας μπορεί να είναι τρομακτική, ειδικά αν έχεις καθιερωθεί, αλλά να θυμάσαι ότι τα όνειρά σου αξίζουν κάθε κίνδυνο. Καθώς πλοηγούμαστε μαζί αυτή την εποχή της έκλειψης, ας υπενθυμίσουμε στο σύμπαν την ασταμάτητη δύναμή μας.

Κριός

Κριέ, στον στενό σου κύκλο, υπάρχει μια αξιοσημείωτη κακή ευθυγράμμιση. Είσαι περιτριγυρισμένη από ανθρώπους-αρεστούς που ζαχαρώνουν πράγματα ή προβάλλουν τεχνητές αύρες; Πρέπει να καταλάβεις ότι το περιβάλλον σου καθρεφτίζει την ψυχή σου. Τώρα είναι η ώρα της ενδοσκόπησης. Αξιολόγησε τις δονήσεις που εκπέμπεις και σκέψου να κόψεις τους δεσμούς όπου χρειάζεται. Το σύμπαν παίρνει το τιμόνι.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, κάτι είναι περίεργο στην προσέγγισή σου στη ζωή. Είναι σαν να γνωρίζεις τον σωστό δρόμο για την ευημερία σου, ωστόσο επιλέγεις την αντίθετη διαδρομή. Φαντάσου κάποιον να αγοράζει τσιγάρα, να αναγνωρίζει τους κινδύνους για την υγεία, να μελετά την τρομακτική προειδοποιητική ετικέτα «το κάπνισμα σκοτώνει» (αυτή με την εικόνα των οργάνων σε αποσύνθεση) και να καπνίζει ακόμα... κι επιπλέον, έχει άσθμα. Bestie, ήρθε η ώρα να ευθυγραμμίσεις τις ενέργειες με τη σοφία, για χάρη σου.

Δίδυμοι

Γεια σου, Δίδυμε, παίζεις τα επίπεδα της ζωής επανειλημμένα, περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα. Πόσες φορές πριν συνειδητοποιήσεις τι δεν λειτουργεί; Είναι απαραίτητο να απεγκλωβιστείς από αυτόν τον κύκλο, είτε πρόκειται για ένα ανέφικτο όνειρο είτε για μια τοξική γνωριμία. Το σύμπαν σε καλεί να εξελιχθείς και να αφήσεις πίσω σου τα άκαρπα μοτίβα. Η ζωή μπορεί να είναι ένα νικητήριο παιχνίδι.

Καρκίνος

Καρκίνε, η αγάπη σου για ζεστές βραδιές στο σπίτι είναι κατανοητή, αλλά ο κόσμος έχει μεγαλύτερα σχέδια. Σε ωθεί σε μια μεταμορφωτική φάση καριέρας, ακόμα κι αν δεν είσαι λάτρης των φώτων της δημοσιότητας. Αυτό μπορεί να είναι το εισιτήριό σου για το επόμενο στάδιο της ζωής των ονείρων σου. Αγκάλιασε τα κοσμικά φώτα της δημοσιότητας. Λάμπεις για κάποιο λόγο.

Λέων

Λέων, ήρθε η ώρα για μια πνευματική επανεκκίνηση. Παλιές πεποιθήσεις από τη νεότητά σου μπορεί να σε εξυπηρετούσαν κάποτε, αλλά καθώς πλησιάζουμε στην ηλιακή έκλειψη της Νέας Σελήνης στον Ζυγό, ήρθε η ώρα να καταργήσεις αυτά τα ξεπερασμένα μάντρα. Το να τεντώσεις με κρακ τις αρθρώσεις σου δεν είναι το τέλος του κόσμου, ούτε το να καταπιείς ένα κομμάτι τσίχλας. Σκάψε βαθιά στην αυτο-ομιλία σου. Η αρνητικότητα μπορεί να είναι πιο διαδεδομένη από όσο νομίζεις.

Παρθένος

Ο σεβασμός είναι μια ισχυρή έννοια, Παρθένε, αλλά έχεις ορίσει τι σημαίνει για σένα; Το σύμπαν μπορεί να σε ωθήσει να μεταμορφώσεις την αυτοαντίληψη και τον ορισμό σου για το τι είναι κατάλληλο. Ήρθε η ώρα να διερευνήσεις πώς η πολιτική αξιοπρέπειας μπορεί να έχει παραπλανήσει την κρίση σου για το σωστό και το λάθος. Ακριβώς επειδή περπατά σαν πάπια, σαν πάπια και μοιάζει με πάπια δεν σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τις πάπιες!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, φαίνεται ότι κάθε ωροσκόπιο σε έχει μηδενίσει τον τελευταίο καιρό. Συγγνώμη, αλλά έχεις τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο από αυτήν την ενέργεια που απελευθερώνει την ψυχή, που σκοτώνει τον εγωισμό. Το θετικό είναι ότι υφίστασαι μια βαθιά μεταμόρφωση, αμφισβητώντας τις κάποτε ακλόνητες αλήθειες σου. Κάποτε ήσουν ειδικός, αλλά το σύμπαν σε ωθεί να το αποδείξεις. Παράμεινε στην πορεία. Μια σημαντική ανακάλυψη περιμένει στον ορίζοντα.

Σκορπιός

Βίωσες ποτέ μια ανεξήγητη ενόχληση; Μια λεπτή, επαναλαμβανόμενη αίσθηση που είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί; Πόνοι ή δυσφορία που δεν μπορείς να εξηγήσεις την αιτία; Διαφαινόμενες αισθήσεις που φαίνονται κάπως τυχαίες; Αυτή η ηλιακή έκλειψη Νέας Σελήνης προσφέρει σαφήνεια στα ένστικτα και τις διαισθήσεις που τραβούν απαλά την επίγνωσή σου, παρέχοντας εικόνα ευκρίνειας για τον εσωτερικό σου κόσμο.

Τοξότης

Ρε party animal! Ήρθε η ώρα να σταματήσουν οι κραιπάλες. Η νηφαλιότητα φέρνει μια πιο θεμελιωμένη προοπτική, ευθυγραμμισμένη με τις εξελισσόμενες αξίες σου. Αγκάλιασε την ιδέα να πας στην ευθεία, τουλάχιστον για λίγο, μπορεί απλώς να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια πιο ξεκάθαρη προοπτική για το ταξίδι θεραπείας σου.

Αιγόκερως

Όσο δελεαστικό κι αν είναι να θάβεις τον εαυτό σου στην καριέρα σου, μην παραβλέπεις τη σημασία της ζωής σου στο σπίτι. Η δυναμική της οικογένειας μπορεί να είναι περίπλοκη, αλλά ο εξελιγμένος εαυτός σου μπορεί να τις περιηγηθεί με καλοσύνη και συμπόνια. Δείξε τον εξελιγμένο σου εαυτό σε αυτές τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και ίσως κερδίσεις μερικές μάχες με «αγάπη».

Υδροχόος

Έπιασε η σοφία της Νέας Εποχής, Υδροχόε; Το κολέγιο μπορεί να έχει δώσει γνώσεις, αλλά μην απορρίπτεις τα μαθήματα από τους γονείς σου. Τώρα είναι η ώρα να ξαναδείς τα μαθήματα ζωής που κάποτε απέρριψες. Σκέψου ξανά εκείνα τα ενοχλητικά μηνύματα που κάποτε ήταν εκνευριστικά. Εξερεύνησε τη σοφία και τη δυνητική σημασία τους στην εξελισσόμενη προοπτική σου.

Ιχθύς

Ο χωρισμός δεν είναι πάντα η εύκολη λύση, Ιχθύ. Οι διαφορές στις τιμές δεν δικαιολογούν απαραίτητα παράβλεψη. Ακόμα κι αν διαφωνείς με την προσέγγιση της ζωής κάποιου, ο σεβασμός θα πρέπει να υπερβαίνει την κοσμοθεωρία σου. Άνοιξε το μυαλό σου και ανακάλυψε κρυμμένη αξία σε μέρη που επιθυμούσες να αποφύγεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα