Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 14 Οκτωβρίου

Καινούρια πρόσωπα έρχονται κοντά σας και αυξάνετε η κοινωνικότητά σας



ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται. Μην επιτρέψετε σε κάποιους επιτήδειους να εκμεταλλεύονται τη θέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πλησιάστε έναν καλό σας φίλο με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον. Αφήστε το χαμόγελο να ζωγραφίσει στο πρόσωπό σας και επιτρέψετε στους άλλους να το δουν και να σας ερωτευθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα απρόοπτα ίσως να είναι πολύ περισσότερα απ’ ότι φανταζόσασταν τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον συναισθηματικό.

ΛΕΩΝ: Ηρεμούν τα πράγματα και η έμπνευσή σας αρχίζει να δουλεύει σε άριστο επίπεδο, ενώ μεγαλώνει και η αισιοδοξία σας που έτσι κι αλλιώς δε σας είχε εγκαταλείψει, αλλά απλά είχε αποκοιμηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούρια πρόσωπα έρχονται κοντά σας και αυξάνετε η κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες που στην αρχή τους δε θα δείτε το τι μπορούν να σας προσφέρουν στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Μη χάνεστε σε ψευδαισθήσεις που δεν σας βοηθούν να βρείτε τον προσανατολισμό σας ή σπαταλάτε το χρόνο σας σε άστοχες συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιο ωφέλιμο για εσάς είναι να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των επιθυμιών και των στόχων σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει τα πραγματικά «πρέπει» και «θέλω» σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αλλάζετε γνώμη αναλόγως τα κέφια σας και προπαντός μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων ακόμα και αν τους έχετε ανάγκη, γιατί κινδυνεύετε να κριθείτε αναξιόπιστοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούν από παλιά και δε σας έχουν επιστρέψει ή μέχρι και χρήματα που δεν περιμένατε να εισπράξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μάχη για τα συμφέροντα και την επικράτηση, ο ανταγωνισμός και οι ανακατατάξεις θα είναι αρκετά έντονες, όμως, η τύχη δε σας εγκαταλείπει.

ΙΧΘΥΣ: Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ενισχυμένη, αλλά φαίνεται πως η ευχαρίστηση που θα παίρνετε δεν θα μπορεί να αγγίζει ταυτόχρονα την καρδιά και το μυαλό σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

Προτεινόμενα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού