Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 19 Οκτωβρίου

Αποδεχθείτε λάθη και αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν



ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας για να αποφορτιστείτε από τα δικά σας προβλήματα. Για να θεραπευτούν τα τραύματα στην εμπιστοσύνη του, χρειάζονται προσπάθειες από την πλευρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποδεχθείτε λάθη και αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν. Μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε και εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική, για να μπορέσετε να είστε φυσιολογικοί στις ενέργειές σας. Διαμορφώστε την κατάσταση από τώρα, ώστε να δουλέψει για εσάς αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας για να μπορέσει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Μην επιτρέπετε να σας αναβάλουν οι άλλοι τα σχέδια που έχετε προγραμματισμένα.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε και βάλτε τέλος σε μια οικογενειακή σας υπόθεση που σας έχει κουράσει. Δείξτε τα κρυφά σας ταλέντα και παράλληλα τονίστε την προσωπικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια συνάντηση θα σας φέρει κοντά σε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την εξέλιξή σας. Οι άστοχες ενέργειες που έγιναν στο παρασκήνιο, μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις. Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει, το συντομότερο δυνατόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή που λέτε σε άτομα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας. Κινηθείτε μόνοι σας και μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν αυτά που αξίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναζητήστε καλύτερες παρέες αν θέλετε να νιώσετε πιο δημιουργικά στον χώρο σας. Πάρτε με τη βοήθεια της αλάνθαστης κρίσης σας, αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να είστε πιο φυσιολογικοί στις ενέργειές σας, αφήστε να δουλέψει μπροστά η λογική σας. Αξιοποιήστε γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε οικονομικές υποθέσεις που είναι σε κρίση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σιγουρευτείτε για αυτούς που σας περιβάλλουν, προτού βρεθείτε εκτεθειμένοι. Ανανεώστε τις φιλίες και τις επαφές σας, με ανθρώπους που σας εκφράζουν και σας ταιριάζουν.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο, ώστε να ζήσετε μια φλογερή συναισθηματική σχέση. Προβείτε σε γενικές εκκαθαρίσεις και μην αφήνετε καταστάσεις να νοσούν. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

CELEBS

Μάρα Ζαχαρέα: Oι εξωτικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μαρόκο

«Ταξίδια… Το παράθυρο του νου στον κόσμο», έγραψε στο instagram

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου