Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Το χαρακτηριστικό που σας κάνει αξιαγάπητους, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα άστρα αποκαλύπτουν τις «υπερδυνάμεις» μας – ποια είναι η δική σας;



Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και διαθέτει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο η αστρολογία διατείνεται ότι τα άστρα και ειδικά το ζώδιό μας επηρεάζει το πώς είμαστε και το πώς φαινόμαστε στους άλλους ανθρώπους. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στο ποιο είναι το πιο αξιαγάπητο χαρακτηριστικό μας σύμφωνα με το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός είναι αξιόπιστος. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς ότι θα είναι ειλικρινείς και θα σας μιλήσουν ευθέως. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς για να έχετε την πλάτη σας καλυμμένη κάθε στιγμή.

Όταν αγαπούν κάποιον, δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκαναν για αυτόν. Η προθυμία τους να κάνουν μια προσπάθεια σε συνδυασμό με την πίστη τους είναι αυτό που τους κάνει τόσο αξιαγάπητους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος έχει αυτή τη μοναδική ικανότητα να σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί. Όταν είσαι κοντά τους, το να είσαι ο εαυτός σου είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα και χαλαροί.

Είναι ο άνεμος κάτω από τα φτερά σας και πάντα θα κάνουν ή θα λένε κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας. Είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές που θα έχετε ποτέ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που κάνει έναν Δίδυμο τόσο ακαταμάχητο είναι ότι μαζί τους δεν βαριέστε ποτέ. Είναι γοητευτικοί, κάνουν αστεία και είναι γεμάτοι συναρπαστικές ιστορίες που θέλουν να μοιραστούν μαζί σας.

Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης ικανοί να έχουν μεγάλες, ουσιαστικές συζητήσεις. Ξέρουν ότι στο τέλος της ημέρας, δεν είναι όλα αστεία και είναι εκεί για τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος έχει βαθιά ενσυναίσθηση και υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και είναι σε θέση να κατανοήσει τα συναισθήματα των κοντινών του ανθρώπων, ακόμα κι αν δεν λένε τίποτα.

Είναι εκεί για να σας ανεβάσουν όταν νιώθετε πεσμένοι και να κάνουν τις ευτυχισμένες μέρες σας ακόμα πιο ευτυχισμένες. Δείχνουν στους ανθρώπους γύρω τους πόσο σημαντικοί και αναντικατάστατοι είναι.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες φέρνουν φωτεινότητα και θετικότητα όπου κι αν πάνε. Ακόμα κι όταν όλα γκρεμίζονται γύρω τους, μπορούν να δουν μια αχτίδα ελπίδας.

Επιπλέον, είναι γοητευτικοί και πραγματικά υπέροχοι και αξιόπιστοι, κάτι που κάνει τους ανθρώπους να ελκύονται από αυτούς. Τους αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής αλλά κάνουν και άλλους ανθρώπους το επίκεντρό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι μπορεί να φαίνονται ψυχροί στην αρχή, αλλά αυτό είναι μόνο η μία πλευρά που θέλουν να βγάζουν προς τα έξω. Μόλις χτίσουν μια σχέση που είναι δυνατή και ουσιαστική, είναι τα πιο ζεστά πλάσματα στη γη.

Είναι επίσης αφοσιωμένοι με τρόπο που τους κάνει να στέκονται στο πλευρό των συνεργατών τους χωρίς να το φωνάζουν. Είναι πάντα εκεί για να τους ενθαρρύνουν και να πιστεύουν σε αυτούς, ακόμα κι όταν δεν πιστεύουν στον εαυτό τους.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί ποθούν ισορροπία και αρμονία και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν. Δεν θα σταματήσουν μέχρι να κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν τους ανθρώπους γύρω τους να αισθάνονται ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Έχουν τόση αγάπη να δώσουν και δεν φοβούνται να την εκφράσουν. Το μυαλό τους είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες και νέες προοπτικές, κάτι που τους κάνει ακόμα πιο αξιαγάπητους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Σκορπιό, τίποτα δεν είναι ποτέ στάσιμο ή βαρετό. Από τη μια φαίνονται ήρεμοι και μαζεμένοι και από την άλλη είναι τόσο παθιασμένοι και παρορμητικοί.

Το πάθος τους είναι ακριβώς αυτό που κάνει τους άλλους ανθρώπους να ελκύονται τόσο απίστευτα μαζί τους που θα ήθελαν πολύ να το μοιραστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας πολύ αισιόδοξος Τοξότης θα μετατρέψει κάθε ζοφερή μέρα σε κάποιου είδους περιπέτεια. Αν τους ρωτήσεις, η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες που το μόνο χρειάζεσαι είναι όρεξη για να την απολαύσεις.

Είναι αυτάρκεις, επομένως δεν εξαρτώνται από τον σύντροφό τους για να τους κάνει ευτυχισμένους. Μένουν και δεσμεύονται με τους ανθρώπους μόνο όταν το συναίσθημα είναι σωστό – δεν τακτοποιούνται ποτέ. Ο σύντροφός τους νιώθει ότι είναι επιθυμητοί και μη απαραίτητοι και αυτό είναι που τους κάνει τόσο αξιαγάπητους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αποφασιστικότητα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα «περιουσιακά» στοιχεία που διαθέτει ένας Αιγόκερως. Όταν βάλουν το μυαλό τους σε κάτι, δεν τους εμποδίζει κανείς. Αυτό κάνει τους άλλους να στέκονται με δέος και θαυμασμό.

Είναι τόσο αποφασισμένοι και οδηγημένοι στην αγάπη όσο και στη ζωή. Θα είναι ολόκληροι μέσα όταν είναι σε σχέση. Όταν έρθουν οι πρώτες διαφωνίες, θα είναι ο αναζητητής της λύσης. Θα προσπαθήσουν να κάνουν οτιδήποτε πριν εγκαταλείψουν τους ανθρώπους, αλλά μόλις δουν ότι δεν υπάρχει λύση, θα μαζέψουν τις βαλίτσες τους και θα φύγουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πιο συναρπαστικό, και ταυτόχρονα το πιο αξιαγάπητο πράγμα σε έναν Υδροχόο, είναι το μυαλό τους. Είναι πάντα σε αναζήτηση γνώσης και νέων ανακαλύψεων.

Αν ρωτήσετε έναν Υδροχόο, δεν υπάρχει τίποτα τόσο σέξι όσο μια πραγματική, γνήσια και ενδιαφέρουσα συζήτηση, ανεξάρτητα από το τι πρόκειται.

ΙΧΘΥΣ

Είναι ένα από τα πιο ανιδιοτελή ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Είναι έτοιμοι να δώσουν τον εαυτό τους εξ ολοκλήρου σε άλλο άτομο χωρίς να ζητήσουν τίποτα σε αντάλλαγμα.

Προσεγγίζουν τους ανθρώπους με ευγενικό και τρυφερό τρόπο, που αφοπλίζει εύκολα και τους πιο σκληρούς φρουρούς. Είναι εύκολο για τους ανθρώπους να χαλαρώσουν γύρω τους και να είναι ο εαυτός τους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

CELEBS

Μάρα Ζαχαρέα: Oι εξωτικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μαρόκο

«Ταξίδια… Το παράθυρο του νου στον κόσμο», έγραψε στο instagram

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου