Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 24 Οκτωβρίου

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το παραμικρό που γίνεται



ΚΡΙΟΣ: Ξεθάψτε παλιά σχέδια και όνειρα και δείτε τα κάτω από το πρίσμα της πείρας αλλά και των τωρινών σας αναγκών, ξεκαθαρίζοντας ποια έχουν ακόμα ισχύ και ποια μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποβάλετε κακές μνήμες, λοξοδρομήσεις, απορρίψεις απογοητεύσεις και αποτυχίες που υποσκάπτουν το ηθικό και την αποφασιστικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι έχετε αφήσει πίσω μια σχέση θα μπορέσετε να ανακάμψετε ψυχικά και πρακτικά, γιατί εκκρεμότητες που είχαν προκύψει θα τακτοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνεργαστείτε, συμβιώστε με τους άλλους και παράλληλα κάντε και τις υποχωρήσεις που θα χρειαστούν για να υπάρξει ομαλή συνέχεια.

ΛΕΩΝ: Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το παραμικρό που γίνεται, εκτός αν θέλετε κάθε μέρα να υποφέρετε από τους γνωστούς σας πονοκεφάλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχωρήστε στα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να μαζεύεστε, περιορίζοντας στο έπακρο τα έξοδα που είχατε αυξήσει για ένα μεγάλο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ: Στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να αποδείξετε τις ικανότητές σας, οπότε εργαστείτε για την υλοποίηση των υψηλών προσδοκιών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευτυχώς για εσάς, φαίνεται πως η τύχη λειτουργεί πάντα με το μέρος σας και ακόμα και στα πιο δύσκολα, φροντίζει να έχετε θετικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τις δραματοποιήσεις, αποδεχθείτε τις δικές σας ελλείψεις και λάθη και όπου είναι απαραίτητο χαμηλώστε περισσότερο τους τόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στην αγάπη, για να νικήσετε και τον πιο μικρό αντίπαλο που μπορεί να έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προσδοκίες σας θα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα φέρουν μεγάλη κινητικότητα σε κάθε είδους σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Δείτε κόσμο για να αυξήσετε την κοινωνικότητά σας και πείτε τη γνώμη σας χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Πλησιάστε τους και αφήστε λίγο χρόνο για να κάνουν με τη σειρά τους τη δική τους κίνηση. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!