Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 27 Οκτωβρίου

Εάν διερωτάστε αν το μέλλον ευνοεί τις προσπάθειές σας, η απάντηση είναι καταφατική



ΚΡΙΟΣ: Να θυμάστε πως όλες οι δραστηριότητές σας θα χρειάζονται πυγμή και σθένος, γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε οποιεσδήποτε πιέσεις και να μην τραβάτε τίποτα στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πολλά ρίσκα κρύβουν και πολλούς κινδύνους, που δεν είστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσετε από καμία άποψη και οι επιπτώσεις των λαθών θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υπερβολική ενέργεια που σπαταλάτε ανούσια, η άγνοια κινδύνου και η έλλειψη μέτρου σε ό,τι κάνετε, θα σας κουράσει αρκετά και θα καταβάλλει τον οργανισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε τη μάχη της επικράτησης στον εργασιακό σας χώρο και ψάξτε από πού μπορείτε να βρείτε συμπαραστάτες, για να μην πηγαίνουν τα σχέδιά σας δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω.

ΛΕΩΝ: Θα ανακαλύψετε πως κάποιες πλευρές της εργασίας σας μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο προς όφελός σας και κάποιες άλλες θα χρειάζονται περισσότερη τόνωση και σταθεροποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να επιτύχετε καλές συνεργασίες, προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, τα έσοδά σας να μην υπερβαίνουν τα έξοδα και να ρυθμίσετε κάθε οικονομική σας εκκρεμότητα.

ΖΥΓΟΣ: Εάν διερωτάστε αν το μέλλον ευνοεί τις προσπάθειές σας, η απάντηση είναι καταφατική. Σπουδαίο ρόλο θα παίξει η σωστή διάκριση ανάμεσα στις πραγματικές δυνατότητες που έχετε και τις ουτοπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανανέωσή σας θα έχει να κάνει με την επαγγελματική και κοινωνική σας υπόσταση, αλλά και τις προοπτικές που θα εμφανιστούν μέσα από αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ρεαλισμός κρίνεται επιβεβλημένος όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνετε, όπως και ο ανοιχτός νους, ο οποίος διαβλέπει τις βαθύτερες προοπτικές και τα τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η γεμάτη αντιφάσεις μέρα δεν θα κάνει εξαίρεση ούτε στον έρωτα, αφού θα διαγραφτεί πορεία πίεσης και απαιτήσεων στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν πρέπει να δώσετε τέλος σε κάποια προβλήματά που αντιμετωπίζετε, προτιμήστε να συζητήσετε και να τα λύσετε με διάλογο.

ΙΧΘΥΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι και τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια δυσφορία δική σας ή του συντρόφου σας για κάποια ζητήματα, τώρα θα αρχίσει να γίνεται πιο έντονη.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός