Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 31 Οκτωβρίου

Σε κάθε ευκαιρία που θα βρείτε να χαλαρώσετε, εκμεταλλευτείτε την για να προφυλάξετε τον οργανισμό σας



ΚΡΙΟΣ: Οι καταστάσεις στο σπίτι σας θα γίνονται όλο και πιο προκλητικές και χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να ξεπεραστούν, όπως και πολύ βασικό είναι να χαλιναγωγήσετε τις παιδικές συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα ενισχυθεί η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα και η προοπτική να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, θα σας ανεβάζει τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν θα μπορείτε να προσδιορίσετε τον χρόνο που θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά παρόλα αυτά δε θα αργήσετε να νιώσετε ικανοποίηση από τους κόπους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη μιας διεξόδου θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα άγχος και την τραχύτητα της καθημερινότητας ή να επανατοποθετήσετε πολλά από τα όνειρά σας.

ΛΕΩΝ: Η υγεία σας εξαρτάται άμεσα από την εκτίμηση που θα κάνετε στις δυνάμεις σας. Εσείς και μόνο θα καθορίσετε τα όριά σας, γι’ αυτό να θυμάστε να μην το παρακάνετε και να μην κουράζεστε υπερβολικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να περνούν όλα από τα χέρια σας όταν μπορούν να κάνουν και οι άλλοι κάποια πράγματα. Λάβετε τα μέτρα σας για τις αλλαγές που θα γίνουν και μην τρομάζετε τόσο πολύ.

ΖΥΓΟΣ: Σε κάθε ευκαιρία που θα βρείτε να χαλαρώσετε, εκμεταλλευτείτε την για να προφυλάξετε τον οργανισμό σας, από ιώσεις, αλλεργίες και ό,τι θα έχει σχέση με το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποια εργασία, μην το καθυστερήσετε ακόμα και αν νιώθετε ανέτοιμοι, γιατί αυτό θα αντισταθμίσει τα γεγονότα και τις συγκυρίες που μπορούν να δουλέψουν για όφελός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα μπορέσετε να βρείτε μεγαλύτερη κατανόηση και βοήθεια από τους γύρω σας και όσο περισσότερες δημιουργικές ιδέες έχετε, τόσο πιο ψηλά θα ανεβείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατηθείτε και μην ξοδέψετε πολλά, προκειμένου να ικανοποιήσετε ή να καλύψετε ανάγκες τρίτων, ειδικά αν πρώτα δεν έχετε εξετάσει αν τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ανεχτείτε ασαφείς καταστάσεις για να μη δημιουργηθούν περιπλοκές που θα σας εξέθεταν κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΣ: Όσο αφορά τον οικονομικό σας τομέα φανείτε πολύ προσεκτικοί. Μην αφήνετε εκκρεμότητες, μην κάνετε περιττά έξοδα και αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός