Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιοι τύποι ανδρών δεν μπορούν να σας αντισταθούν, με βάση το ζώδιό σας

Καμιά φορά κι η μεταξύ σας χημεία είναι γραμμένη στ’ άστρα



Επειδή μερικές φορές κι η μεταξύ σας χημεία μπορεί να είναι γραμμένη στ’ άστρα, δείτε ποιοι είναι οι τύποι ανδρών που δεν μπορούν να σας αντισταθούν, με βάση το ζώδιό σας

ΚΡΙΟΣ

Τα αντίθετα έλκονται, αν ρωτήσεις κάποιον που ενδιαφέρεται για γυναίκα Κριό. Ενώ οι Κριοί είναι γεμάτες ενέργεια, παρορμητικές και έχουν τη συνήθεια να μιλούν πριν προλάβουν να σκεφτούν τα πράγματα, οι άντρες που τις ενδιαφέρουν είναι συνήθως εντελώς διαφορετικοί.

Οι άντρες που είναι χαμηλών τόνων ή λίγο ντροπαλοί βρίσκουν και τις γυναίκες Κριούς ακαταμάχητες. Η ενέργειά τους είναι μαγνητική, έτσι δεν μπορούν παρά να τις ερωτευτούν.

Αυτός ο συνδυασμός είναι γλυκόπικρος. Δύο αντίθετες προσωπικότητες μπορεί να απογοητεύσουν η μία την άλλη και η σχέση μπορεί να τελειώσει πριν ξεκινήσει ή να ταιριάζουν απόλυτα. Αν βρουν έναν τρόπο να χωρέσουν ο ένας στη ζωή του άλλου, μπορούν να δημιουργήσουν ισορροπία και αρμονία.

ΤΑΥΡΟΣ

Από όλα τα ζώδια, ο Ταύρος είναι το πιο ευθυγραμμισμένο. Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου είναι ψύχραιμες, ήρεμες και μαζεμένες και οι φιλοδοξίες και η σκληρή δουλειά τους είναι πράγματα που πρέπει να θαυμάζουμε.

Τραβούν εύκολα τα βλέμματα εξωστρεφών, δυνατών και ενεργητικών αντρών. Τους έλκει η γαλήνη και η σταθερότητα που μπορεί να προσφέρει μια γυναίκα Ταύρος. Ξέρουν ότι είναι κάποια που μπορούν να εμπιστευτούν και να εξαρτηθούν από αυτόν ανά πάσα στιγμή.

Μαζί της θα έχουν την ισορροπία που χρειάζονται και μια σχέση στερημένη από κάθε περιττό δράμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Οι άνθρωποι έλκονται από το ελεύθερο πνεύμα της, το μεταδοτικό της χαμόγελο και τον ενθουσιασμό που δημιουργεί. Ο τύπος του άντρα που δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια γυναίκα Δίδυμο είναι, δυστυχώς, λίγο ελεγκτικός. Την θαυμάζουν τόσο πολύ που γίνονται εύκολα κτητικοί και ζηλεύουν τους άλλους άντρες που την περιβάλλουν.

Μια γυναίκα Δίδυμος θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους ηρεμήσει και να τους καθησυχάσει ότι δεν έχει άλλο χώρο στην καρδιά της εκτός από τον άντρα που αγαπά. Αν δεν τα καταφέρει, εκείνοι θα χάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τείνει να είναι ανοιχτή στα συναισθήματά της και θα ζητά αυτό που θέλει, γι' αυτό είναι στην καλύτερη θέση να προσελκύσει ακριβώς αυτό. Η γυναίκα Καρκίνος είναι αυτή που κουβαλά ζεστασιά μέσα της και την μοιράζεται ανιδιοτελώς με τους ανθρώπους της ζωής της. Είναι πάντα αυτή που δίνει περισσότερα.

Παρόλο που μια γυναίκα Καρκίνος θα έχει μια φάση στη ζωή της όπου η ενσυναίσθηση και η καλοσύνη της θεωρούνται αδυναμίες, αναμφίβολα θα προσελκύσει έναν άντρα που της μοιάζει περισσότερο.

Ο τύπος του άντρα που δεν μπορεί να της αντισταθεί θα είναι το ίδιο ρομαντικός με εκείνη, θα τονίσει το πλατωνικό κομμάτι της φιλίας της σχέσης αλλά θα βρει και τη γλύκα της εξαιρετικά ελκυστική.

ΛΕΩΝ

Η γοητεία και το χάρισμα μιας γυναίκας Λέοντα είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητο από οποιονδήποτε. Απολαμβάνουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής όλων και νιώθουν άνετα στο πετσί τους. Η αυτοπεποίθησή τους είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό τους, γι' αυτό θα τους θαυμάζουν περισσότερο οι ήσυχοι και συνειδητοποιημένοι άνδρες. Ταυτόχρονα, τρομοκρατούνται από τη δύναμη και την ανεξαρτησία μιας γυναίκας Λέοντα και αυτό είναι το χαρακτηριστικό που θαυμάζουν περισσότερο σε αυτές.

Η αλήθεια είναι ότι μια γυναίκα Λέων είναι τέλεια για αυτούς γιατί χρειάζονται κάποιον που θα τους εμπνεύσει να εγκαταλείψουν τη ζώνη άνεσής τους. Μια γυναίκα Λέων θα χαρεί να βοηθήσει. Ωστόσο, δεν θα ανεχθεί την ανάγκη για πολύ. Χρειάζεται κάποιον να περπατά δίπλα της και όχι κάποιον που πρέπει να πιέσει και να τραβήξει στη ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Της αρέσει να σχεδιάζει εκ των προτέρων και δεν θέλει να αφήσει τη φύση να ακολουθήσει την πορεία της – με αυτόν τον τρόπο, νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο. Μια γυναίκα Παρθένος δίνει τις καλύτερες συμβουλές και είναι όλο αυτιά όταν κάποιος έχει πρόβλημα, θέλουν να μοιραστούν μαζί της και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους βοηθήσει να το λύσουν.

Για τον λόγο αυτό προσελκύει άντρες με θέματα. Σε υποσυνείδητο επίπεδο, νιώθουν ότι μια γυναίκα Παρθένος μπορεί να τους οδηγήσει και να τους επαναφέρει στον σωστό δρόμο.

Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα Παρθένο να είναι κάποιος που κουβαλάει πάντα όλα τα βάρη, αλλά είναι στη φύση της να είναι πάντα το μεγαλύτερο άτομο που καταλαβαίνει και παρέχει άνεση και καθοδήγηση όταν χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ

Στη διαρκή επιδίωξη της ισορροπίας και της αρμονίας, μια γυναίκα Ζυγός θα θέλει κάποιον να είναι ίσος της σε μια σχέση, κάποιος που θα μπορεί να ανταποδώσει όλα αυτά που δίνει.

Αλλά μέχρι να βρει το αιώνιο άτομό της, θα προσελκύει άντρες που έχουν πάντα το ένα πόδι έξω από την πόρτα και δεν είναι έτοιμοι να δεσμευτούν.

Με το να είναι η ίδια αναποφάσιστη, μια Ζυγός συχνά βρίσκεται γαντζωμένη σε κάποιον που μοιράζεται αυτό το χαρακτηριστικό της προσωπικότητας.

Σε υποσυνείδητο επίπεδο, μπορεί να σχετίζεται, παρόλο που πιστεύει ότι στην αγάπη δεν υπάρχει χώρος για αβεβαιότητες. Οι σχεδόν σχέσεις στις οποίες τείνει να βρει τον εαυτό της δεν είναι τελικά αυτό που της ταιριάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι αυτάρκεις και έχουν εξαιρετική αυτοπεποίθηση, οπότε δεν είναι περίεργο που οι άντρες που τις κυνηγάνε τις βρίσκουν ακαταμάχητες.

Οι ανεξάρτητοι άντρες αισθάνονται ότι η Σκορπιός τους ταιριάζει γιατί έχουν παρόμοια φύση. Οι γυναίκες Σκορπιοί αισθάνονται άνετα να είναι μόνες τους, αλλά εκτιμούν και λαχταρούν μια αφοσιωμένη σχέση. Ωστόσο, δεν θα συμβιβάζονταν ποτέ με μια μέτρια ή άθλια σχέση που δεν τους ταιριάζει.

Πάνω από όλα, οι γυναίκες Σκορπιοί είναι η ενσάρκωση του πάθους και του αισθησιασμού και προσελκύουν τους περισσότερους τύπους ανδρών. Ωστόσο, μόνο εκείνοι που έχουν το ίδιο επίπεδο πάθους, αυτοπεποίθησης και ανεξαρτησίας θα μαγευτούν εντελώς από εκείνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια γυναίκα Τοξότης είναι μια τσιγγάνα ψυχή που λαχταρά την περιπέτεια περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Βαριέται πολύ γρήγορα κάνοντας τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, γι' αυτό χρειάζεται να δοκιμάζει κάτι νέο και διαφορετικό από καιρό σε καιρό.

Ωστόσο, οι άντρες που τη βρίσκουν ακαταμάχητη δεν είναι τόσο τολμηροί ή περιπετειώδεις. Τους αρέσει η σταθερότητα και πέφτουν εύκολα σε μια αποτελμάτωση, που είναι ο χειρότερος εφιάλτης μιας γυναίκας Τοξότη. Αν δεν συναντηθούν στα μισά του δρόμου, η σχέση είναι καταδικασμένη. Αλλά αν βρεθούν ο ένας τον άλλον την κατάλληλη στιγμή στη ζωή, όταν ένας Τοξότης είναι έτοιμος να ηρεμήσει και να αφήσει κάποιες ρίζες, μπορεί να είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια γυναίκα Αιγόκερως αγαπά ένα vintage είδος αγάπης. Δεν κοιτάζει στοργικά την κουλτούρα της σύνδεσης ή το σύγχρονο ραντεβού. Θέλει να την φλερτάρουν και να έχει ρομαντισμό και προσπάθεια.

Λαχταράει ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά δυστυχώς για αυτήν, προσελκύει τους άντρες που δεν συμμερίζονται τα συναισθήματά της. Μερικές φορές φοβάται ότι είναι μαγνήτης του fuckboy.

Ελκύονται από την εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και τους γοητευτικούς τρόπους της, μέχρι να περάσουν την έξοδο από τη ζωή της.

Μια γυναίκα Αιγόκερως χρειάζεται πραγματικά και αξίζει κάποιον που να της μοιάζει περισσότερο και κάνει προσπάθεια για να την κρατήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν θέλετε ένα παράδειγμα κάποιας που είναι πραγματικά ωραία, θα το βρείτε σε μια γυναίκα Υδροχόο. Φοράει πάντα τα ροζ γυαλιά της και επιλέγει να βλέπει μόνο το καλό στους ανθρώπους.

Δεν είναι περίεργο που είναι συχνά τυφλή για όλες τις κόκκινες σημαίες που κυματίζουν μπροστά της, που της λένε να μείνει μακριά από τους παίκτες. Τους ελκύει η καλόκαρδη φύση της που μπορούν να εκμεταλλευτούν.

Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι μια γυναίκα Υδροχόος δεν θα ανεχθεί την κακομεταχείριση για πολύ καιρό. Θα βγάλει τελικά αυτά τα ροζ γυαλιά και θα τα διώξει από τη ζωή της σαν να ήταν τίποτα.

ΙΧΘΥΣ

Μια γυναίκα Ιχθύς θεωρείται διακοσμητικό λουλούδι. Η ψυχή της ονειροπόλου τις κάνει να αναζητούν κατά καιρούς ψυχικά καταφύγια και χώρο για τον εαυτό τους.

Αντίθετα, οι άντρες που δεν μπορούν να τις αντισταθούν είναι ιδιαίτερα εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Αγαπούν τη γαλήνη και την ηρεμία που τους φέρνει το να είναι με μια γυναίκα Ιχθύ και σε αντάλλαγμα την ξυπνούν από την αέναη ονειροπόλησή της και ταρακουνούν λίγο τον κόσμο της.

Παρόλο που μια γυναίκα Ιχθύς και οι άνδρες που προσελκύει δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί, συνήθως βρίσκουν έναν τρόπο να πάρουν το καλύτερο και από τους δύο κόσμους και να κάνουν ένα απόλυτα συμβατό και αγαπημένο ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα