Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Νοεμβρίου

Ρυθμίστε όλες τις ρευστές καταστάσεις, για να δημιουργηθούν νέες, σταθερές δομές



ΚΡΙΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάτε. Πρέπει πρώτα να ηρεμήσετε για να τακτοποιήσετε χωρίς άγχος τις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα δεν θα είναι τόσο κατάλληλη για να εκφράσετε τις ιδέες σας. Νέες προοπτικές στη ζωή σας θα σας φέρουν πιο κοντά με άτομα κύρους που θα σας αναβαθμίσουν στην ιεραρχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας γιατί σίγουρα το έχετε ανάγκη. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγείτε από τη δύσκολη θέση την ώρα της έντασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν το ταίρι σας φαίνεται αδιάφορο, φταίνε οι υποχρεώσεις και οι καταστάσεις. Φρέσκος αέρας αρχίζει να πνέει στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον.

ΛΕΩΝ: Για μια παλιά σας υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη, θα παρουσιαστούν νέοι ορίζοντες. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει πάνω απ’ όλα να εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα καταφέρετε να ξαναβρείτε χρήσιμες ισορροπίες που είχαν ανατραπεί και λύσεις για τα προβλήματα ή τους προβληματισμούς που είχαν προκύψει.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρχουν εναλλαγές στα συναισθήματά σας, αλλά παρά τις αντιξοότητες θα σας δοθεί η δυνατότητα να καθορίσετε εσείς περισσότερο τη ζωή σας και όχι οι άλλοι ή οι συγκυρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέες προοπτικές, καινούρια δεδομένα, νέοι τρόποι και πρακτικές, θα σας αναγκάσουν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργούνται συνθήκες εκκαθαρίσεων και είναι πιθανό να συναντήσετε μερικές δυσκολίες. Ρυθμίστε όλες τις ρευστές καταστάσεις, για να δημιουργηθούν νέες, σταθερές δομές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνήστε με τους άλλους και διαπραγματευτείτε λεπτομέρειες στις σχέσεις σας, για να βρείτε πού υπάρχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η δίκαιη κρίση και τα τεκμήρια είναι αυτά που θα σας δώσουν καλές και ίσως συμβιβαστικές λύσεις. Δείτε την αξία κάποιων δεσμεύσεων και την ανάγκη ορισμένων αποδεσμεύσεων.

ΙΧΘΥΣ: Η στήριξη που θα λάβετε από τον σύντροφο σας θα είναι ανεκτίμητη, όμως, δεν θα είναι το μόνο άτομο που θα σας προσφέρει τη βοήθειά του, καθώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα