Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας



Ασυμβατότητα, διαφωνία χαρακτήρων, έλλειψη ορίων ή σεβασμού, βαρεμάρα, αρνητική χημεία; Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να χαλάσει μια σχέση, εδώ ωστόσο είπαμε να το ερευνήσουμε αστρολογικά και να δούμε γιατί μια σχέση αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας…

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά!

Κριός

Ρίχνετε κατευθείαν στο κόκκαλο, και κάνετε πάντα τα πράγματα εκφράζοντας τα συναισθήματά σας. Σε πολλές περιπτώσεις αντιδράτε παρορμητικά, αλλά στο τέλος συνειδητοποιείτε ότι έπρεπε να είχατε κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Αυτό είναι που δεν αρέσει στον σύντροφό σας σε εσάς, αλλά απλώς δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Είστε εξαιρετικά σκληροί όταν αισθάνεστε ότι απειλείστε σε μια σχέση και κάνετε πάντα πράγματα για τα οποία μετανιώνετε αργότερα. Και όταν οι σύντροφοί σας έχουν χορτάσει τέτοιου είδους συμπεριφορά, αποφασίζουν να φύγουν.

Αυτή η συμπεριφορά είναι καλή σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να έχετε περισσότερη συμπόνια για το αγαπημένο σας πρόσωπο και αυτός είναι ο λόγος που η ρομαντική σας σχέση αποτυγχάνει.

Ταύρος

Το κύριο πρόβλημά σας είναι ότι χρειάζεστε τόσο πολύ χρόνο για να ανοιχτείτε σε κάποιον, αλλά, από την άλλη, θέλετε να ανοιχτεί σε εσάς. Έχετε την τάση να κρατάτε τα προσωπικά σας πράγματα μόνο για εσάς και σπάνια τα μοιράζεστε με τον σύντροφό σας.

Είστε πολύ ευαίσθητοι στα χρήματα και γι' αυτό οι περισσότερες σχέσεις σας καταρρέουν. Είναι εντάξει αν ο σύντροφός σας πληρώνει για πράγματα, αλλά όταν έρθει η σειρά σας, θα θέλατε να μοιραστείτε τον λογαριασμό. Πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε περισσότερο τον σύντροφό σας και να μην πιστεύετε ότι θα σας αφαιρέσουν όλα όσα έχετε.

Δίδυμοι

Έχετε τόση τύχη στη ζωή σας, αλλά το κύριο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε πώς να την απολαύσετε. Είστε αρκετά αναποφάσιστοι για τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Όταν τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας, φρικάρετε και νομίζετε ότι ο σύντροφός σας θα σας κάνει αμέσως πρόταση γάμου.

Νομίζετε ότι δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή μόλις δεσμευτείτε και καταστρέφετε καλές σχέσεις για πράγματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Νομίζετε ότι θα υπάρχει πάντα ένα ξεχωριστό άτομο που θα σας περιμένει, οπότε αφήνετε όλες τις καλές ευκαιρίες και καταλήγετε με κάποιον σύντροφο που δεν σας εκτιμά.

Καρκίνος

Όταν αγαπάτε, πνίγεστε και αναλύετε τα πράγματα. Ξανά και ξανά. Και δεν ξέρετε πότε να σταματήσετε. Δίνετε τόσα πολλά από τον εαυτό σας σε μια σχέση που μερικές φορές μπορεί να είναι υπερβολικό για τον σύντροφό σας.Όταν ερωτεύεσαι κάποιον, αποκτάς απόλυτη εμμονή μαζί του και δεν ξέρεις πώς να το σταματήσεις.

Θέλετε να ξέρετε πού είναι και με ποιους είναι, κάθε δευτερόλεπτο. Και αυτό είναι που τρομάζει τους περισσότερους από τους συντρόφους σας, οπότε αποφασίζουν να σας αφήσουν. Νομίζουν ότι θα γίνετε ακόμα χειρότερες αν σας παντρευτούν, οπότε δεν θέλουν να το ρισκάρουν.

Λέων

Δεδομένου ότι είστε ο βασιλιάς της ζούγκλας, θέλετε να είστε στο επίκεντρο όλη την ώρα. Δεν νοιάζεστε τόσο για τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Αντίθετα, σκέφτεστε τις ανάγκες και τα συναισθήματά σας. Θέλετε ο σύντροφός σας να σας δώσει την πλήρη προσοχή του, αλλά δεν σκέφτεστε να το ανταποδώσετε με τον ίδιο τρόπο. Και αυτό είναι πάντα το κύριο πρόβλημα στις ερωτικές σχέσεις.

Σκέφτεσαι περισσότερο τον εαυτό σας παρά τον σύντροφό σας και αυτό δεν είναι καλό μακροπρόθεσμα. Αυτός είναι ο λόγος που όλες οι σχέσεις σας καταρρέουν και ο κύριος λόγος που δεν μπορείτε να αποκτήσετε την αγάπη που λαχταράτε.

Παρθένος

Το κύριο πρόβλημά σας είναι ότι θέλετε πάντα να διορθώνετε τα πράγματα, ακόμα και όταν δεν είναι σπασμένα. Το πρόβλημά σας είναι ότι από τη φύση σας είστε απόλυτα τελειομανής και τα πράγματα που είναι αρκετά καλά για τους άλλους χρειάζονται κάποια βελτίωση για εσάς.

Κάνετε ακριβώς το ίδιο πράγμα σε μια σχέση, και γι' αυτό όλοι οι σύντροφοί σας τρέχουν μακριά σας. Κανείς δεν θέλει να αλλάξει και να γίνει κάποιος που θα μπορούσατε να ερωτευτείτε. Δεν ξέρετε πότε να σταματήσετε να ασκείτε κριτική και όλοι οι ερωτικοί σας σύντροφοι αποφασίζουν να σας αφήσουν ενώ δεν είναι πολύ αργά.

Ζυγός

Απλώς σας αρέσει να είστε σε μια σχέση! Είναι κάτι που σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Σας αρέσει να κακομάθετε τον σύντροφό σας, αλλά μέσα σε όλη αυτή τη φασαρία, συχνά ξεχνάτε τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας.

Το κύριο πρόβλημά σας είναι ότι προσπαθείτε πάντα να ικανοποιήσετε τον άνθρωπό σας, αλλά παραμελείτε τις επιθυμίες σας. Εμφιαλώνετε τα συναισθήματά σας και νομίζετε ότι θα περάσουν αν δεν μιλήσετε για αυτά. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, εκρήγνυνται εξαιτίας μιας ασήμαντης σκανδάλης και όλα καταρρέουν. Γι' αυτό θα ήταν καλύτερα να μιλάμε για προβλήματα μόλις εμφανιστούν και να είμαστε ανοιχτοί για τα πάντα.

Σκορπιός

Όταν ερωτεύεστε, ανησυχείτε τόσο πολύ μήπως ο σύντροφός σας θα σας κοροϊδέψει, οπότε κάνετε πράγματα που δεν είναι έξυπνη επιλογή κάθε φορά. Εξαιτίας της μεγάλης επιθυμίας να κρατήσετε τους συντρόφους σας στη ζωή σας, τους σπρώχνετε στα άκρα των ορίων τους.

Παθαίνετε εμμονή και παρανοείτε με τη σκέψη ότι θα σας απατήσουν. Δεν απολαμβάνετε την αγάπη που έχετε. Αντίθετα, σκέφτεστε τα πράγματα που θα συμβούν στο μέλλον. Και εξαιτίας αυτού, οι σύντροφοί σας πάντα σας εγκαταλείπουν και δεν θέλουν να κάνουν τίποτα μαζί σας. Αν μπορούσατε να χαλαρώσετε λίγο, όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Τοξότης

Έχετε ελεύθερο πνεύμα και λόγω αυτού κάθε ερωτική σχέση που ξεκινάτε τελειώνει επειδή δεν μπορείτε να δεσμευτείτε. Η ελευθερία σας είναι αυτό που αγαπάτε περισσότερο και δεν θέλετε να την χάσετε για κανέναν.

Γι' αυτό δεν μπορείτε να παρέχετε στους συντρόφους σας αυτό που χρειάζονται και απλά δεν μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι. Η καλύτερη επιλογή για εσάς θα ήταν να βρείτε κάποιον ανοιχτόμυαλο όπως εσείς και να έχετε μια ανοιχτή σχέση μαζί του. Ίσως θα λειτουργούσε μόνο με αυτόν τον τρόπο.

Αιγόκερως

Το κύριο πρόβλημά σας είναι ότι πιστεύετε ότι οι άνθρωποι θα σας πληγώσουν ό,τι κι αν κάνετε, και γι' αυτό δεν αφήνετε κανέναν να μπει στην καρδιά σας. Πάντα χτίζετε τοίχους τόσο ψηλά που οι σύντροφοί σας δεν ξέρουν πώς να σας προσεγγίσουν. Και αυτό είναι που τους ενοχλεί στην όλη διαδικασία.

Κανείς δεν θέλει να κάνει προσπάθεια για κάποιον που δεν θέλει καν σχέση. Μερικοί από αυτούς προσπαθούν μαζί σας, αλλά μόλις δουν ότι δεν ανοίγεστε, σας εγκαταλείπουν. Απλώς πρέπει να μάθετε να απολαμβάνετε τη ζωή και να καταλαβαίνετε ότι αν είναι προορισμένο να πληγωθείτε, θα συμβεί ό,τι κι αν γίνει.

Υδροχόος

Το κύριο πρόβλημά σας είναι ότι πραγματικά δεν ξέρετε αν θέλετε μια σχέση ή όχι. Σας αρέσει ένας άνθρωπος, αλλά μόλις δείτε κάποιον άλλο, τον θέλετε και αυτόν. Ίσως αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κρύψετε στην αρχή μιας σχέσης, αλλά όταν ο σύντροφός σας σε γνωρίσει καλύτερα, θα δείτε τι κάνετε.

Πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι εντάξει να παίζετε με τα συναισθήματα των ανθρώπων και ότι πιθανότατα δεν θα θέλατε να συμβεί αυτό σε εσάς. Αν δεν σας αρέσει κάποιος, πείτε του το, αλλά ό,τι κι αν κάνετε, μην τον κοροϊδεύετε.

Ιχθύς

Ερωτεύεστε πολύ εύκολα, οπότε το βασικό σας θέμα είναι ότι διαλέγετε λάθος συντρόφους. Αν κάποιος σας αρέσει αμέσως, θα προσπαθήσετε αμέσως να τον κερδίσετε και δεν θα σκεφτείτε τις συνέπειες. Θέλετε απλώς να απολαμβάνετε τη ζωή και γι' αυτό κάνετε τέτοια πράγματα, αλλά στο τέλος πληγώνεστε.

Εφόσον διαλέγετε λάθος συντρόφους για τον εαυτό σας, σας πληγώνουν κάπου στον δρόμο και χάνετε την πίστη σας στην αγάπη. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι τα καλά πράγματα δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη και ότι πρέπει να περιμένετε να συμβεί η πραγματική αγάπη.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς να είσαι πιο ευτυχισμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ρωτήσαμε τι λένε τα άστρα για το πώς να είμαστε πιο ευτυχισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει