Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 11 Νοεμβρίου

Η υλοποίηση των ιδεών σας θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας



ΚΡΙΟΣ: Έχετε την τάση να υπερβάλετε μονίμως και κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να μάθετε να περιφρονείτε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν. Θα εντείνει περισσότερο το άγχος σας για τα καθημερινά θέματα και τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν ακριβώς όπως εσείς θα θέλατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εκφράζετε με λάθος τρόπο τα αισθήματά σας, γιατί δεν θα σας καταλάβει κανείς. Μάθετε να ζείτε καλύτερα και πιο δημιουργικά, χωρίς να ξεχνάτε πως ο λόγος της επικοινωνίας είναι αναγκαίος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε πιο επιλεκτικοί και να μην πείθεστε τόσο εύκολα από τα μεγάλα λόγια που ακούτε. Μη φοβηθείτε να κάνετε έναν απολογισμό, για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο.

ΛΕΩΝ: Να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ό,τι κάνετε, γιατί όταν θα μετανιώσετε θα είναι πολύ αργά. Για να απαλλαγείτε από το άγχος που σας έχει κουράσει, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας το δημιουργούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προγραμματίστε σωστά ένα ταξίδι σας, για να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθείτε. Η υλοποίηση των ιδεών σας θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας, ακόμα και αν ακόμα χρειάζεται κόπος για να ολοκληρωθούν.

ΖΥΓΟΣ: Εάν τα εμπόδια που συναντάτε είναι πάρα πολλά, φροντίστε να μη χάσετε το κέφι σας. Η γνώση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σταματήσει τον φόβο σας, για να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να εμπεδώσετε τις εμπειρίες που αποκομίσατε. Ο έρωτας μπορεί να γίνει εξάρτηση, αλλά με τη βοήθεια της λογικής θα χαράξετε καινούρια πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά ό,τι σας συμβαίνει και μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας παρασύρει. Η απομόνωσή σας κάποιες στιγμές, μπορεί να σας οδηγήσει σε ουτοπιστικές σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα από φθαρμένες σκέψεις και ιδέες, χωρίς να φοβηθείτε. Ό,τι πιο ουσιαστικό έχετε, χρησιμοποιήστε το ως βάση, για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με προσεκτικά βήματα τολμήστε αλλαγές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ζωής σας. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας, ασχολημένοι με ανθρώπους που δεν εκτιμούν την αξία σας.

ΙΧΘΥΣ: Σε ό,τι θα αφορά τα οικογενειακά σας ζητήματα, απαιτείται να κρατήσετε ήπιο το κλίμα. Διαπραγματευτείτε με θάρρος τα κεκτημένα σας και απαιτήστε ό,τι δικαιούστε και σας ανήκει. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς να είσαι πιο ευτυχισμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ρωτήσαμε τι λένε τα άστρα για το πώς να είμαστε πιο ευτυχισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

Προτεινόμενα

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Ανάσταση στο Μάλμε μαζί με την ελληνική αποστολή

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους followers της