Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στο ζώδιό σας

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11, μας προκαλεί να αντιμετωπίσουμε τις αληθινές μας επιθυμίες



Η Νέα Σελήνη είναι μια εποχή για αναζωογόνηση και εκδήλωση. Εάν έχετε μια έλλειψη στη ζωή σας, τότε αυτή είναι η στιγμή να την καλύψετε μέσα από μια νέα εμπειρία, πρόσωπο ή αντικείμενο. Πρέπει να δώσουμε χώρο για ξεκινήματα και χαλαρή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης – προσέξτε, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι όταν ξεκινάμε κάτι νέο, οπότε μην φοβάστε να κάνετε πειραματισμούς.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου 2023, μας προκαλεί να αντιμετωπίσουμε τις αληθινές μας επιθυμίες. Μπορεί να ανακαλύψουμε ότι η επιφάνεια είναι απλώς η κορυφή ενός περίπλοκου συναισθηματικού παγόβουνου. Οι εκφρασμένες επιθυμίες μας δεν είναι παρά ένα κομμάτι μιας μεγαλύτερης, πιο περίπλοκης συνάθροισης πόθων, αναμνήσεων και συναισθημάτων που είναι θαμμένα βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικά σημαντικής περιόδου, είναι σημαντικό να ανασκάψουμε αυτά τα κρυμμένα στοιχεία. Εργαλεία όπως η ελεύθερη γραφή, η εκτόνωση του εαυτού σας στη μουσική ή ο χορός με πρόθεση μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις, βοηθώντας σας να πλησιάσετε τον αυθεντικό σας εαυτό.

Τι φέρνει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στο ζώδιό σας

Κριός

Σου επιτρέπεται να φύγεις όταν στεγνώσει το νερό, Κριέ. Αυτή η αναλογία μπορεί να φαίνεται ασαφής στην αρχή, αλλά δώστε στον εαυτό σας χρόνο να αναλογιστεί για το πώς ορισμένες σχέσεις δεν σας ενυδατώνουν πλέον. Εάν μπορεί να αισθάνεστε μια ισχυρή προσκόλληση στο πώς ένα συγκεκριμένο μοτίβο σας κάνει να αισθάνεστε για τον εαυτό σας, ίσως ο χωρισμός να είναι απαραίτητος με ένα άτομο ή έναν οργανισμό. Ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι να χωρίσετε με τις στάσιμες δικαιολογίες που δίνετε στον εαυτό σας.

Ταύρος

Η αγάπη είναι στον αέρα. Αυτή είναι η ζωή! Μερικές φορές αυτό που σου συμβαίνει είναι υπέροχο, Ταύρε. Παρόλο που οι τελευταίοι δύο μήνες μπορεί να σας έκαναν να νιώθετε απογοητευμένοι, τώρα είναι η ώρα να διατηρήσετε την ελπίδα ζωντανή! Δείξτε πόσο κοσμικοί είστε κάνοντας περισσότερες ερωτήσεις. Αναγνωρίστε ότι η αλήθεια είναι συχνά πολυδιάστατη. Καθώς επιδιώκετε τους στόχους σας, να είστε προσεκτικοί, συνετοί και διακριτικοί.

Δίδυμοι

Το να αλλάξετε τη ρουτίνα σας είναι ένας σίγουρος τρόπος για να γίνετε το άτομο που φιλοδοξείτε να είστε. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν κάνετε ξαφνικές αλλαγές και ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να τις ανακοινώσετε. Ο κόσμος δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάθε σας κίνηση και μπορεί να διαπιστώσετε ότι η μεγαλύτερη επιτυχία προέρχεται από τη σιωπή. Μερικές φορές, όταν οι άνθρωποι δεν έχουν την ικανότητα να ονειρεύονται μεγάλα όνειρα, πιστεύουν ότι οι γύρω τους πρέπει να συρρικνώσουν τον ιδεαλισμό τους.

Καρκίνος

Ω, Καρκίνε, ήρθε η ώρα να φλερτάρεις με το παρόν. Ποιο είναι τελικά το μέλλον; Μια έννοια της φαντασίας; Μια υπόσχεση για άλλο ένα δευτερόλεπτο, λεπτό, ώρα και μέρα; Κάντε συμφωνίες με τη στιγμή. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να συμβεί αυτή τη στιγμή. Όταν αρχίσετε να σκέφτεστε πώς μπορείτε να αλλάξετε στο τώρα, τότε μπορείτε να ενισχύσετε τη δύναμη της θέλησής σας. Θυμηθείτε, τα εργαλεία που οδηγούν στην επιτυχία απαιτούν εξάσκηση.

Λέων

Είσαι έτοιμος για μια όμορφη αλλαγή στο σπίτι σου, Λέων. Σταματήστε να περιμένετε κάποιον ή κάτι. Μπορείτε να αναδιοργανώσετε και να εμπλουτίσετε τον χώρο στον οποίο βρίσκεστε τώρα. Το να κρατάτε αντικείμενα που δεν θέλετε πλέον λόγω αναμνήσεων και δικαιολογιών μπορεί να σας κάνει να κολλήσετε. Δεν χρειάζονται δραστικές αλλαγές. Αντίθετα, επικεντρωθείτε στην ανανέωση και την αλλαγή του σκοπού.

Παρθένος

Υπάρχει ομορφιά στο να κρατάς τη γλώσσα σου, ειδικά αν αναγνωρίζεις ότι μπορεί να υπάρχει κάτι όπως «η σωστή στιγμή». Εφόσον αποφεύγετε να δικαιολογείτε, τότε εμπιστευτείτε την κρίση σας. Παρθένε, μερικές φορές οι άνθρωποι δεν ακούνε και είμαι σίγουρος ότι μπορείς να διακρίνεις πότε οι άνθρωποι είναι πολύ παγιδευμένοι στο εγώ τους για να ακούσουν. Μείνετε σιωπηλοί όσο θυμάστε πότε είναι ώρα να μιλήσετε.

Ζυγός

Μπορείτε να πιάσετε τον άνεμο αν κρατήσετε ένα δοχείο αρκετά μεγάλο. Ελέγξτε το για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν τρύπες ή ρωγμές. Μόλις πιάσεις τον άπιαστο στόχο σου, τι θα τον κάνεις; Είσαι αρκετά γρήγορος για να το κρατήσεις; Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια απαλή υπενθύμιση ότι το κίνητρο είναι μια μη φυσική ιδέα. Μπορείτε να προσπαθήσετε να το πιάσετε, αλλά ίσως διαπιστώσετε ότι η θέλησή σας να δημιουργήσετε κίνηση είναι πιο αποτελεσματική.

Σκορπιός

Μπροστά φουλ, Σκορπιέ! Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια στιγμή για να προωθήσετε την προσωπική σας ανάπτυξη. Προσπαθήστε να αγκαλιάσετε την ανάπτυξη που έχετε βιώσει μέχρι τώρα. Παρόλο που η γήρανση και ο αυτοστοχασμός μπορεί να φαίνονται σαν τρομακτικές διαδικασίες, να έχετε ανοιχτό μυαλό ότι θα γίνετε καλύτεροι. Αφήστε τις μεταμορφώσεις που έχετε δει στον εαυτό σας να είναι το κίνητρο που χρειάζεστε για να προχωρήσετε.

Τοξότης

Κάτσε με τα συναισθήματά σου, Τοξότη. Σημειώστε το γέλιο σας και αναγνωρίστε ότι η απόρριψη της δυσφορίας σας με μια νευρική αντίδραση μπορεί να οδηγήσει σε δυσαρέσκεια στο μέλλον. Το λάθος σας δεν είναι να αναλάβετε δεσμεύσεις, αλλά να αναλάβετε δεσμεύσεις χωρίς την αίσθηση των ορίων ή της ευελιξίας. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν, δώστε προσοχή στο παρόν σας.

Αιγόκερως

Όλοι ελπίζουμε να μας δουν οι άνθρωποι, ακόμα κι αν πιστεύουμε ότι προτιμάμε να κρυβόμαστε στις σκιές της απομόνωσης. Η παραπλανητική περιγραφή μπορεί να είναι μια εξαιρετικά βλαβερή εμπειρία και είναι ακόμη χειρότερο αν οι άνθρωποι μας αποκαλούν «υπερβολικά ευαίσθητους». Ελπίζω ότι κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να κινδυνεύσει να παρεξηγηθεί. Η σκλήρυνση του κελύφους σας θα ενισχύσει τα συναισθήματα της απομόνωσης. Ίσως κάποιος να σας δει σωστά.

Υδροχόος

Είστε στο μονοπάτι σας, με πλήρη ρυθμό. Καθώς αρχίζετε να σχεδιάζετε τα σχέδια σας και να στερεώνετε τα παιδικά σας όνειρα, αφιερώστε χρόνο για να εκτιμήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει. Είστε ένας ανθεκτικός επιζών και σας αξίζει να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας. Η απόφαση να συνεχίσετε να κινείστε δεν είναι ποτέ ελαφριά. Με πλήρη ταχύτητα προχωρήστε μπροστά, Υδροχόοι. Να εμβαθύνετε στους στόχους σας και να δώσετε στα όνειρά σας ζωή.

Ιχθύς

Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη, Ιχθύς. Δεν χρειάζεται να σβήσετε τις αισθήσεις σας και να αφεθείτε σε πρακτικές που μουδιάζουν το μυαλό. Αφήστε χώρο για να αναγνωρίσετε αυτό που σας πονάει και προσπαθήστε να αποφύγετε να φιμώσετε τα παράπονά σας. Το να δίνετε προσοχή σε αυτό που πονάει με κάθε πρόθεση να αναζητήσετε λύσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακινήσετε τον εαυτό σας να μάθει. Εστιάστε σε αυτό που σας ανεβάζει. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γευστικό ταξίδι στην Ιταλία με pasta Puttanesca

Ζυμαρικά που μυρίζουν Μεσόγειο Θάλασσα

CELEBS

Βασίλης Κικίλιας: Πάσχα στην αγκαλιά της Τζένης Μπαλατσινού και του γιου τους

Το τρυφερό ενσταντανέ που μοιράστηκε ο Υπουργός στο Instagram

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση