Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Νοεμβρίου

Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν, πριν ατονήσει η ερωτική σας ζωή



ΚΡΙΟΣ: Είστε κάπως δύσκολοι στο να κάνετε καινούριες σχέσεις και πάντα προσπαθείτε να σώζετε από τη φθορά αυτές που υπάρχουν και να κάνετε υπομονή όταν σας προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε έμφαση περισσότερο στις προσωπικές και συγγενικές σας σχέσεις, ώστε αργότερα να γίνετε πιο γοητευτικοί, αλλά και περιζήτητοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να προσπαθείτε να αποφύγετε τις μεγάλες παρέες, όμως, όπως φαίνεται οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν εκεί και εσείς θα πρέπει να το αποδεχθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς. Για να νιώσετε καλά και ήρεμοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ: Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα, απομακρύνοντας δια παντός τις αρνητικές επιρροές. Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν, πριν ατονήσει η ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέσα από τα δρώμενα της προσωπικής σας ζωής, κάτι θα μεσολαβήσει που θα σας δώσει μια ευκαιρία για αυτό που θέλετε να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Η ψυχραιμία που θα δείξετε σε απρόβλεπτες καταστάσεις, θα αντλείται από την ψυχική δύναμη και το κουράγιο που έχετε κρυμμένα για τις δύσκολες ώρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν μπορούν να είναι άνετα τα οικονομικά σας, αλλά δεν θα σας λείψει η τύχη, αντίθετα θα έχετε την αρωγή και τη βοήθεια που χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη γενικά θα είναι με το μέρος σας, αλλά την ευκαιρία για την επικοινωνία και τα αισθηματικά σας, πρέπει να την δώσετε εσείς στον εαυτό σας ή να προκαλέσετε τις προϋποθέσεις για να έρθει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καλή διάθεση που πρέπει να κρατήσετε σε συνδυασμό με την πείρα σας, μπορούν να παίξουν άμεσο ρόλο σε κάποιες επιτυχίες στον εργασιακό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας μπορεί να μη σας καλύψει εντελώς, αλλά θα σας βοηθήσει αισθητά να σηκώσετε το βάρος των τρεχουσών οικονομικών σας υποχρεώσεων.

ΙΧΘΥΣ: Τα εμπόδια, οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που θα συναντήσετε, θα πρέπει να σας θυμίζουν να διαφυλάξετε την υγεία σας και να προσφέρετε στον οργανισμό σας ξεκούραση και αρκετή χαλάρωση. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς να είσαι πιο ευτυχισμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ρωτήσαμε τι λένε τα άστρα για το πώς να είμαστε πιο ευτυχισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει