Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Το μόνο πράγμα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε σύμφωνα με το ζώδιό σας

Μερικές φορές δίνουμε βάση σε αυτά που πρέπει και ξεχνάμε αυτά που δεν πρέπει να κάνουμε



Η συμπεριφορά μας είναι μια συνάρτηση πολλών παραγόντων. Η φύση μας, το περιβάλλον, η κληρονομικότητα, η ανατροφή, τα παραδείγματα που παίρνουμε και μια ατελείωτη συνάθροιση στοιχείων που μας επηρεάζει και παίζει ρόλο στη στάση ζωής μας και τις σχέσεις μας. Αλλά επειδή όλα αυτά μπορεί να ακούγονται πολύ επιστημονικά ή πολύ εξειδικευμένα, εδώ ζητήσαμε τη συμβολή της αστρολογίας και σας έχουμε ποιο είναι αυτό που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε σύμφωνα με το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Σταματήστε να ζείτε στη ζώνη άνεσής σας. Ξέρετε τι λένε για τις ζώνες άνεσης – τίποτα δεν αναπτύσσεται ποτέ εκεί μέσα. Δεν θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας εάν δεν αφήσετε τις άμυνές σας. Οπότε, κάντε αυτά που σας τρομάζουν, κυνηγήστε αυτό που θέλετε να δείτε ώστε η ζωή σας να πάρει μια τροπή προς το καλύτερο. Ποτέ δεν θα μάθετε τι είστε ικανοί να πετύχετε αν δεν το προσπαθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταματήστε να επιτρέπετε σε άλλους ανθρώπους να έχουν περισσότερο λόγο στη ζωή σας από εσάς. Αν και ένας Ταύρος είναι ένα επίμονο ζώδιο στην ουσία του, επηρεάζεστε εύκολα από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Παρόλο που έχουν καλές προθέσεις, μπορεί να μην ξέρουν πάντα τι είναι καλύτερο για εσάς. Ακούστε τους πάντες αλλά κάντε ό,τι σας λέει το ένστικτό σας. Είστε εκεί για να δημιουργήσετε τη δική σας ζωή και να κάνετε τα δικά σας λάθη και οι νίκες σας πρέπει να είναι η ανταμοιβή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σταματήστε να είσαι κοντά σε ανθρώπους που προσπαθούν να σας αλλάξουν. Έχετε μια διπλή προσωπικότητα και ορισμένα σημεία της μπορεί να είναι σκοτεινά ενώ άλλα μέρη λάμπουν πιο έντονα. Όπως όλοι, έτσι κι εσείς έχετε τα ελαττώματά σας αλλά τα εξισορροπείτε με τις αρετές σας. Χρειάζεστε ανθρώπους στη ζωή σας που να σας αποδέχονται όπως ακριβώς είστε. Μην αναζητάτε την έγκρισή τους και μην ενδιαφέρεστε για το τι σκέφτονται. Απλώς να είστε ο εαυτός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταματήστε να αγνοείτε τα αρνητικά στοιχεία στους ανθρώπους. Είναι στη φύση σας να αναζητάτε το καλύτερο από τους ανθρώπους. Συγκεντρώνεστε τόσο πολύ στο καλό, που δεν μπορείτε να δείτε ότι δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις σας στην καρδιά τους. Δεν είναι όλοι άξιοι της αγάπης και της προσοχής σας. Ανοίξτε τα μάτια σας και φυλάξτε την καρδιά σας για αυτούς που αξίζουν να είναι σε αυτήν.

ΛΕΩΝ

Σταματήστε να είστε τεμπέληδες. Τις περισσότερες φορές είστε ενεργητικοί, επιδιώκετε τους στόχους σας και βρίσκετε τον καλύτερο τρόπο για να τους πετύχετε. Αλλά μερικές φορές είστε τόσο τεμπέληδες για να σηκώσετε τον πισινό σας από τον καναπέ. Μερικές φορές αυτή η περίοδος παρατείνεται ακόμη και σε μερικές εβδομάδες. Μην αφήνετε την ανία σας να σας εμποδίσει στον δρόμο προς την επιτυχία. Δώστε κίνητρο στον εαυτό σας, βγείτε έξω και κατακτήστε την κορυφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταματήστε να γκρινιάζετε γιατί δεν πήγαν όλα όπως τα σχεδίαζες. Σας αρέσει να έχετε προγραμματισμένο κάθε βήμα που κάνετε, σας αρέσει να ξέρετε τι να περιμένετε και όταν συμβαίνει κάτι απροσδόκητο ή όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλατε, ξεσπάτε στον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε και θυμηθείτε ότι δεν χρειάζονται όλα ένα σχέδιο στη ζωή. Μερικές φορές, τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι εκείνα που έρχονται αφού κάτι πάει στραβά.

ΖΥΓΟΣ

Σταματήστε να ξεχνάτε ότι πρέπει να προσέχετε και τον εαυτό σας. Η επιθυμία σας για ισορροπία και αρμονία μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα μονοπάτι όπου είστε συνεχώς ο ειρηνοποιός μεταξύ των κοντινών σας ανθρώπων. Γίνεστε πιο απορροφημένοι στα προβλήματά τους που ξεχνάτε τον εαυτό σας. Έχετε κι εσείς σημασία, μην το ξεχνάτε. Εάν δεν επαναφορτιστείτε και δεν αφιερώσετε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας λίγο, δεν θα βοηθήσετε κανέναν. Επίσης, να θυμάστε ότι δεν κουβαλάτε το βάρος του κόσμου στους ώμους σας και ότι οι άνθρωποι πρέπει να λύσουν τα προβλήματά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταματήστε να αντιδράτε υπερβολικά. Είστε εξαιρετικά παθιασμένοι και αν και αυτό είναι ένα αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό, μπορεί να είναι και αρνητικό. Έχετε την τάση να αντιδράτε υπερβολικά και να παίρνετε τα πράγματα μέσα σας ενώ δεν πρέπει. Προσπαθήστε να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο. Συνειδητοποιήστε ότι κάθε ιστορία έχει δύο όψεις και ότι δεν χρειάζεται να έχετε δίκιο όλη την ώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σταματήστε να είστε πολύ χαλαροί. Παρόλο που το «ζω στα όρια χωρίς όρια», είναι καλές λέξεις για να τις ζήσετε, μερικές φορές τις παίρνετε υπερβολικά κυριολεκτικά. Παρόλο που δεν σας πειράζει να καθυστερείτε και να φτάσετε παντού την τελευταία στιγμή, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν επηρεάζονται από τη συμπεριφορά σας. Σκεφτείτε τους και εσείς και κάντε πράγματα που πρέπει να γίνουν εγκαίρως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σταματήστε να σκέφτεσαι και άρχισε να πράττετε. Είστε πολύ έξυπνα πλάσματα. Σας αρέσει να κάνετε στρατηγικές για το πώς να πετύχετε τους στόχους σας. Η κακή πλευρά αυτού είναι ότι μερικές φορές δεν κάνετε ποτέ τίποτα γι' αυτό και κολλάτε στη διαδικασία σχεδιασμού. Έτσι, σχεδιάστε λιγότερο και προχωρήστε σε αυτό. Είναι εντάξει να αξιολογείτε τους κινδύνους και να κάνετε μια στρατηγική, αλλά μην την αφήνετε να διαρκέσει πολύ. ξεκινήστε τη διαδικασία ενεργοποίησης – η δουλειά και η ερωτική σας ζωή θα το εκτιμήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σταματήστε να σκέφτεστε ότι όλοι έχουν μια καρδιά τόσο ευγενική όσο η δική σας. Δίνεστε εξ ολοκλήρου στους ανθρώπους που αγαπάτε, δεν συγκρίνετε τον εαυτό σας με κανέναν και δεν ζηλεύετε κανέναν. Δυστυχώς, δεν συμμερίζονται όλοι τις απόψεις σας και υπάρχουν άνθρωποι που θα εκλάβουν την καλοσύνη σας ως αδυναμία. Θα σας εκμεταλλευτούν με κάθε δυνατό τρόπο και είναι καιρός να τους πείτε να σταματήσουν, ακόμη και εις βάρος της φιλίας σας ή μιας σχέσης.

ΙΧΘΥΣ

Σταματήστε να συρρικνώνεστε για να αισθάνονται οι άλλοι μεγαλύτεροι. Είστε εξαιρετικοί αλλά τόσο πολύ ντροπαλοί και κρατάτε κρυφή την καλλιτεχνική σας πλευρά, όπως και κάθε άλλο ταλέντο σας. Από τη μία φοβάστε την κριτική και από την άλλη δεν θέλετε οι άλλοι να αισθάνονται υποδεέστεροι. Και ήρθε η ώρα να σταματήσετε να σκέφτεστε έτσι. Καλωσορίστε την κριτική ως την ώθηση που χρειάζεστε για να νιώσετε καλύτερα και να φτάσετε ψηλότερα. Μην κάνετε τον εαυτό σας μικρό και μην κρύβετε τις αρετές σας εξαιτίας άλλων ανθρώπων. Πρέπει να μάθετε να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο για αλλαγή.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς να είσαι πιο ευτυχισμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ρωτήσαμε τι λένε τα άστρα για το πώς να είμαστε πιο ευτυχισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει