Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 23 Νοεμβρίου

Η απομάκρυνση από καταστάσεις και ανθρώπους που σας πληγώνουν είναι ότι καλύτερο



ΚΡΙΟΣ: Οι φοβίες και οι ανασφάλειες του παρελθόντος δεν πρέπει να σας κάνουν να συμβιβάζεστε. Οι αλλαγές που δεν σας έλκουν τόσο, γίνονται απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κομμάτια της ζωής σας που θα αρχίσουν να φαίνονται σαθρά, θα αρχίσουν να αντικαθίστανται με άλλα. Με έντονη δημιουργική διάθεση, αρχίστε να βρίσκετε τον δικό σας χώρο, εκεί που νιώθετε ότι δεν υπήρχε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η απομάκρυνση από καταστάσεις και ανθρώπους που σας πληγώνουν είναι ότι καλύτερο. Θα υπερισχύσουν θέματα που ζητούν άμεση τακτοποίηση, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είσαστε κοντά στη λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κεντρίστε την προσοχή των άλλων, μέσα από τις νέες σας επιλογές και ανανεώστε συμφωνίες με προοπτική το δικό σας όφελος.

ΛΕΩΝ: Οι νέοι στόχοι και οι μεγάλες επενδύσεις που έχετε κατά νου, θα είναι ο προβληματισμός των τρίτων που υπάρχουν στη ζωή σας και αυτό δεν θα σας αφήνει να χαρείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ανοίξετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αφού οι εντάσεις θα καραδοκούν για να σας δημιουργήσουν προβλήματα που δεν θα εύκολο να τα ξεπεράσετε.

ΖΥΓΟΣ: Χειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και μην αφεθείτε σε περιττά έξοδα ή αγορές που δεν είναι προγραμματισμένες και θα σας βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με επιφύλαξη αλλά και αποφασιστικότητα, ζητήστε άλλες βάσεις για να πατήσετε με ασφάλεια. Πρέπει να αφεθείτε σε ό,τι νιώθετε υγιές, οπότε ξεκόψτε από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρακάμψτε όσα σας κρατούν πίσω, μια και η ανοχή σας εξαντλείται και δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σας να αιφνιδιάσουν τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντισταθείτε σε πάγιες τακτικές ή σε σχέσεις που κρατάτε από συνήθεια. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας όσο μπορείτε πιο θετικά, ώστε να πάρετε πίσω πολλή ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δείτε πως έχετε κουραστεί υπερβολικά, φροντίστε από εδώ και πέρα, πού και πού να χαλαρώνετε. Συνδυάστε ένα επαγγελματικό ταξίδι που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει, με διασκέδαση.

ΙΧΘΥΣ: Προτιμήστε να μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση επαγγελματικού επιπέδου, για να μην κατηγορηθείτε. Για να μη βρεθείτε πολύ σύντομα σε αδιέξοδο, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;