Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 27 Νοεμβρίου

Ο τομέας της τύχης σάς καλεί να κάνετε αλλαγές



ΚΡΙΟΣ: Θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που σας απασχολούν και να βρείτε νέο τρόπο έκφρασης ή και επιλογής σ’ όλη την γκάμα των σχέσεών σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρεξηγήσεις και αντιθέσεις με τα οικογενειακά και αγαπημένα σας άτομα, θα πρέπει να απουσιάζουν γιατί αλλιώς θα νιώσετε μόνοι και απογοητευμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην είστε σπασμωδικοί στις ενέργειές σας, ειδικά αν έχετε κατά νου, να κάνετε μαζί τους επίσημες συμφωνίες. Ενεργήσετε με πρωτοτυπία και με σωστές διασυνδέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια σχετική ασάφεια θα υπάρχει και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, οπότε οργανωθείτε, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και φανείτε προνοητικοί.

ΛΕΩΝ: Οποιεσδήποτε αλλαγές προκαλούν έντονο στρες και αβεβαιότητα. Μπορείτε να μην πέσετε ψυχολογικά, αφού έχετε την προδιάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνδυάστε τις ιδέες σας με τις συμβουλές και προτάσεις φίλων που έχουν αποδείξει ότι έχουν γούστο, για να απογειώσετε τη διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Με δυναμική αντιμετώπιση θα ενεργοποιήσετε την αδρεναλίνη στο σώμα σας. Προσέξτε μόνο να μην αναλώνεστε εδώ και εκεί, αλλά να την διοχετεύσετε συνειδητά για την ανανέωσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές που προβλέπονται στον εργασιακό σας τομέα δεν θα γίνουν απλώς επειδή θα έρθουν, αλλά περισσότερο επειδή πρόκειται να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες κάποιων νεωτερισμών και κατ’ επέκταση τοποθετηθείτε σωστότερα απέναντι στις δυνατότητες της αναβάθμισης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον οικονομικό τομέα, θα συνεχίσετε να είστε αγχωμένοι από ορισμένα εμπόδια που σας κουράζουν αρκετά και δεν σταματούν να εμφανίζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις επαφές με τους συνεργάτες σας, ακόμα και σε αυτούς που σας αντιμετωπίζουν με φθόνο.

ΙΧΘΥΣ: Ο τομέας της τύχης σας καλεί να κάνετε αλλαγές καθώς η προσωπική σας ζωή σας θυμίζει να ξεπεράσετε κάποιες ιδέες και να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;

CELEBS

Πεθανε ο τραγουδιστής Αντώνης Τουρκογιώργης

Ήταν ιδρυτικός μέλος του συγκροτήματος «Socrates Drunk the Conium»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς να «βελτιώσεις» το κάρμα σου με απλούς τρόπους

Γιατί ποιος δεν χρειάζεται ένα καλό κάρμα!