Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 28 Νοεμβρίου

Διεκδικήστε περισσότερο χρόνο για τη σχέση σας



ΚΡΙΟΣ: Για να προβληθεί σωστά η εσωτερική σας ομορφιά, θα πρέπει να την προβάλλετε με επιτυχημένη επικοινωνία, ώστε να έχετε το πράσινο φως για κατακτήσεις που πάντα επιθυμούσατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι θα βοηθηθείτε να ξεκινήσετε ώριμες και αληθινές σχέσεις που θα σας ωθήσουν να γίνετε πιο πρόθυμοι να επενδύσετε σε μια μόνιμη σχέση και να δουλέψετε σταθερά πάνω σε αυτή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι σωστές διασυνδέσεις, αφού το ζητούμενό σας είναι να ανεβείτε ψηλότερα στην ιεραρχία. Τολμήστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό, για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας, μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του. Μην αφήνετε κενά εκεί που δεν πρέπει και εκφράστε αυτό που έχετε να πείτε, χωρίς ενοχές.

ΛΕΩΝ: Δείτε τη θετική πλευρά της κοινωνικότητας και μην κόψετε κάθε είδους συναναστροφή. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στη συλλογή πληροφοριών και όχι σε ανόητα κουτσομπολιά και σχόλια που ακούτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε περισσότερο χρόνο για τη σχέση σας μια που οι ιδιαίτερες στιγμές θα βοηθήσουν να αναπληρώσετε τα κενά. Μη βασιστείτε σε ενέργειες που δεν έχουν συζητηθεί.

ΖΥΓΟΣ: Εάν δεν χαλαρώσετε, οι εκλογικεύσεις σας δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αποδεκτές. Όταν έρθει η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό, ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στηρίξτε τις ελπίδες σας σε μια συναισθηματική τρυφερότητα που φαίνεται να δημιουργείται. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας μέχρι να αποδειχθεί ότι είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις και εργασίες σας, δίνοντας λύσεις. Μην επιτρέπετε να σας απορροφούν θέματα καθημερινότητας και αποσυντονίζεστε από τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν υπάρχει κάποια συνεργασία που έχει αποβεί ανώφελη για εσάς, δώστε της τέλος. Διαχωρίστε τις αληθινές από τις ουτοπικές για να μην υπάρχουν απογοητεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατήστε μια ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί παρόλο που το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο αρκετές από τις σχέσεις σας θα δοκιμαστούν.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τον σύντροφό σας να λειτουργεί χωρίς πρόγραμμα, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά και τη συνεργασία σας. Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας και εκφράστε ανοιχτά αυτά που σας απασχολούν για την πορεία της σχέσης σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

CELEBS

Νικόλαος: Έτσι πέρασε το πρώτο του Πάσχα χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ

Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο αδερφός του, Παύλος, από την Ανάσταση

CELEBS

Πάσχα 2024: Πού έκανε Ανάσταση η ελληνική showbiz;

Τα ελληνικά νησιά «ψήφισαν» και φέτος oi celebrities