Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 30 Νοεμβρίου

Μην απογοητεύεστε με τα εμπόδια που εμφανίζονται, γιατί είναι παροδικά



ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε υποστήριξη από τον επαγγελματικό σας χώρο και ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Αποφύγετε κάθε είδους συνεργασία με συνεργάτες που είναι αρκετά οξύθυμοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλλεται για όλη τη διάρκεια της ημέρας να δείτε τα γεγονότα αντικειμενικά και ψύχραιμα. Μη θίγετε προβλήματα του παρελθόντος σε συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενισχύστε εκ νέου τα επαγγελματικά σας με καινούριους τρόπους και ιδέες. Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις σε γεγονότα που θα είναι καθοριστικά για τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ευχάριστη τροπή που θα πάρουν τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας κάνει να ακολουθήσετε μια νέα τακτική στις συνεργασίες και στα έξοδά σας.

ΛΕΩΝ: Στον εργασιακό σας χώρο δώστε προσοχή στον τρόπο που διαπραγματεύεστε με τους συνεργάτες σας για να μη δυσκολέψουν οι επαφές μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις, θα είναι τα όπλα σας για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να συμβάλετε σε μια αργή αλλά σταθερή ανάκαμψη.

ΖΥΓΟΣ: Ανήκετε σε εκείνους που ποτέ δεν χάνουν το ενδιαφέρον τους για φλερτ και συνεχίζετε ακάθεκτοι τις ονειροπολήσεις σας για να βρείτε τον έρωτα που θα σας αλλάξει τη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα θα έχει κάποιες φάσεις δοκιμασίας, περισσότερο από τον χώρο των συμπτώσεων, παρά από τις βασικές προθέσεις τρίτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποια πράγματα είναι απαραίτητο να γίνουν ως διαφώτιση σε προηγούμενες παρεξηγήσεις και τα μηνύματα που παίρνετε είναι ουσιαστικά για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα στοιχεία που πρέπει να καταπολεμήσετε για να βγείτε νικητές στον συναισθηματικό σας τομέα είναι οι αυταπάτες που τρέφετε και οι ιδιοτροπίες που συντηρείτε στον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως η μέρα για τα ερωτικά σας να μην είναι τόσο ήρεμη, αλλά μέσα στη ταλαιπωρία που θα υποστείτε, θα σας δώσει δυνατές γεύσεις χαράς.

ΙΧΘΥΣ: Να θυμάστε πως ακόμα και αν οι ικανοποιήσεις που θα λάβετε είναι στιγμιαίες, δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνετε αντιδραστικοί και να απογοητευτείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

CELEBS

Νικόλαος: Έτσι πέρασε το πρώτο του Πάσχα χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ

Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο αδερφός του, Παύλος, από την Ανάσταση

CELEBS

Πάσχα 2024: Πού έκανε Ανάσταση η ελληνική showbiz;

Τα ελληνικά νησιά «ψήφισαν» και φέτος oi celebrities

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;