Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο «αθώο» ψέμα που λέτε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Υπάρχει μια φράση που λέτε και δεν ισχύει… και κάθε ζώδιο έχει τη δική του…Ας το παραδεχτούμε – όλοι λέμε ψέματα, από καιρό σε καιρό. Και δεν μιλάω για σοβαρά ψέματα που μπορεί να φέρουν τους άλλους σε μπελάδες.

Μιλάω για λευκά, καθημερινά ψέματα που μερικές φορές κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Αυτά είναι τα ψέματα που δεν γνωρίζετε καν ότι λέτε τις περισσότερες φορές επειδή έχουν γίνει μέρος της προσωπικότητάς σας.

Κριός

«Είμαι καλά».

Το πιο συνηθισμένο ψέμα που λέει ο Κριός είναι ότι είναι καλά, ακόμα και όταν δεν είναι. Αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, πιθανότατα καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και αρνείστε να παραδεχτείτε ότι αισθάνεστε άσχημα ακόμα και με τον εαυτό σας, πόσο μάλλον με τους άλλους. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό να έχετε μια κακή μέρα από καιρό σε καιρό. Δεν χρειάζεται να φοράτε τη χαρούμενη μάσκα προσώπου σας κάθε μέρα.

Ταύρος

«Είμαι πολύ απασχολημένος».

Χρειάζεστε τον προσωπικό σας χώρο και λίγο χρόνο μόνοι σας για να λειτουργήσετε. Δυστυχώς, οι άνθρωποι γύρω σας δυσκολεύονται να το καταλάβουν αυτό και συχνά αισθάνονται απογοητευμένοι ή συναισθηματικά παραμελημένοι όταν τους λέτε ότι θέλετε να περάσετε μια ήσυχη νύχτα. Έτσι, με τον καιρό, μάθατε ότι είναι καλύτερο να έχετε κάποιο είδος φτιαγμένης υποχρέωσης και μετά να εξηγήσετε σε όλους ότι δεν έχετε διάθεση για παρέα. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό – σε τελική ανάλυση, απλώς προσπαθείτε να μην τους πληγώσετε.

Δίδυμοι

«Θα επικοινωνήσω μαζί σας».

Τις περισσότερες φορές, οι Δίδυμοι κυριολεκτικά δεν ξέρουν πού κατευθύνονται. Είναι σε ένα διαρκές κυνηγητό για νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Εξάλλου, δεν τους αρέσει να δίνουν υποσχέσεις γιατί δεν ξέρουν αν θα μπορέσουν να τις εκπληρώσουν, λόγω του τρόπου ζωής τους. Γι' αυτό το πιο συνηθισμένο ψέμα ενός Διδύμου είναι ότι θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Θα σας προσκαλέσουν να κάνετε παρέα και θα απαντήσουν στις κλήσεις σας. Δεν θα το κάνουν. Δεν σημαίνει ότι είναι κακοί φίλοι – είναι απλώς κομμάτι της προσωπικότητάς τους.

Καρκίνος

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου. Και το γνωρίζουν απόλυτα. Αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, μερικές φορές νιώθετε ακόμη και αμήχανα για το γεγονός ότι κάθε μικρό πράγμα μπορεί να αγγίξει την καρδιά σας. Έτσι έχετε την τάση να λέτε ψέματα στους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με εσάς ή για τους λόγους που αισθάνεστε άσχημα. Αλλά τα συναισθήματά σας δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε. Έχετε το δικαίωμα να αισθάνεστε ό,τι θέλετε και κανείς δεν πρέπει να σας κρίνει γι' αυτό.

Λέων

«Δεν έχω πληγωθεί».

Για αυτό το ζώδιο, η περηφάνια τους είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο. Έτσι, όταν κάποιος τους κάνει κακό ή ακόμα και τους ταπεινώνει, δεν θα το παραδεχτούν γιατί θα το δουν ως ένδειξη της αδυναμίας τους. Ο Λέων θα προτιμήσει να συμπεριφέρεται σαν να μην πληγώνεται, ακόμα κι όταν η καρδιά του είναι κομμάτια. Και το κάνουν αυτό μόνο και μόνο για να προστατευτούν.

Παρθένος

«Δεν θα το κάνω θέμα».

Είστε ένας από τους μεγαλύτερους χειριστές όλων των ζωδίων. Όλα πρέπει να είναι όπως τα φαντάζεστε και δεν είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε μέχρι να γίνουν τα πράγματα όπως τα φανταζόσασταν. Έτσι, όταν λέτε ότι θα παρατήσετε κάτι ή ότι δεν θα το κάνετε θέμα – λέτε ψέματα. Και το ξέρετε πολύ καλά.

Ζυγός

«Θα κρατήσω το μυστικό σου».

Δεν είστε αξιόπιστο άτομο και δεν ξέρετε πώς να κρατήσετε ένα μυστικό. Όταν υπόσχεστε σε κάποιον ότι τα πράγματα θα μείνουν μεταξύ σας, λέτε ψέματα. Μην με παρεξηγήσετε - δεν προσπαθώ να ισχυριστώ ότι το κάνετε αυτό επίτηδες ή με την πρόθεση να πληγώσετε αυτόν που σας εμπιστεύτηκε. Απλώς έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε όλα όσα ξέρετε με κάποιο κοντινό σας άτομο και όταν το κάνετε, νιώθετε ότι ξεφορτώνεστε ένα συγκεκριμένο βάρος.

Σκορπιός

«Σε συγχωρώ».

Είτε αυτό είναι το ελάττωμά σας είτε η καλή σας ιδιότητα, η αλήθεια είναι ότι είστε εκδικητικός άνθρωπος. Δυσκολεύεστε να συγχωρήσετε αυτούς που σας έκαναν κακό, ακόμα κι όταν θέλετε να το κάνετε με όλη σας την καρδιά. Επομένως, όταν ισχυρίζεστε ότι συγχωρήσατε κάποιον, μάλλον δεν το κάνατε. Αντίθετα, θα κρατάτε κακίες για πολύ καιρό και θα αναζητήσετε την εκδίκησή σας αργά ή γρήγορα.

Τοξότης

«Θα το κάνω αμέσως».

Ο Τοξότης είναι ο πρωταθλητής της αναβλητικότητας. Όποτε υπόσχεστε ότι θα ολοκληρώσετε κάτι αμέσως ή ότι θα ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας πριν από την τελική προθεσμία, λέτε ψέματα. Αντίθετα, θα τα αφήσετε όλα για την τελευταία στιγμή. Και αυτό δεν χρειάζεται να είναι τόσο κακό. Είναι πιθανό να δουλεύτε καλύτερα υπό πίεση και όταν σας παρακινεί η έλλειψη χρόνου.

Αιγόκερως

«Είμαι σίγουρος».

Όλοι έχουμε κάποιες ανασφάλειες και εσείς δεν είστε εξαίρεση. Αλλά η διαφορά μεταξύ εσάς και όλων των άλλων ζωδίων είναι ότι οι Αιγόκεροι σπάνια θα το παραδεχτούν αυτό. Εάν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, θα συμπεριφέρεστε πάντα όπως ως το άτομο με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο δωμάτιο, ακόμα κι όταν αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό. Είναι καλύτερα να αντιμετωπίζετε τις ανασφάλειές σας και να τις χειρίζεστε με τον σωστό τρόπο, αντί να προσποιείστε ότι είστε κάποιος που δεν είστε.

Υδροχόος

«Πλάκα κάνω».

Ο σαρκασμός σας είναι ο τρόπος που χειρίζεστε τη ζωή. Όμως, συχνά υπάρχει πολλή αλήθεια πίσω από τα αστεία και την ειρωνεία σας. Το πιο συχνά ψέμα σας είναι ότι κάνετε πλάκα. Μερικές φορές, βλέπετε ότι έχετε πει κάποια πράγματα που πιθανότατα δεν θα έπρεπε, οπότε προσπαθείτε να το κάνετε να φαίνεται σαν να αστειεύεστε όλη την ώρα.

Ιχθύς

«Είμαι το θύμα».

Εάν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, το μεγαλύτερο πρόβλημά σας είναι ότι σπάνια αναλαμβάνετε την ευθύνη για τα λόγια και τις πράξεις σας. Αντίθετα, συχνά κατηγορείτε τους άλλους για όλα όσα πήγαν στραβά και προσπαθείτε να παίξετε τον ρόλο του θύματος, χωρίς καν να το γνωρίζετε. Να θυμάστε ότι χρειάζονται πάντα δύο για το ταγκό και ότι κάθε σχέση είναι αμφίδρομη. Επομένως, πρέπει να φέρετε τουλάχιστον ένα μέρος της ευθύνης για τα πράγματα που συνέβησαν.

 

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ερωτικό ωροσκόπιο Μαρτίου 2024: η αγάπη ξυπνά με τη φύση

Ετοιμαστείτε να νιώσετε την άνοιξη στην καρδιά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου

Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 27 Φεβρουαρίου

Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί για να γεμίσετε ενέργεια και δύναμη

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Εύκολα χτενίσματα για «εύκολα» πρωινά

Τα πρωινά σου μόλις έγιναν πιο ευχάριστα.

DO IT YOURSELF

8 χρήσιμα «γιατροσόφια» για τα ρούχα και αξεσουάρ σου

Σώσε τώρα την γκαρνταρόμπα σου!