Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου επηρεάζει κάθε ζώδιο

Το ωροσκόπιό σας για τη Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου



Η νέα χρονιά είναι προ των πυλών, αλλά προτού κλείσουμε το 2023 με ένα αξέχαστο πάρτι και μια συγκινητική πρόποση σαμπάνιας, υπάρχουν ακόμη μερικά κοσμικά γεγονότα που στέκονται εμπόδιο στον δρόμο μας και πρέπει να περάσουμε. Πρώτα είναι η νέα σελήνη στον Τοξότη, στις 13/12.

Το ζώδιο της φωτιάς είναι γνωστό για την αύρα του με το ελεύθερο πνεύμα του, επομένως μπορείτε να περιμένετε ότι αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα είναι διασκεδαστικό, συναρπαστικό και περιπετειώδες. Βέβαια, κάθε ζώδιο θα νιώσει διαφορετικά τα αποτελέσματα, οπότε αν αναρωτιέστε τι σας επιφυλάσσει, διαβάστε τη συνέχεια.

Η Πρωτοχρονιά δεν είναι η μόνη εκδήλωση που είναι συνώνυμη με την επανεφεύρεση του εαυτού σας. Τα νέα φεγγάρια είναι μια εποχή για νέα ξεκινήματα, καθώς μας εμπνέουν να αναλογιστούμε προς τα μέσα και να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Και σύμφωνα με την αστρολόγο Brilla Samay, η νέα σελήνη του Τοξότη θα πυροδοτήσει επίσης μια φλογερή, παιχνιδιάρικη ενέργεια σε όλους μας, η οποία θα σας φανεί χρήσιμη καθώς πλοηγείστε σε αυτή τη νέα εποχή.

Απλώς μην υπολογίζετε ότι οι καλές δονήσεις θα διαρκέσουν πολύ, γιατί ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος επίσης στις 13. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα λάθη στην επικοινωνία, τα ταξίδια και την τεχνολογία θα είναι ο κανόνας, επομένως απολαύστε τη ζωντάνια της νέας σελήνης του Τοξότη όσο διαρκεί.

Κριός

Τα συναισθήματα της περιπέτειας και της περιπλάνησης είναι δεδομένα όποτε το φεγγάρι βρίσκεται στον Τοξότη, και αυτή η Νέα Σελήνη δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Κριός μπορεί να περιμένει να νιώσει την αναζήτησή του για νέους ορίζοντες που θα ξεκινήσουν στις 13 Δεκεμβρίου. Απλώς προσπαθήστε να μην ξεκινήσετε κανένα σημαντικό ταξίδι μεταξύ 13 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, εκτός και αν θέλετε να αντιμετωπίσετε κάποιους σοβαρούς πονοκεφάλους που σχετίζονται με τον ανάδρομο Ερμή.

Ταύρος

Η νέα σελήνη του Τοξότη θα εμπνεύσει τους Ταύρους να συγκεντρώσουν νέα γνώση για τα παλιά καρμικά μοτίβα. Αν αυτό ακούγεται σαν πρόκληση, σκεφτείτε να αναζητήσετε υπέροχους τρόπους σκέψης που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε αυτές τις συνήθειες. Αυτή η γνώση μπορεί να ξεκλειδώσει μόνο ό,τι χρειάζεστε για να προχωρήσετε.

Δίδυμοι

Τώρα είναι η ώρα να πείτε τι εννοείτε και να εννοείτε αυτό που λέτε, αγαπητοί Δίδυμοι, καθώς η νέα σελήνη πρόκειται να πυροδοτήσει ζωηρές συζητήσεις στους κοινωνικούς και οικογενειακούς σας κύκλους. Μόλις ο ανάδρομος Ερμής χτυπήσει, η επικοινωνία θα είναι πολύ λιγότερο ομαλή, οπότε μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απομακρύνετε τα παράπονά σας από το στήθος σας.

Καρκίνος

Αν αυτή η νέα σελήνη στον Τοξότη θα σας διδάξει κάτι, Καρκίνοι, είναι ότι οι ρουτίνες μπορεί να είναι διασκεδαστικές. Το ανεμπόδιστο πνεύμα του Τοξότη πρόκειται να γεμίσει τις εγκόσμιες δουλειές σας με ενθουσιασμό, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για διασκέδαση στη ζωή σας. Ποιος ήξερε ότι το πλύσιμο ρούχων μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικό;

Λέων

Μη φοβάστε να ακολουθήσετε τα δημιουργικά σας πάθη που σας κάνουν να ενθουσιάζεστε, Λέοντες. Η νέα σελήνη θα σας παρακινήσει να εξερευνήσετε νέες προοπτικές για τα μεγαλύτερα όνειρά σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να ολοκληρώσετε αυτό το σενάριο ή να ξεκινήσετε αυτό το έργο που ονειρεύεστε.

Παρθένος

Εάν είστε Παρθένος, η νέα σελήνη θα σας κάνει να μπείτε στην εποχή της βελτίωσης του σπιτιού σας. Και επειδή είστε τελειομανής, μπορείτε να περιμένετε να ανεβάσετε την οικογένειά σας στο επόμενο επίπεδο και να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα «κάστρο των μάγων» όπου η φαντασία σας μπορεί να εκτοξευτεί στα ύψη.

Ζυγός

Ως εμμονικοί με την ισορροπία, Ζυγοί πιθανότατα σας αρέσει να κρατάτε τα πράγματα αρκετά ομαλά. Αλλά αυτό έχει να κάνει με την αλλαγή: αυτή η Νέα Σελήνη θα σας ενθαρρύνει να επικοινωνείτε με ενθουσιασμό. Ο ανάδρομος Ερμής είναι βέβαιο ότι θα απομακρύνει αυτόν τον ενθουσιασμό με αποτυχίες μηνυμάτων και ασαφή επικοινωνία, οπότε φροντίστε να απολαμβάνετε τη θετικότητα όσο μπορείτε.

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να αναλύσετε τις αξίες σας κάτω από ένα μικροσκόπιο, αγαπητοί Σκορπιοί, γιατί η νέα σελήνη θα σας κάνει να επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας. Τα χρήματα μπορεί να κυριαρχούν τη σκέψη σας στις 13 Δεκέμβριου, κάτι που είναι λογικό γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα σας εμπνεύσει να αναλογιστείτε προηγούμενες οικονομικές αποφάσεις και να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον.

Τοξότης

Είναι η εποχή σας, Τοξότες, που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μια νέα αρχή. Άλλωστε πλησιάζουν τα γενέθλιά σας, οπότε τώρα είναι η τέλεια στιγμή να υιοθετήσετε αυτή τη νοοτροπία «νέο έτος, νέος εαυτός». Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί πραγματικά να βοηθήσει σε αυτό, καθώς το κοσμικό γεγονός θα σας εμπνεύσει να κάνετε κάποιον σοβαρό αυτο-στοχασμό.

Αιγόκερως

Καθώς η νέα σελήνη φωτίζει τον ουρανό, οι Αιγόκεροι μπορεί να αισθάνονται ότι ενθαρρύνονται να υποστούν μια θετική μεταμόρφωση. Η αλλαγή μπορεί να συμβεί στην καριέρα, τις σχέσεις ή το σπίτι σας, αλλά αν δεν είστε σίγουροι ποιες πτυχές της ζωής σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια αναβάθμιση, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας βοηθήσει να αναλογιστείτε τις προηγούμενες μεταμορφώσεις και να σκεφτείτε πώς μπορείτε να συνεχίσετε εξελίσσεται.

Υδροχόος

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι πάντα απασχολημένη, αλλά η νέα σελήνη θα σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε το χάος της εποχής και να απολαύσετε την ανθισμένη κοινωνική σας ζωή, αγαπητοί Υδροχόοι. Μη φοβάστε να απαντήσετε ναι σε κάθε εκδήλωση στην οποία προσκαλείστε, από πάρτι διακοπών γραφείου έως γιορτινές συγκεντρώσεις. Απολαύστε το να είστε το αστέρι του στενού σας κύκλου.

Ιχθύς

Αυτή η χρονιά μπορεί να μαγνήτισε το επαγγελματικό σας βλέμμα, αγαπητοί Ιχθύς, αλλά η νέα σελήνη θα σας εμπνεύσει να βάλετε τα βλέμματά σας ακόμα πιο ψηλά για το 2024. Αφιερώστε χρόνο για να σχεδιάσετε, να ονειρευτείτε μεγάλα όνειρα (όπως κάνετε πάντα) και να αναθεωρήστε μερικές από τις αποτυχίες.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη