Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα περάσετε τα Χριστούγεννα σύμφωνα με το ζώδιό σας

Το χριστουγεννιάτικο ωροσκόπιό σας είναι εδώ



Οι εβδομάδες που προηγούνται των Χριστουγέννων είναι πάντα σαν μια στροβιλιζόμενη χιονόσφαιρα σχεδιασμού και προσδοκιών. Όχι μόνο πρέπει να δημιουργήσετε ταξιδιωτικά δρομολόγια ή να ετοιμαστείτε για τους επισκέπτες, αλλά πρέπει επίσης να αναρωτηθείτε πώς θα περάσουν οι διακοπές σας. Θα έχουν πλάκα; Απόλυτο χάος; Ή κάπου ενδιάμεσα;

Εκεί είναι που τα ωροσκόπια είναι χρήσιμα. Δεδομένου ότι τα Χριστούγεννα πέφτουν Δευτέρα φέτος, θα θελήσετε να εξετάσετε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο που προηγείται, συμπεριλαμβανομένου του πώς θα είναι τα ταξίδια, εάν τα σχέδιά σας θα πάνε ομαλά και τον τρόπο με τον οποίο θα αλληλεπιδράτε με τους φίλους, την οικογένειά σας, ή συνεργάτης.

Εδώ πώς θα περάσετε τα Χριστούγεννα σύμφωνα με το ζώδιό σας:

Κριός

Ετοιμαστείτε να παλέψετε λίγο καθώς ταξιδεύετε το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων. Μπορεί να έχετε πρόβλημα να φτάσετε εκεί που πρέπει, οπότε αφήστε αρκετό χρόνο για καθυστερήσεις και ενοχλητικές ανατροπές.

Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, τότε θα αναπνεύσετε ανακούφιση και θα χαλαρώσετε. Οι Κριοί θα βρίσκονται στο επίκεντρο στις χριστουγεννιάτικες συγκεντρώσεις και ίσως χρειαστεί ακόμη και να ζητήσουν συγγνώμη για την υπερβολική προσοχή. Για να διατηρήσετε τα πράγματα ομοιόμορφα, βεβαιωθείτε ότι δεν θα έχετε το μονοπώλιο.

Ως μπόνους, οι Κριοί μπορεί να πάρουν ένα ιδιαίτερο δώρο την ημέρα των Χριστουγέννων από κάποιον με τον οποίο έχουν φανταστική χημεία. Θα μπορούσε να είναι το τέλειο δώρο από έναν σύντροφο ή το πιο χαριτωμένο δώρο από το BFF σας.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα μπορούσε να βιώσουν δράμα φιλίας αυτές τις διακοπές. Έχετε όλα τα καλά vibes που οδηγούν στο Σαββατοκύριακο, καθώς το φεγγάρι ξεκινά στον Ταύρο. Θα πρέπει να περιμένετε εξαιρετική επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Ετοιμαστείτε για ωραίες συζητήσεις κατά τη διάρκεια του δείπνου αντί για αγχωτικές διαμάχες για τις γιορτές που έχετε συνηθίσει. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε ότι υποστηρίζεστε αρκετά για να βγάλετε κάτι από το στήθος σας, κάτι που θα σας φέρει τεράστια ανακούφιση.

Καθώς το Σαββατοκύριακο συνεχίζεται, θα μπορούσατε να εντοπίσετε μια ένδειξη έντασης μεταξύ συγκεκριμένων ομάδων φίλων και μπορεί να λάβετε ακόμη και ένα αμφισβητήσιμο δώρο, όπως ίσως κάτι που προοριζόταν να είναι αστείο, αλλά το αντιμετωπίζετε με λάθος τρόπο. Από την άλλη πλευρά, ένας φίλος που δεν ήταν τόσο κοντά σας θα μπορούσε να σας εκπλήξει με το να σας απλώσει το χέρι και να αναπληρώσει πλήρως την απουσία του.

Αυτό συμβαίνει επίσης και με τους δύο τρόπους. Θα είναι όλα σχετικά με τη φιλία αυτή τη σεζόν με τους Ταύρους, οπότε αν υπάρχει κάποιος που σκέφτεστε, στείλτε του ένα μήνυμα για να του πείτε ότι νοιάζεστε. Θα χαρούν πολύ να ακούσουν νέα σας.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης αυτή τη σεζόν. Δίδυμοι, θα είστε σε λειτουργία πλήρους λειτουργίας αυτό το Σαββατοκύριακο – και θα λατρέψετε κάθε λεπτό. Θα είναι τόσο φυσικό να σερβίρετε σνακ και να καλωσορίζετε κόσμο στο σπίτι σας, ειδικά αν παίζετε τον οικοδεσπότη για πρώτη φορά. Απλώς βεβαιωθείτε ότι θυμάστε να επιβραδύνετε, να απολαύσετε τη στιγμή και να εκτιμήσετε αυτό που έχετε δημιουργήσει. Οι Δίδυμοι θα είναι χαρούμενοι την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν θα μπορέσουν επιτέλους να βγάλουν τα παπούτσια τους και να χαλαρώσουν με χρόνο για τον εαυτό τους. Αφιερώστε αυτόν τον χρόνο για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας χριστουγεννιάτικη ταινία, να φάτε μελομακάρονα και να απολαύσετε τη λάμψη της σκληρής δουλειάς σας.

Καρκίνος

Τα χριστουγεννιάτικα σχέδια του Καρκίνου θα είναι διαφορετικά φέτος. Αυτό το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, Καρκίνοι. Σύμφωνα με τον Γαρμπή, μπορεί να αισθάνεστε λίγο συγκλονισμένοι καθώς προετοιμάζεστε για όλα τα γιορτινά πάρτι στα οποία πρέπει να παρευρεθείτε, όπως το σαματά στο διαμέρισμα του φίλου σας ή αυτό το δυνητικά άβολο πάρτι στο γραφείο. Υπάρχει επίσης το θέμα να υπολογίσετε πού θα θέλατε να γιορτάσετε την ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτή η χρονιά μπορεί να μην είναι απαραίτητα Χριστούγεννα στο σπίτι, οπότε αποδεχτείτε την ιδέα να τα περάσετε στο σπίτι ενός φίλου ή συντρόφου. Υπάρχει πολλή ενέργεια φιλίας στον 11ο οίκο όταν το φεγγάρι βρίσκεται στον Ταύρο στις 23, οπότε ο Καρκίνος μπορεί ακόμη και να βοηθά έναν άλλο φίλο να προετοιμάσει τα μεγάλα του Χριστούγεννα. Θα είναι μια προσαρμογή καθώς κινείστε και καταλαβαίνετε πού πρέπει να βρίσκεστε, αλλά θα περάσετε καλά.

Λέων

Ο Λέων πρέπει να θυμάται να σχεδιάζει μπροστά αυτά τα Χριστούγεννα. Θα μπορούσαν να υπάρξουν μερικές σκληρές στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, ειδικά αν παρασυρθείτε με την πτυχή του πάρτι και ξεχάσετε να βοηθήσετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επιβραδύνετε και να ρωτήσετε τι πρέπει να κάνετε. Θα μπορούσατε να πλύνετε μερικά πιάτα; Βάλτε τα υπολείμματα στο ψυγείο; Ή να πάτε τα σκυλιά μια βόλτα για να τα βγάλετε από τη μέση; Θα σας βοηθήσει επίσης να προγραμματίσετε εκ των προτέρων – ξεκινώντας από σήμερα. Αντί να ψήνετε μανιωδώς γλυκά ή να τυλίγετε δώρα μέχρι τις 4 π.μ. την παραμονή των Χριστουγέννων αφιερώστε ένα λεπτό τώρα για να ολοκληρώσετε τα πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να νιώσετε πραγματικά παρόντες και να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα διασκεδάσει περισσότερο αυτά τα Χριστούγεννα. Αυτά τα Χριστούγεννα, Παρθένοι, μπορείτε να περιμένετε να συναντήσετε άτομα που δεν έχετε δει εδώ και καιρό. Μπορεί να συμβεί στο κατάστημα ή στο καφέ της γενέτειράς σας, και ίσως ακόμη και να δείτε μερικούς συγγενείς που χάσατε εδώ και καιρό. Αν και είναι πολύ να το χειριστείτε, θα τα πάρετε όλα με το καλό. Την παραμονή των Χριστουγέννων, θα περάσετε τόσο όμορφα. Θα αισθάνεστε άνετα, χωρίς άγχος και η ενέργειά σας θα είναι διασκεδαστική. Εφόσον είστε καλά υπό πίεση, δεν έχει σημασία τι θα σας φέρουν αυτές οι διακοπές. Ακόμα κι αν έχετε 10 άτομα να έρθουν να μείνουν στο σπίτι τους, θα χειριστείτε τα πάντα με στυλ και χάρη. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για προσωπικές σχέσεις, έτσι μπορεί να νιώσετε μια εξαιρετικά με τα αγαπημένα σας άτομα.

Ζυγός

Ο Ζυγός θα λάμψει στα γιορτινά πάρτι το 2023. Στις 23, οι Ζυγοί θα είναι λαμπεροί. Αν κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι το βράδυ του Σαββάτου, θα είναι γοητευτικοί. Φορέστε λοιπόν όλο το αστραφτερό μακιγιάζ της συλλογής σας και συνεχίστε να το ζήσετε. Όμως την Κυριακή, προετοιμαστείτε για μερικά χτυπήματα ταχύτητας. Μπορεί να νιώσετε την αναταραχή και τη φασαρία της σεζόν και να βρεθείτε παγιδευμένοι σε έναν ανεμοστρόβιλο εργασιών που πρέπει να κάνετε στο σπίτι την τελευταία στιγμή. Για να παραμείνετε στο κέντρο, κάντε μικρά διαλείμματα. Μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, όλα θα πάνε καλά. Θα πάρετε μερικά υπέροχα δώρα και, φυσικά, θα τα δεχτείτε ευγενικά.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα απολαύσει βαθιές συζητήσεις στα γιορτινά του δείπνα. Αυτές τις γιορτές, ο Σκορπιός λάμπει δίνοντας καλά δώρα και λαμβάνοντας εξίσου πολλή αγάπη σε αντάλλαγμα. Θα ζήσετε απίστευτες εμπειρίες προγραμματισμού και επιλογής των ιδανικών δώρων για τους αγαπημένους σας – και ίσως να έχετε μερικές εκπλήξεις μόνοι σας. Αυτό το ζώδιο του νερού πρέπει να είναι περήφανο για την ικανότητά του να δίνει δώρα, καθώς ο καθένας θα λατρέψει αυτό που θα επιλέξει. Θα βρείτε επίσης τον εαυτό σας να συζητά βαθιά γύρω από το τραπέζι του δείπνου ή ενώ κάνετε μια βόλτα, είτε είστε με φίλους, οικογένεια, σύντροφο ή όλα τα παραπάνω. Οι συζητήσεις για το πώς βλέπουν το μέλλον με τους ανθρώπους που αγαπούν θα μπορούσαν να σας ζεστάνουν. Τα Χριστούγεννα θα περάσουν τόσο καλά. Θα βρεθούν σε υπέροχη διάθεση και η λαμπερή τους ενέργεια μπορεί ακόμη και να προσελκύσει κάποιον ξεχωριστό.

Τοξότης

Οι Τοξότες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν χαοτικά την περίοδο των διακοπών τους. Τοξότες, ως ζώδιο της φωτιάς, αγαπάτε να είστε η ζωή του πάρτι, αλλά όλο το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων μπορεί να βρεθείτε βαλτωμένοι με άσκοπες εργασίες και καθαρισμό που καταλήγει να σας ρουφάει τη χαρά. Θα είναι κάτι σαν καθαρισμός της τελευταίας στιγμής όπου πετάτε τα πάντα από τις ντουλάπες και αδειάζετε πράγματα κάτω από το κρεβάτι και στα συρτάρια. Μπορεί να έχετε επίσης κάποια προβλήματα με την προετοιμασία και μπορεί να σας κατακλύσει. Αλλά μπορείτε να κατηγορήσετε τον ανάδρομο στο ζώδιό σας. Μόλις ξεπεράσετε αυτή τη χαοτική καμπούρα, θα περάσετε υπέροχα. Καθώς η αναταραχή του προ-χριστουγεννιάτικου προγραμματισμού ηρεμεί, μπορείτε να περιμένετε να νιώθετε σαν στο σπίτι σας και ευτυχισμένοι με τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα περάσουν τα πιο ξεκούραστα Χριστούγεννα. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια πραγματική έκρηξη το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων. Θα νιώθετε ότι γίνονται όλα για εσάς και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Ως σοβαρό ζώδιο της γης που είναι συνήθως αυτό που έχει τον έλεγχο, αυτό θα μοιάζει σαν μια ανάσα καθαρού αέρα. Αντί να τρέχετε, θα έχετε χρόνο να πάρετε έναν υπνάκο στον καναπέ και όλοι θα σας απολαύσουν. Είναι σχεδόν σαν ο ανάδρομος Ερμής να βγαίνει από το ζώδιό σας για να χαλαρώνετε και να διασκεδάζετε. Είτε επισκέπτεστε το πατρικό είτε μένετε μέσα, γείρετε σε αυτό το χαλαρωτικό συναίσθημα και απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας. Παρακολουθήστε μια ταινία, φάτε καλό φαγητό και κάντε μερικές συνομιλίες με νόημα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν θα θέλουν να βγουν έξω αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά τελικά θα περάσουν καλά. Μπορεί να θέλετε να μείνετε σπίτι αυτή τη σεζόν, οπότε θα σέρνετε λίγο τα πόδια σας όταν πρόκειται να φύγετε από το σπίτι. Αλλά θα χαρείτε όταν βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας νοιάζονται. Ενώ είστε κάπως στάσιμοι τον τελευταίο καιρό, θα τροφοδοτήσετε τη γιορτινή ενέργεια και τελικά θα νιώσετε αναζωογονημένοι. Θα είναι καλό να βγαίνετε έξω και να περνάτε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους και είναι πάντα ωραίο να θυμάστε ότι οι άνθρωποι νοιάζονται για εσάς. Για να διατηρήσετε τη διάθεσή σας, μην εστιάζετε πολύ στα δώρα φέτος. Μπορεί επίσης να ξεχάσετε να αγοράσετε ένα ή δύο δώρο, αλλά προσπαθήστε να μην ανησυχείτε για αυτό. Απλώς πάρτε μια δωροκάρτα και πηγαίνετε στο πάρτι έτσι κι αλλιώς. Οι Υδροχόοι πρέπει να ξέρουν ότι ακόμη και το να εμφανίζονται και να είναι ο εαυτός τους είναι το καλύτερο δώρο που μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους τους. Συνεχίζετε το πάρτι και η ενέργειά σας δημιουργεί πάντα συναρπαστικές στιγμές.

Ιχθύς

Οι Ιχθύς θα περάσουν υπέροχα ​​Χριστούγεννα με τον καλύτερο τρόπο. Ιχθύς, θα γεμίσετε μεγάλες ιδέες το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων. Αντί να τηρείτε την παράδοση, θα προτείνετε στην οικογένεια ή τους φίλους σας να κάνουν κάτι νέο, όπως πατινάζ στον πάγο ή να νοικιάσετε ένα εξοχικό στο δάσος. Οι Ιχθύς θα φέρουν καλά δώρα, θα διαλέξουν διασκεδαστικά θέματα συζήτησης, θα συνομιλήσουν καλά, ακόμη και θα βοηθήσουν να καθαρίσουν πριν φύγουν. Θα είναι οι υπέροχοι και εξυπηρετικοί φίλοι που όλοι θέλουν να έχουν κοντά τα Χριστούγεννα.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη