Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 24 έως 31/12

Αποβάλετε εγωιστικές συμπεριφορές που σας απομακρύνουν από αγαπημένα πρόσωπα



Στις 25 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ομορφαίνει τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ όταν θα γίνονται λόγια για τρίτα πρόσωπα που δεν είναι παρόντα. Στις 27 η Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις που έχετε επάνω σε συναισθηματικά θέματα, ιδίως αυτές που είναι αρκετά σκληρές και ακραίες απέναντι στα συναισθήματα των άλλων. Κάντε μια ενδοσκόπηση του εαυτού σας, κοιτάξτε κατάματα την αλήθεια και αποβάλετε εγωιστικές συμπεριφορές που σας απομακρύνουν από αγαπημένα πρόσωπα αλλά και από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Προσπαθήστε να είστε ελαστικοί και απέναντι σε συνεργάτες που είστε απόμακροι, ώστε να μπορέσουν να σταθούν σύμμαχοι στα σχέδιά σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Στις 30 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερο τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας.

 

ΚΡΙΟΣ: Τα απρόβλεπτα δεν μπορούν να γίνουν προβλέψιμα. Τίποτα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο όσο θέλετε να πιστεύετε, γι’ αυτό μην ψάχνετε να βρείτε τι κρύβετε πίσω από το προφανές. Δοκιμάστε άλλους τρόπους για να υπερασπίσετε τον εαυτό σας. Οι αοριστίες οδηγούν στη σύγχυση, αλλά επειδή υπάρχουν ακόμα τα περιθώρια για να αποφασίσετε ποιο δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε μην αργείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να δείξετε επιμονή για να μην αλλάξετε δρόμο στη πρώτη δυσκολία, ενώ οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι πηγαίες και αυθόρμητες. Φτιάχνει η διάθεσή σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για κάποιες προοπτικές που μέχρι τώρα δεν βλέπατε. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διορθώστε όσο είναι εφικτό ελαττώματα που διαθέτετε πριν σας τα χτυπήσουν. Για να σας εμπιστευθούν πρέπει να μάθετε και να δίνετε εκτός απ’ το να παίρνετε. Φτιάξτε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις περισσότερες υποχρεώσεις σας. Να είστε προσεκτικοί σε συνεργασίες που θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον οικονομικό σας τομέα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μελετήστε λεπτομερέστατα κάποια πρόταση που θα σας γίνει πριν την αποδεχτείτε. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε απαντήσεις σε ζητήματα που είναι μπερδεμένα. Δε σας φταίνε οι γύρω σας αν εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι ζητάτε. Η βδομάδα είναι κατάλληλη για να κάνετε μια σχέση ή να αποκτήσετε νέους φίλους. Δώστε τέλος χωρίς αναβολή σε συνεργασίες που δεν σας δίνουν τίποτα.

 

ΛΕΩΝ: Κάντε γνωστές τις προτεραιότητές σας για να ξέρουν και οι άλλοι τι να περιμένουν από εσάς. Σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα και τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν. Φροντίστε να γίνετε πιο φιλικοί με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις γιατί είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας με οικογένεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι ακόμα να πείτε την αλήθεια προσπαθήστε να ελιχθείτε. Να είστε έτοιμοι για κάθε αντίδραση αφού είστε αποφασισμένοι να πείτε τη γνώμη σας. Για να μη χάσετε αυτά που έχετε κρατήστε χαμηλό προφίλ και συμβιβαστείτε με άτομα που εκτιμάτε. Αναλάβετε τα ηνία στα εργασιακά σας θέματα για να μη σας εκμεταλλευτούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Πείτε όχι σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που θα βασίζονται σε εκτιμήσεις άλλων. Οι περισσότερες πόρτες θα είναι κλειστές γι’ αυτό αποφύγετε να ζητήσετε χάρες. Εκτονώστε την ένταση που κρύβετε μέσα σας κάνοντας ένα σπορ και όχι καυγαδίζοντας. Πάρτε ό,τι σας ανήκει από τα αναπάντεχα κέρδη που θα σας έρθουν και τίποτα παραπάνω.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται και η καλή δουλειά. Σταματήστε να αγχώνεστε τόσο πολύ για οικονομικά θέματα και θα βρείτε σύντομα λύσεις. Για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε πρέπει πρώτα να ορίσετε με ακρίβεια τι είναι. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις θα σας φτιάξουν το κέφι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήνοντας τον εαυτό σας εκτεθειμένο θα πέσετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Ξέρετε καλά πως αν θέλετε να πετύχετε κάτι θα το καταφέρετε αρκεί να το πιστεύετε. Μη νιώθετε ότι όλα τείνουν σε προβλήματα γιατί η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείξετε πνεύμα συνεργασίας. Μη φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να ξαφνιάσουν τα οικεία σας άτομα, γιατί οι ανάγκες σας είναι απαραίτητο να καλυφθούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε περιθώρια στον εαυτό σας να αλλάξει την πορεία κάποιων καταστάσεων. Ο χρόνος και η καλή συνεργασία μαζί τους θα σας ξεμπλοκάρει και δεν θα ταλαντεύεστε στις αποφάσεις σας.

Καλές οι θυσίες και κάποιες φορές απαραίτητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε τρόπο ζωής. Διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους σε μια νέα εργασία που έχετε κατά νου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε αναλύσει κάθε δεδομένο που υπάρχει στη ζωή σας και έχετε φτάσει στο αποκορύφωμα σκέψεων και προβληματισμών ώστε να δώσετε τις ερμηνείες και τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να προχωρήσετε. Όμως, αν νομίζετε ότι μπορείτε να βρείτε κάποια λύση στα προσωπικά σας θέματα μην είστε τόσο σίγουροι, καθώς μάλλον θα χρειάζεστε βοήθεια από τα οικεία σας πρόσωπα και καλό θα ήταν να την δεχτείτε αν σας την προσφέρουν πριν τη ζητήσετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε μπροστά το πείσμα σας για να απελευθερωθείτε από τύψεις ή ενοχές του παρελθόντος που κουβαλάτε μέχρι σήμερα και αφήστε την επιτυχία που έρχεται να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Αφήστε στην άκρη εργασιακά θέματα που κατανάλωναν όλο τον χρόνο σας για αφιερώστε τον για να κάνετε βόλτες ή εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;