Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 6 Ιανουαρίου

Ακόμα και αν δυσκολευτείτε, στο τέλος θα φτάσετε στον στόχο σας



ΚΡΙΟΣ: Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως, όλα θέλουν μέτρο για να υπάρχουν οικονομικά οφέλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά σας πλάνα. Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη ρισκάρετε για κανένα λόγο να χαλάσετε το καλό σας όνομα για κάτι προσωρινό. Δουλέψτε εντατικά για να επιβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο και να καταπλήξετε τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ σύντομα θα γίνετε στους άλλους απαραίτητοι, όμως, μην το πάρετε επάνω σας και αρχίσετε να καυχιέστε, γιατί η έπαρση δεν εκτιμάται από κανέναν.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξουν αναστατώσεις πολλών ειδών γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και βάλτε τάξη στα θέματά σας, ώστε να αποφύγετε μπερδέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που θέτουν αρκεί να είστε ευρηματικοί. Ξεκινήστε κάτι καινούριο για να αντικαταστήστε κάτι που χάθηκε.

ΖΥΓΟΣ: Ακόμα και αν δυσκολευτείτε, στο τέλος θα φτάσετε στον στόχο σας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι’ αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε καινούρια έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τύχη θα σας υποδείξει τρόπους και μεθόδους για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν αντιληφθείτε πως από κάποια άτομα δεν βρίσκετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι σαν αγώνας δρόμου και κάπου εκεί ξεχνάτε ότι έχετε προσωπική ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δύσκολα θα κρατηθούν οι ισορροπίες αν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε. Η επαγγελματική σας καταξίωση έχει βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα.

ΙΧΘΥΣ: Προφυλάξτε τη σχέση σας από κακοτοπιές και κακοπροαίρετα άτομα. Προτιμήστε να μην ανοίξετε συζήτηση αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε τον σύντροφό σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα