Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 28/1 έως 4/2

Αυξάνονται ο ερωτισμός και η γοητεία, όπως και οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα



Στις 29 ο Άρης στον Αιγόκερο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που αξίζει να τις εκμεταλλευτείτε, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού ίσως προκληθεί σύγχυση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο σε τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία. Στις 2 ο Ερμής στον Αιγόκερο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα σας στηρίξει στο να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε διαλόγους που θα σας συγχύσουν.

Pixel

ΚΡΙΟΣ: Εμπιστευθείτε την κρίση σας αλλά έχετε ανοιχτά μάτια γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο. Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα γιατί θα σας επηρεάσουν. Αφιερώστε τις μέρες στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε υπέροχα. Μη σκέφτεστε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν γιατί θα το μετανιώσετε. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η παρορμητικότητα θα σας βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά πριν κάνετε ή πείτε οτιδήποτε. Όπου είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια δεν χρειάζεται να πείτε πολλά ψέματα. Ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί θα είναι στο φόρτε τους, μια που ήδη υπάρχουν από τον προηγούμενο μήνα και θα υπάρχουν αν δεν προσπαθήσετε να απαλλαγείτε.

Pixel

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τα εμπόδια θα καταφέρετε πολλά. Δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε με οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό υποχωρήστε σε καυγάδες. Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τη ζωή σας μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε και με τις λεπτομέρειες. Με μικρές κινήσεις αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει στην εμφάνισή σας. Αφιερωθείτε στα οικονομικά σας μια που οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ξεχάσετε να δείξετε τα όρια που επιτρέπετε να κινούνται άτομα που θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν περισσότερο βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση σας. Δε θα αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή σας κολακεύει το φλερτ που θα σας κάνουν. Οι αδέσμευτοι κινηθείτε έξυπνα, αρχίστε να κυκλοφορείτε περισσότερο, γνωρίστε κόσμο, διασκεδάστε και κάντε γνωστές τις προθέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν φαντάσματα του παρελθόντος που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα να τα βγάλετε από τη ζωή σας και αφήνετε να σας ταλαιπωρούν, αλλά όσο παραμένετε κολλημένοι δεν πρόκειται να προχωρήσετε στη συναισθηματική σας ζωή. Ωριμάστε στα επαγγελματικά σας ζητήματα και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, ώστε να μη χάσετε άλλη ευκαιρία σημαντική για το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν αξίζει ο κόπος να επαναφέρετε στη ζωή σας, γιατί μόνο απογοήτευση σας είχαν προσφέρει όσο ήταν στη ζωή σας και διώξτε μια για πάντα αρνητικές σκέψεις. Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, ανοίγεται μπροστά σας όμορφο, φωτεινό και χαρούμενο. Το έδαφος θα είναι αρκετά γόνιμο για να στεριώσει κάτι καινούριο αρκεί να έχετε την υπομονή και την επιμονή να παλέψετε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να ξέρετε ποιος είναι ο σημαντικότερος και αλλάξτε σειρά στις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς οι συνθήκες θα δημιουργήσουν έτσι τις καταστάσεις που μόνο αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλά από τα προβλήματά σας θα λυθούν αν ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που σχετίζονται με τις οικονομικές σας σχέσεις. Υπάρχουν προοπτικές καλυτέρευσης, αρκεί να είστε έτοιμοι να ριχτείτε στη μάχη και να δείξετε ότι είστε ικανοί να παλέψετε ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μια τέτοια κίνηση θα ανεβάσει τις μετοχές σας στα μάτια των συνεργατών σας και θα αρχίσουν να σας έχουν ως πρότυπο συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στον οικογενειακό χώρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα και τα οικεία σας πρόσωπα θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, με σκοπό να αναπληρώσουν τον χαμένο καιρό. Δώστε τους την ευκαιρία να είναι δίπλα σας, γιατί το έχετε και εσείς ανάγκη να τραβηχτείτε από τα καθημερινά χρονοβόρα θέματά σας και να περάσετε ήσυχες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρωτας δεν σημαίνει καλοπέραση ή παροδικές απολαύσεις και μάλλον είστε από τους πρώτους που το γνωρίζουν πολύ καλά, οπότε αν δε θέλετε να μείνετε στο τέλος μόνοι σας, αρχίστε να εγκαταλείπετε αυτήν την τακτική. Ανοίξτε την καρδιά σας και υποδεχθείτε θερμά το πρόσωπο που θα γίνει σύντροφος της ζωής σας. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και αφήστε για μετά επαγγελματικά σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο και να φωνάζετε ή να δηλώνετε ότι είστε ανεξάρτητοι και δεν θέλετε επίσημες δεσμεύσεις, η συντροφικότητα σας είναι απαραίτητη. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τους «ηρωισμούς» και αρχίστε να κοιτάτε γύρω σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να βάλετε τα θεμέλια μιας νέας σχέσης. Παραδεχτείτε τα λάθη σας όταν οι καταστάσεις το απαιτούν και μην είστε εγωιστές.

ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε όσα σας πιέζουν στο φιλικό σας περιβάλλον και θα σας ακούσουν. Καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι το έναυσμα για νέες συμφωνίες. Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με αγαπημένα πρόσωπα αν τραβάτε το σχοινί. Για να μην κινδυνέψετε όπου ακούσετε όμορφα λόγια δείξτε εγκράτεια. Δώστε περισσότερη προσοχή στον σύντροφό σας και μη θεωρείτε τα πάντα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Ιφιγένεια Τζόλα: Δείτε ενσταντανέ από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο!

Σωστή travel blogger η «Βασιλική» από τη Γη της Ελιάς

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

CELEBS

Σωτήρης Κοντιζάς - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με casual look στο Κέντρο

Πού απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τους δύο σεφ;