Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι επιφυλάσσει το ερωτικό σας ωροσκόπιο για τον Φεβρουάριο

Πώς θα είναι για το ζώδιό σας ο πιο «ρομαντικός» μήνας του χρόνου



Η Αφροδίτη, ο πιο σημαντικός πλανήτης για αγάπη, ρομαντισμό και σχέσεις, κυβερνήτης της ομορφιάς, της επιθυμίας, του σεξ, της γονιμότητας και της ευημερίας περνά στον Αιγόκερο, στις 12 Φεβρουαρίου. Ο Άρης, ο δείκτης του πάθους, της επιθυμίας και της ενέργειας, κυβερνήτης της σεξουαλικής ορμής και της σεξουαλικής συμβατότητας, θα περάσει στο ζώδιο της ανάτασής του από τις 5 Φεβρουαρίου. Το ταγκό των ουράνιων εραστών στον Αιγόκερο θα κάνει αυτόν τον μήνα ξεχωριστό για τους ερωτευμένους. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι ιδιαίτερη για έκφραση αγάπης, ακόμα και  προτάσεις γάμου.

Pixel

Η νέα σελήνη στις 9 Φεβρουαρίου και η πανσέληνος στις 24 Φεβρουαρίου είναι καλές μέρες για την εκδήλωση αρμονίας στις σχέσεις. Πάρτε καθοδήγηση από τη διέλευση των πλανητών. Μερικά ζώδια είναι πιθανό να απολαμβάνουν τη συζυγική ευδαιμονία, κάποια θα βρουν αγάπη και κάποια μπορεί να μην είναι τόσο τυχερά.

Κριός

Ζευγάρια: Οι Κριοί θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο με μια ρομαντική νότα. Θα βολευτείτε με τον σύντροφό σας και θα ενισχύσετε τους δεσμούς της αγάπης. Οι φιλικές διακοπές μαζί θα αυξήσουν την επαφή σας. Το δεύτερο μισό μπορεί να μην είναι τόσο ζεστό κυρίως λόγω της υπερβολικής δέσμευσης στη δουλειά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπία και να επικοινωνείτε καλά με τον σύντροφό σας. Πρέπει να αυξήσετε τη λίμπιντο σας. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για σύλληψη και γονιμότητα.

Pixel

Οικογένεια: Η οικογένεια θα είναι ευχαριστημένη με την προσοχή και την εγγύτητα σας, αλλά καθώς ο μήνας προχωρά, μπορεί κάποια μέλη να αισθάνονται παραμελημένα. Η εξισορρόπηση του χρόνου και της προσοχής σας θα είναι μια πρόκληση. Πρέπει να τους ενημερώσετε για τις υπόλοιπες ευθύνες σας.

Singles: Οι ελεύθεροι θα γνωρίσουν πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους και μπορεί να βρουν το ταίρι τους, σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο του 2024. Το τελευταίο μέρος του μήνα θα δείτε τη σχέση σας να μεγαλώνει και ίσως να προχωρήσετε προς τη μονιμότητα. Οι ερωτευμένοι Κριοί θα είναι ικανοποιημένοι στη σχέση τους και θα είναι έτοιμοι να δέσουν τον κόμπο. Αυτός είναι ένας καλός μήνας για αρραβώνες και γάμους.

Ταύρος

Ζευγάρια: Οι Ταύροι θα έχουν ανώμαλο ξεκίνημα αυτόν τον μήνα όσον αφορά τις ρομαντικές σχέσεις κυρίως λόγω της ενασχόλησης με τη δουλειά, αλλά το τελευταίο μέρος του μήνα θα είναι διασκεδαστικό με πολλές ερωτικές απολαύσεις.

Οικογένεια: Θα αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στους μεγαλύτερους σας και θα περάσετε υπέροχα με τους νέους. Οι οικογενειακοί σας δεσμοί είναι πιθανό να γίνουν ισχυρότεροι.

Singles: Οι ελεύθεροι θα ψάχνουν για περιστασιακές υποθέσεις. Θα είναι μέσα και έξω από τις σχέσεις και θα απολαμβάνουν τις κοινωνικές συναναστροφές. Οι ερωτευμένοι Ταύροι θα είναι ευτυχισμένοι στη σχέση τους, αλλά ο γάμος δεν είναι ακόμη μια πιθανότητα. Αφιερώστε χρόνο για να ενισχύσετε τους δεσμούς της αγάπης και να αναπτύξετε περισσότερη κατανόηση.

Δίδυμοι

Ζευγάρια: Οι Δίδυμοι μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες στη σχέση τους, κυρίως λόγω οικονομικής κακοδιαχείρισης. Το καλό είναι ότι όσο προχωράει ο μήνας τα πράγματα θα ηρεμήσουν. Συζητήστε ανοιχτά τα οικονομικά σας και εργαστείτε προς την ευγένεια.

Οικογένεια: Η οικογένεια θα είναι συνεργάσιμη στις δύσκολες στιγμές σας και θα σας στηρίξει. Οι φίλοι θα είναι μεγάλο στήριγμα και θα σταθούν δίπλα σας. Οι νέοι μπορεί να χρειάζονται προσοχή και καθοδήγηση.

Singles: Οι ελεύθεροι μπορεί να αισθάνονται μόνοι και χαμένοι καθώς δεν θα μπορούν να βρουν τους κατάλληλους συντρόφους μέχρι σήμερα. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε νοοτροπία και να είστε πιο ανοιχτοί και προσαρμοστικοί. Τα πράγματα είναι προγραμματισμένα να συμβούν εν εύθετω χρόνο. Μη βιάζεστε. Στο μεταξύ, αποκτήστε μερικά ενδιαφέροντα χόμπι που σας απασχολούν θετικά. Οι ερωτευμένοι Δίδυμοι θα διασκεδάζουν με τις αποφάσεις τους.

Καρκίνος

Ζευγάρια: Οι Καρκίνοι είναι οι τυχεροί αυτόν τον Φεβρουάριο όσον αφορά τον ρομαντισμό. Ένα ταξίδι αναψυχής με τον σύντροφό σας θα σας φέρει πιο κοντά και θα αυξήσει τη χημεία σας. Είναι πιθανό να απολαμβάνετε σούπερ ερωτικές απολαύσεις με τον σύντροφό σας.

Οικογένεια: Προσέξτε τον εγωισμό και την αυθάδειά σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις περιττές λογομαχίες και το άγχος με τα μέλη της οικογένειας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά και τους νέους της οικογένειας.

Singles: Οι ελεύθεροι θα απολαύσουν τις συναναστροφές και θα γνωρίσουν πολλούς ομοϊδεάτες, αλλά δεν θα βιαστούν να δημιουργήσουν μόνιμους δεσμούς. Οι ερωτευμένοι Καρκίνοι θα είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με τους συντρόφους τους. Η διέλευση αυτόν τον μήνα δεν ευνοεί τον γάμο. Η συμβουλή είναι να περιμένετε λίγο.

Λέων

Ζευγάρια: Οι Λέοντες θα λάβουν πλήρη υποστήριξη από τους συντρόφους τους στις αρχές Φεβρουαρίου. Είναι πιθανό να μοιράζεστε ένα καλό δέσιμο, καλή διάθεση και οικειότητα με τον σύντροφό σας. Το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να μην είναι τόσο φιλικό, καθώς κάποιες διαφωνίες μπορεί να χαλάσουν την αρμονία. Το δεύτερο μισό του μήνα θα κλιμακωθεί ο εγωισμός προκαλώντας κάποια ρήξη μεταξύ των συντρόφων.

Οικογένεια: Η οικογένεια μπορεί να είναι λίγο απόμακρη αρχικά, αλλά προς το δεύτερο μέρος του μήνα θα έχετε έναν ευγενικό δεσμό με όλα τα μέλη. Τα παιδιά θα σας δώσουν τεράστια χαρά και θα δεθούν καλά μαζί σας.

Singles: Οι ελεύθεροι είναι πιθανό να βρουν τους σημαντικούς τους άλλους και να δεθούν καλά μαζί τους. Θα είναι αφοσιωμένοι και ερωτευμένοι. Το τελευταίο μέρος του Φεβρουαρίου μπορεί να υπάρξει κάποια ρήξη. Αυτό θα σας δώσει χρόνο να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης. Οι ερωτευμένοι Λέοντες θα είναι έτοιμοι να παντρευτούν, αλλά κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να καθυστερήσουν τον γάμο τους.

Παρθένος

Ζευγάρια: Οι Παρθένοι μπορεί να έχουν κάποιες διαφορές με τους συντρόφους τους, οι οποίες μπορεί να κλιμακωθούν στο δεύτερο μισό του μήνα. Παρά τις διαφορές, θα απολαύσετε καλές ερωτικές απολαύσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μεγαλώσετε την οικογένειά σας.

Οικογένεια: Τα παιδιά θα είναι πηγή χαράς και θα δεθείτε καλά μαζί τους. Οι μεγαλύτεροι στην οικογένεια θα είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με την αφοσίωσή σας. Είναι πιθανό να δεθείτε καλά με όλα τα μέλη της οικογένειας.

Singles: Το δεύτερο μισό του μήνα θα σας δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε. Οι ελεύθεροι θα περάσουν καλά με φίλους και ομοϊδεάτες. Είναι πιθανό να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να περάσετε καλά. Οι ερωτευμένοι Παρθένοι θα είναι πολύ παθιασμένοι αλλά δεν βιάζονται να δεσμευτούν σε κάτι πιο σοβαρό.

Ζυγός

Ζευγάρια: Είναι πιθανό να έχετε μια καλή σχέση με τον σύντροφό σας. Ένα ταξίδι μαζί θα αυξήσει την οικειότητά σας και θα ενισχύσει τους δεσμούς της αγάπης και της συντροφικότητας. Η κατανόησή σας με τον σύντροφό σας θα αυξηθεί και θα αναπτύξετε σημαντική επικοινωνία.

Οικογένεια: Η οικογένεια μπορεί να νιώθει παραμελημένη και μπορεί να θέλει περισσότερο χρόνο. Η μητέρα σας μπορεί να χρειάζεται κάποια επιπλέον φροντίδα και προσοχή. Τα παιδιά θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή από εσάς.

Singles: Οι ελεύθεροι θα δημιουργήσουν βαθιές συνδέσεις με το ραντεβού τους. Καλλιεργήστε τη σχέση καθώς είναι πιθανό να αναπτυχθεί και να ωριμάσει. Οι ερωτευμένοι θα είναι πιο έτοιμοι να δεσμευτούν. Το να κανονίσετε τον γάμο είναι μια μεγάλη πιθανότητα για αδέσμευτα άτομα.

Σκορπιός

Ζευγάρια: Οι Σκορπιοί θα απολαμβάνουν ειρήνη και αρμονία με τους συντρόφους τους και η κατανόησή τους θα πολλαπλασιαστεί. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε τους κλιμακωτούς εγωισμούς στο τελευταίο μέρος του μήνα.

Οικογένεια: Η επαφή με τα οικογενειακά μέλη θα είναι μέτρια. Συνιστάται να δίνετε τον δέοντα σεβασμό στους μεγαλύτερους.

Singles: Οι ελεύθεροι θα περάσουν καλά έχοντας παρέα και διασκέδαση. Δεν θα έχουν καμία διάθεση να δημιουργήσουν μόνιμες δεσμεύσεις. Οι ερωτευμένοι θα μπερδευτούν και δεν θα είναι σίγουροι για την επιλογή του συντρόφου. Μην βιάζεστε για δεσμεύσεις. Τα πράγματα θα ρυθμιστούν από μόνα τους.

Τοξότης

Ζευγάρια: Οι Τοξότες πρέπει να επικεντρωθούν στην έκφραση της αγάπης και των συναισθημάτων τους περισσότερο, σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο του 2024. Σκεφτείτε τις ευλογίες σας και να είστε γενναιόδωροι ως προς την εκτίμησή σας προς τον σύντροφό σας.

Οικογένεια: Οι οικογενειακές σχέσεις θα είναι ικανοποιητικές. Είναι πιθανό να είστε το αγαπημένο μέλος της οικογένειας αυτόν τον μήνα. Θα απολαύσετε τη ζεστασιά και τη στοργή των κοντινών και των αγαπημένων σας προσώπων. Τα παιδιά και οι νέοι θα σας εκτιμήσουν πολύ και θα επικοινωνήσουν καλά μαζί σας.

Singles: Οι ελεύθεροι μπορεί να περάσουν από σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις τους. Θα είστε πιο έμπειροι στο χειρισμό ανθρώπων και σχέσεων. Τα πράγματα συμβαίνουν όταν είναι προορισμένα, γι' αυτό βάλτε τα δυνατά σας και προχωρήστε θετικά.

Αιγόκερως

Ζευγάρια: Σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο του 2024, οι Αιγόκεροι θα πρέπει να καταβάλουν επιπλέον προσπάθεια για να διατηρήσουν την ειρήνη και την αρμονία. Μην αφήνετε τον εγωισμό να χαλάσει τη σχέση σας. Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα με τον σύντροφό σας, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν προς το δεύτερο μέρος του μήνα.

Οικογένεια: Η οικογένεια θα σας υποστηρίξει και θα σας κατανοήσει, αλλά θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να την κάνετε ευτυχισμένη. Οι φίλοι θα είναι πολύ υποστηρικτικοί και θα περάσετε καλά μαζί τους. Είναι πιθανό να μοιραστείτε χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά/μικρούς σας στην οικογένεια.

Singles: Οι ελεύθεροι θα είναι ελαφρώς μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι ως προς το τι ψάχνουν από έναν σύντροφο. Η διέλευση των πλανητών θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε σε αυτό το μέτωπο. Οι ερωτευμένοι ιθαγενείς μπορεί να είναι αβέβαιοι και να μπερδεύονται με την επιλογή του συντρόφου. Δώστε του χρόνο και δείτε πώς θα γίνει.

Υδροχόοι

Ζευγάρια: Οι ιθαγενείς του ζωδίου του Υδροχόου μπορεί να ξεκινήσουν μια φιλική νότα με τον σύντροφό τους, αλλά καθώς προχωρά ο μήνας, ορισμένα εσωτερικά ζητήματα μπορεί να χαλάσουν την αρμονία. Μείνετε ψύχραιμοι και μην μπείτε σε μάταιες διαφωνίες. Ο Φεβρουάριος υπόσχεται συναρπαστικές ερωτικές απολαύσεις παρά τις προκλήσεις της σχέσης. Να είστε πάντα ειλικρινείς με τον σύντροφό σας. Ενισχύστε τους δεσμούς μακροπρόθεσμα.

Οικογένεια: Η διαφορά απόψεων μπορεί να αμαυρώσει την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Κάποιοι καβγάδες με τα παιδιά ή τους νέους θα δημιουργήσουν δυσαρέσκεια. Να είστε προειδοποιημένοι και να ενεργήσετε ανάλογα για να αποφύγετε την ενόχληση.

Singles: Οι αδέσμευτοι θα δημιουργήσουν ένα δέσιμο με το σημαντικό τους άλλο και το ειδύλλιό σας θα ευδοκιμήσει αρχικά. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο σκληρά αργότερα μέσα στον μήνα, αλλά θα είναι ένα καλό μάθημα για εσάς. Όσοι μπείτε σε σχέση θα είστε ικανοποιημένοι με τους συντρόφους σας. Η πρότασή σας θα οδηγήσει σε γάμο.

Ιχθύς

Ζευγάρια: Οι Ιχθύς θα βιώσουν κάποια δυσαρμονία. Θα πρέπει να βρείτε λύσεις αντί να κρύβετε θέματα κάτω από το χαλί. Το να ρυθμίσετε σωστά τις εξισώσεις είναι πάντα καλύτερο από το να τις αναβάλλετε.

Οικογένεια: Οι οικογενειακοί δεσμοί θα είναι ευχάριστοι. Οι δεσμοί σας θα ενισχυθούν και θα νιώσετε άνετα με όλα τα μέλη. Πρέπει να προσέχετε να μην πληγώσετε και να αναστατώσετε τους κοντινούς και αγαπημένους σας.

Singles: Οι ελεύθεροι μπορεί να αντιμετωπίσουν χωρισμό στο δεύτερο μέρος του μήνα και να είναι ταραγμένοι και αποθαρρημένοι, σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο του 2024. Ο χρόνος και η υπομονή είναι το καλύτερο βάλσαμο για να επουλωθούν όλες οι πληγές. Οι ερωτευμένοι μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, τα οποία μπορεί να βελτιωθούν αργότερα μέσα στον μήνα.

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο