Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι δείχνει το σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Αφροδίτη στον αστρολογικό σας χάρτη για τη γλώσσα και το στυλ της αγάπης σας

Τι σας φέρνει πεταλούδες στο στομάχι σας;



Αγάπη. Αγάπη; Αγάπη! Γνωρίζουμε ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, αλλά τι σημαίνει αυτό για εμάς; Όταν τίθεται το θέμα του τι σημαίνει σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Αφροδίτη στον αστρολογικό σας χάρτη, υπάρχει πάντα μεγάλη έμφαση στη συντροφικότητα. Αλλά η επιρροή της Αφροδίτης αφορά πολύ περισσότερα από το σεξ, τον ρομαντισμό και τα σχέδιά σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά μην ανησυχείτε - σίγουρα είναι και όλα αυτά!

Στον γενέθλιο χάρτη σας, η Αφροδίτη ρίχνει φως στο πρίσμα της καρδιάς σας, αντανακλώντας τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους συντονίζεστε με τον εαυτό σας, συνδέεστε με άλλους και αγκαλιάζετε το περιβάλλον σας. Το ζώδιο στο οποίο έχετε την Αφροδίτη σας φωτίζει τις αξίες και τις επιθυμίες σας γύρω από την αγάπη, τον ρομαντισμό, την οικειότητα, το σεξ και το να ανήκεις. Αποκαλύπτει τις βαθύτερες πτυχές της γλώσσας της αγάπης σας και πώς μεταφέρετε το πιο μαγικό συναίσθημα που υπάρχει στο συναισθηματικό φάσμα.

Στην αστρολογία, η Αφροδίτη έχει να κάνει με το πώς εμφανίζεστε στους στενούς σας δεσμούς με τους άλλους και τι επιθυμείτε από αυτούς. Είτε πρόκειται για οικογένεια, φίλους, εραστές, συνεργάτες ή κοινότητα, η Αφροδίτη έχει λόγο σε αυτό. Αποκαλύπτει επίσης πώς σχηματίστηκαν οι συναισθηματικές πληγές και οι σκιές σας, ενθαρρύνοντάς σας να στηριχτείτε στις μοναδικές δυνάμεις της Αφροδίτης για να μετατρέψετε αυτές τις εμπειρίες σε δώρα. Εάν δεν είστε σίγουροι σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Αφροδίτη σας, χρησιμοποιήστε αυτό το πρόγραμμα γενέθλιου χάρτη για να μάθετε.

Πώς το ζώδιο της Αφροδίτης σας περιγράφει τη γλώσσα της αγάπης σας

Δείτε πώς το ζώδιο της Αφροδίτης σας μπορεί να περιγράψει τον τρόπο που ενεργείτε όταν είστε ερωτευμένοι και πώς εκφράζετε τις πιο ρομαντικές επιθυμίες σας

Αφροδίτη στον Κριό

Η Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί, το λιγότερο, φωτοβολίδες. Η Rihanna είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, οπότε λίγο πολύ το συνοψίζει! Ξέρουν ποιοι είναι και πού στέκονται – σούπερ hot! Είναι πολύ ανεξάρτητοι και θέλουν να είναι έτσι ελεύθεροι και οι άλλοι. Έρχονται θερμοί από την αρχή, αλλά μπορούν να δυσκολευτούν να κρατήσουν τη φωτιά αναμμένη λόγω της πλήξης. Το πάθος τους και οι κορυφαίες τους δονήσεις αναδεικνύουν την ενέργεια στους άλλους. Δεν αντέχουν να αφήνουν τους άλλους να οδηγούν, ειδικά τους εραστές τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σας αφήσουν να αναλάβετε το τιμόνι μια στο τόσο (αν τους αρέσετε πραγματικά, πραγματικά).

Κλειδιά για την καρδιά τους: πάθος, αυτονομία

Αφροδίτη στον Ταύρο

Η Αφροδίτη βρίσκει ένα άνετο σπίτι στον Ταύρο. Αυτά τα άτομα έχουν άμεση σύνδεση με την Αφροδίτη, θεότητα της αγάπης, της ευχαρίστησης και του φυσικού κόσμου. Η γλυκιά ατμόσφαιρα φροντίδας και οι αριστοτεχνικές τους δεξιότητες στο πάρτι καθιστούν το ζώδιο της Αφροδίτης με το οποίο θα θέλατε να είστε BFF. Στην αγάπη, αναπηδούν μεταξύ του φροντιστή και της βασίλισσας των μαξιλαριών – δίνοντας και παίρνοντας περιποίηση σε ισορροπημένο μέτρο. Απαιτούν κάποιο αίσθημα σταθερότητας ανεξάρτητα από τη σχέση (πολυμόρφικη, μονογαμική, πλατωνική κ.λπ.), κάτι που μερικές φορές μπορεί να τους κάνει να νιώθουν ευάλωτοι στην αλλαγή!

Κλειδιά για την καρδιά τους: στοργή, νότες αγάπης

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι μια κοινωνική πεταλούδα και τους κάνει να ξέρουν να γοητεύουν. Μπορεί να πετούν από πάρτι σε πάρτι, ομάδα σε ομάδα και από μέρος σε μέρος, αλλά μην τους αφήσετε να σας ξεγελάσουν. Όταν νοιάζονται, «πραγματικά» νοιάζονται. Απλώς χρειάζονται λίγη ποικιλία για να κρατήσουν τα πράγματα πικάντικα. Ωστόσο, αυτή η ανάγκη να γνωρίζουν τους πάντες μπορεί να τους κάνει να εξαπλωθούν, ειδικά αν αναλαμβάνουν δεσμεύσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν. Περίεργοι και νεανικοί, φέρνουν παιχνιδιάρικες αταξίες στο τραπέζι και είμαστε όλοι υπέρ αυτού. Εάν δεν έχετε προσκαλέσει ένα άτομο που έχει την Αφροδίτη στους Διδύμους στο πάρτι σας, τότε το πάρτι σας θα είναι μάλλον χάλια…

Κλειδιά για την καρδιά τους: φλερτ, χιούμορ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι σκληρή εξωτερικά και μαλακή εσωτερικά. Άλλωστε, το καβούκι τους προστατεύει μια ζεστή και ευαίσθητη καρδιά. Η ευαλωτότητά τους είναι αυτό που τους κάνει τόσο ελκυστικούς, και επίσης δημιουργεί μερικές ισχυρές συναισθηματικές συνδέσεις, ρομαντικές ή άλλες. Αυτές οι ομορφιές μπορεί να είναι λίγο ιδιωτικές, αλλά μόνο επειδή προστατεύουν έντονα τον εαυτό τους και αυτούς που αγαπούν! Πρέπει να δοκιμάσουν τα νερά πριν βουτήξουν μέσα. Άλλωστε, η Angelina Jolie έχει αυτή τη θέση στον γενέθλιο χάρτη της, κάτι που λέει πολλά. Μπορούν να γαλουχηθούν χωρίς τέλος και οι θεραπευτικές τους δυνάμεις είναι υπέροχες. Ωστόσο, η περιποιητική φύση τους μπορεί να τους στραγγίσει αν δεν κατέχουν την τέχνη των ορίων.

Κλειδιά για την καρδιά τους: ασφάλεια, αγκαλιές

Αφροδίτη στον Λέοντα

Η Αφροδίτη στον Λέοντα αντιμετωπίζει τη ζωή σαν ένα πάρτι και είναι το αστέρι της παρέας! Ο νεανικός τους ενθουσιασμός και το κέφι τους να ζήσουν αυτή την παράξενη μικρή ζωή είναι υπέροχα μεταδοτικά. Αγαπούν τους ανθρώπους και οι άνθρωποι τους αγαπούν αμέσως, απολαμβάνοντας την λαμπερή τους προσωπικότητα. Τους αρέσει να έχουν μια ατελείωτη πηγή προσοχής και είναι πιο ευτυχισμένοι όταν νιώθουν ξεχωριστοί και μοναδικοί, σαν να είναι πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, τους αρέσει να είναι γενναιόδωροι και το να δίνουν είναι εξίσου όμορφη εμπειρία για αυτούς με το να λαμβάνουν. Αλλά όταν αισθάνονται ανισορροπία, μπορούν να στραφούν σε αλμυρή περιοχή, ειδικά όταν αναγκάζονται να μοιραστούν το στέμμα τους.

Κλειδιά για την καρδιά τους: φιλοφρονήσεις, γλέντι

Αφροδίτη στην Παρθένο

Τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη στην Παρθένο θα κάνουν τα πάντα για κάποιον που αγαπούν, συμπεριλαμβανομένου αυτού που πραγματικά δεν θέλουν να κάνουν. Αυτό προέρχεται από την ενδόμυχη επιθυμία τους να δώσουν και να φροντίσουν για αυτούς που νοιάζονται, κάνοντας τις πράξεις υπηρεσίας την προτιμώμενη γλώσσα αγάπης τους. Ωστόσο, μπορεί να δυσκολευτούν να λάβουν και καλό θα ήταν να αφήσουν άλλους να τους εξυπηρετήσουν για μια αλλαγή. Βλέπουν τις σχέσεις σχεδόν σαν έργα και προσπαθούν για συνεχή βελτίωση, γεγονός που επιδεινώνει την τάση τους να είναι λίγο τελειομανείς. Με απλά λόγια, θέλουν να είναι οι καλύτεροι που μπορούν να είναι (και θέλουν να σας βοηθήσουν να φτάσετε κι εσείς εκεί).

Κλειδιά για την καρδιά τους: απλότητα, μάθηση

Η Αφροδίτη στον Ζυγό

Τα άτομα που έχουν Αφροδίτη στον Ζυγό θέλουν όλοι να τα πάνε καλά μαζί τους και να περνούν καλά. Όταν μπαίνουν σε ένα δωμάτιο, όλοι ενθουσιάζονται αμέσως με το φλερτ και τη γοητευτικά διασκεδαστική προσωπικότητά τους. Ευδοκιμούν από την κοινωνική αλληλεπίδραση και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε είδους ανθρώπους, μέρη, πράγματα και ιδέες. Μπορεί να τους πάρει ένα λεπτό, αλλά θα καταλάβουν γρήγορα την ενέργεια που τους δίνετε προτού την επιστρέψουν αμέσως σε εσάς. Αποφεύγουν τις συγκρούσεις, προτιμούν να προσποιούνται ότι όλα είναι καλά ακόμα και όταν στην πραγματικότητα δεν είναι. Τους αρέσει να διατηρούν τα πράγματα ελαφριά, κάτι που μερικές φορές μπορεί να ισοδυναμεί με έναν τύπο προοπτικής «μόνο θετικών δονήσεων», αν δεν είναι προσεκτικοί.

Κλειδιά για την καρδιά τους: όμορφα πράγματα, αρμονία

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι μια ψυχική σειρήνα με καρδιά που εκτείνεται στα πιο σκοτεινά βάθη του ωκεανού. Η οξυδερκής φύση τους τους κάνει απίστευτα υποστηρικτικούς και αφοσιωμένους ακροατές. Θλιβερή, σκανδαλώδης και γυρισμένη από ταμπού, η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι το ζώδιο που δεν βάζει ποτέ όριο στην αγάπη. Το επιφανειακό δεν θα το κόψει για όσους έχουν αυτή την τοποθέτηση της Αφροδίτης, επειδή λαχταρούν κάτι πολύ πιο βαθύ και μυστικό. Ως εκ τούτου, η ένταση των συναισθημάτων τους μπορεί να ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο, επομένως είναι σημαντικό για αυτούς να το παίρνουν αργά πριν μπουν ολόκληροι μέσα.

Κλειδιά για την καρδιά τους: τα μυστικά σας, η ένταση

Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Στην αστρολογία, ο Τοξότης κυβερνάται από τον τοξότη και όταν η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτό το μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, το βέλος της κατευθύνεται κατευθείαν προς την καρδιά σας. Είναι αιχμηρός σκοπευτής, και καθώς αποτελούν τους ρομαντικούς εξερευνητές που είναι, κινούνται σχεδόν ερωτευμένα και φιλικά. Χαλαρά και φανταχτερά είναι το M.O τους και είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα, εκτός κι αν δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν. Για να είμαστε δίκαιοι, η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι μια τοποθέτηση που θα κάνει πάρτι μέχρι τα ξημερώματα! Εκτιμούν τους ανθρώπους που μπορούν να τους κρατήσουν προσγειωμένους χωρίς να τους κάνουν να βαρεθούν μέχρι θανάτου. Άλλωστε, χρειάζονται περιπέτεια όπως χρειάζονται οξυγόνο.

Κλειδιά για την καρδιά τους: παιχνίδι, συζητήσεις που προκαλούν σκέψη

Αφροδίτη στον Αιγόκερο

Είτε είναι σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε απλώς για τώρα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερο εκτιμά την οικοδόμηση και την πρόθεση. Κάθε ρομαντική χειρονομία είναι βαθιά μελετημένη από μια Αφροδίτη στον Αιγόκερο, καθιστώντας τους απίστευτους παρόχους (ειδικά στην κρεβατοκάμαρα). Είναι εξαιρετικά στοχαστικοί σε κάθε είδους σχέσεις και σπάνια μπαίνουν σε κάτι επιπόλαια. Προσπαθούν για ανάπτυξη και ενθαρρύνουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να ανέβουν στην κορυφή μαζί τους. Τα συναισθήματά τους μπορεί μερικές φορές να συγκαλύπτονται από την πρακτικότητά τους, με αποτέλεσμα να φαίνονται στωικοί στην επιφάνεια. Ωστόσο, μόλις αφήσουν την ανάγκη τους για έλεγχο, συνειδητοποιούν πόσο πολύ θέλουν να φορέσουν την καρδιά τους στο μανίκι τους.

Κλειδιά για την καρδιά τους: πίστη, ωριμότητα

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο έχει συχνά το ένα πόδι σε αυτόν τον κόσμο και το άλλο πόδι σε έναν άλλο κόσμο εντελώς. Το να ερωτεύεσαι ένα άτομο που έχει την Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί μερικές φορές να μοιάζει κάπως σαν να ερωτεύεσαι έναν εξωγήινο! Άλλωστε, είναι γνωστοί για το ότι πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα και ξεχωρίζουν ανάμεσα σε οποιοδήποτε πλήθος. Μπορεί να είναι λίγο περίεργοι και έλκονται από εκείνους που αφήνουν τη σημαία τους να κυματίζει. Εκτιμούν επίσης το ανοιχτό μυαλό και την πνευματική ανταλλαγή στις ρομαντικές τους σχέσεις. Είναι πολύ προνοητικοί και προσανατολισμένοι στο μέλλον, αλλά μόνο όταν βάλουν το μυαλό τους σε κάτι. Και αν είστε τυχεροί, αυτό που θα βάλουν το μυαλό τους θα είστε εσείς.

Κλειδί για την καρδιά τους: πρωτοτυπία, μεγάλες ιδέες

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς

Η Αφροδίτη είναι Ιχθύς κάνει τα άτομα που την έχουν ολοκληρωτικά ονειροπόλους. Αν κάποιος επρόκειτο να σας συνεπάρει για μια ρομαντική ονειροπόληση, θα ήταν σίγουρα κάποιος με την Αφροδίτη στους Ιχθύς στον γενέθλιο χάρτη του. Υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα, αλλά αυτό θέλει να μαγέψει την καρδιά σας μέχρι να σκάσει το τελευταίο κύμα. Η μαγεία είναι η γλώσσα της αγάπης τους και τη μιλάνε άπταιστα! Σκεφτείτε τον Jack Dawson από τον Τιτανικό - έναν ανιδιοτελή, απελπισμένο ρομαντικό που δεν άργησε να ερωτευτεί (και περισσότερο από πρόθυμος να πεθάνει για αυτό). Είναι αφοσιωμένοι με αγάπη σε αυτούς με τους οποίους είναι κοντά, αλλά θα αισθανθούν συγκλονισμένοι αν προσπαθήσετε να τους δέσετε πολύ γρήγορα. Ωστόσο, μια Αφροδίτη στους Ιχθύς είναι τόσο ιδεαλιστική που μπορεί να τους κάνει να μην ξέρουν σε τι έχουν μπει!

Κλειδί για την καρδιά τους: ποίηση, όμορφα πράγματα

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς να είσαι πιο ευτυχισμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ρωτήσαμε τι λένε τα άστρα για το πώς να είμαστε πιο ευτυχισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει