Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 6 Φεβρουαρίου

Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε



ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε τα προσχήματα για να μη μαθευτούν οι κινήσεις σας. Δεχτείτε τις αποφάσεις των συνεργατών σας χωρίς να αντιδράσετε άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε τα ψώνια σας για να μην ξεφύγετε κάνοντας υπερβολικά έξοδα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο και να πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα, δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξει μια κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατυπώστε τα πιθανά παράπονα που έχετε χωρίς περιστροφές. Ορισμένα συναισθήματα σας επηρεάζουν αρνητικά και κάνουν τη σχέση σας αμφίρροπη.

ΛΕΩΝ: Θα αποκομίσετε αρκετά οφέλη αν αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους, προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά σας, για να χαρείτε τη μέρα.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας για να αλλάξετε και διάθεση. Προετοιμαστείτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που αφορούν τον οικογενειακό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες. Υποχωρήστε με διπλωματικό τρόπο όταν πρέπει και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά. Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν περιορίσετε την ανησυχία σας για το αύριο, δεν θα χαρείτε ούτε μια στιγμή του σήμερα. Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας σε λάθη που έχουν γίνει και πλέον δεν διορθώνονται. Μην αντισταθείτε στις προσπάθειες κάποιων να σας προσεγγίσουν.

ΙΧΘΥΣ: Απ’ το να αντιδράτε απότομα, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας γνωρίσουν. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείτε πίεση σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης