Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 25/2/24

Μην προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει εξαρχής



Στις 22 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Άρη στον Υδροχόο, αυξάνει τον ερωτισμό, την τρυφερότητα και την αγάπη με αποτέλεσμα να καλυτερεύουν οι προσωπικές σας σχέσεις. Στις 24 η Πανσέληνος στην Παρθένο, ενισχύεται η διορατικότητα, η αντίληψη και η σκέψη, αλλά δε θα λείψουν οι εσωτερικές αναζητήσεις, το άγχος και η ανασφάλεια. Δημιουργεί ουτοπικές καταστάσεις ενώ θα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει εξαρχής και μην έρθετε σε αντιπαράθεση με συνεργάτες. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς, κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές. Στις 25 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ: Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό και ξαφνιάστε τους άλλους. Μην υποχωρήσετε σε απαιτήσεις που είναι τελείως αντίθετες με τις δικές σας απόψεις. Δείτε το συμφέρον σας μακροπρόθεσμα και μην τα βάζετε με άτομα που είναι ανώτερά σας στον εργασιακό χώρο. Τολμήστε να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ανακαλύψτε καινούριες πηγές κέρδους, για να διεκπεραιώσετε το συντομότερο τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε. Θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν προστριβές και εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα και να έρθει ρήξη στις μεταξύ σας σχέσεις, γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία στις συζητήσεις που θα ανοίξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην απαντήσετε σε ό,τι ακούσετε και δεν σας αρέσει, γιατί θα κάνετε άσχημο χειρισμό του λόγου και θα φτάσετε στα άκρα, ενώ θα είναι αρκετά εύκολο να αποδιοργανωθείτε και με τον τρόπο που θα εκφραστείτε να απομακρύνετε τους δικούς σας ανθρώπους, κάποιους χωρίς επιστροφή. Θα δοκιμαστούν οι αντοχές και τα νεύρα σας σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, επηρεάζοντας αρνητικά τον ψυχισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα αφού τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας απασχολήσουν έντονα. Όμως, αν κάνετε μια προσπάθεια να μείνετε ψύχραιμοι και μακριά από καταστάσεις ψυχοφθόρες για τον οργανισμό σας, όλα θα πάνε καλά. Ασχοληθείτε με τον συναισθηματικό σας τομέα που όλα θα κυλούν αρμονικά και έτσι θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας, αποβάλλοντας το άγχος των προβλημάτων που τόσο σας κουράζει.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη διαίσθησή σας σε συνδυασμό με τη λογική, να σας βοηθήσει να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα ανεχόσασταν και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, με κάποιο από τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα, για να κάνετε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση και να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αναγκαστείτε προσωρινά να απομονωθείτε και να επιζητήσετε τη μοναξιά, μέχρι να ανακτήσετε και πάλι τις δυνάμεις σας. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο ταξίδι, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί είναι προτιμότερο να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, παρά να πάρετε αποφάσεις επηρεασμένες από τη συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση και να πέσετε στην παγίδα των υπερβολών.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή η απομάκρυνση των φόβων και των προκαταλήψεων σας, έχει μεγάλη σημασία, μην απορροφηθείτε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δραστηριότητες. Θα γίνει μια σειρά συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών που θα βοηθήσουν στην άνοδο του οικονομικού σας τομέα και στο κλείσιμο επιτυχημένων συμφωνιών, αλλά κάποιες που θα αφορούν και το οικογενειακό σας περιβάλλον δεν θα είναι τόσο ευχάριστες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας και να σέβεστε τον ανταγωνισμό. Αναλύστε με ψυχραιμία τις λεπτομέρειες που υπάρχουν, για να λύσετε τα τυχόν προβλήματά σας και μην παγιδεύετε τον εαυτό σας σε συμφωνίες που δε σας εκφράζουν. Η επικοινωνία σας με τους άλλους και βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις καθημερινές σας καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προχωρήστε σε επαναστατικές αλλαγές που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Εάν δε συμφωνείτε με τις απόψεις των άλλων, δε χρειάζεται να τους ειρωνεύεστε. Η ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δε θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πονηριές. Βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους για να περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα. Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας και αφήστε τους το περιθώριο να πουν την άποψή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με ό,τι έχει απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή σας και μην παρασύρεστε σε ψευδαισθήσεις. Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και βάλτε μπροστά τη διαίσθηση και το αγωνιστικό σας πνεύμα. Μην παραβιάζετε τα δεδομένα των οικείων σας, γιατί κάποια διακριτικότητα δε βλάπτει. Εάν νιώθετε πως οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, βρείτε καταφύγιο σε ανθρώπους που σας αγαπούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε οι δεσμεύσεις σας να μην είναι καταπιεστικές και στο μέλλον. Μην ανοίγετε καινούριες υποθέσεις, εάν πίσω σας υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Μη μένετε σε θεωρίες και μην αναμασάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μη τα μετράτε όλα στα δικά σας μέτρα. Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε την στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δημιουργείτε λάθος και άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομο σας. Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο. Δείτε τον θυμό σας σαν εκτόνωση γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σας απομυζούν ενέργεια. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της