Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποια είναι η πιο τυχερή ημέρα του Μαρτίου κάθε για κάθε κινεζικό ζώδιο

Εδώ είναι το τυχερό μήνυμα του μήνα για όλους.Το εξάγραμμα της τύχης I Ching αυτό το μήνα είναι το Water over Lake (#60), το οποίο αλλάζει σε Wind over Mountain (#53). Μας προτρέπει να θυμόμαστε ότι η εξαιρετική ικανότητα και τα ταλέντα δεν αναπτύσσονται σε μια μέρα. Το ίδιο ισχύει και για την ικανότητά μας να συμμετέχουμε σε κάθε τυχερό περιστατικό στην περιοχή μας.

Επομένως, μην απογοητεύεστε με το να προσπαθείτε να πιάσετε τα πάντα ταυτόχρονα. Αντίθετα, υπολογίστε τι θέλετε περισσότερο και επικεντρωθείτε στις ευκαιρίες που φέρνει η τύχη στον δρόμο σας που ευθυγραμμίζονται με αυτό. Η ικανότητά σας να απορροφάτε περισσότερη τύχη και να κάνετε περισσότερα θα αυξηθεί με τον καιρό. Πρέπει να είστε παρόντες με τον εαυτό σας και να αναγνωρίσετε την τρέχουσα πραγματικότητά σας.

Εάν αισθάνεστε ότι σας καλούν, η ενέργεια του Μαρτίου είναι ιδανική για να συνδεθείτε βαθιά με την πνευματική σας πλευρά και να βρείτε το κλείσιμο. Είτε κόψετε ενεργητικούς δεσμούς με τοξικούς ανθρώπους και κεφάλαια από το παρελθόν σας είτε βρείτε έναν τρόπο να μεταμορφωθείτε σαν φοίνικας σε έναν τομέα της ζωής που έχει μείνει στάσιμος, αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγήσει σε αυτήν την αναζήτηση.

Τώρα, ας επικεντρωθούμε στην πιο τυχερή ημέρα κάθε κινεζικού ζωδίου κατά τη διάρκεια του Μαρτίου.

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα για κάθε κινέζικο ζώδιο τον Μάρτιο του 2024:

Αρουραίος

(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Η πιο τυχερή μέρα: 17 Μαρτίου

Η τύχη σας είναι καθαρή μαγεία! Να περιμένετε το απροσδόκητο γιατί θα εκδηλώσετε ό,τι επιθυμείτε... ακόμα κι αν αυτές οι επιθυμίες φαίνονται πολύ απίθανες ή παρόμοιες με ευσεβείς πόθους. Δεν πρέπει να παγιδευτείτε σε έναν κύκλο τοξικών ή αρνητικών σκέψεων. Αυτές οι ιδέες και οι φόβοι μπορούν να εκδηλωθούν και για εσάς.

Το κίτρινο χρώμα θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ισορροπημένοι και σίγουροι αυτόν τον μήνα, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε την τύχη σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείτε επίσης να τρώτε περισσότερα κίτρινα φρούτα και λαχανικά για να απορροφήσετε αυτή την τύχη στο εσωτερικό σας σύστημα.

Βόδι

(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Η πιο τυχερή μέρα: 29 Μαρτίου

Οι μεγάλες αλλαγές είναι εδώ. Είστε έτοιμοι να βγείτε από μια παλιά φάση της ζωής και να μπείτε σε μια νέα; Θα είστε τυχεροί τον Μάρτιο αν κυλήσετε με τις μπουνιές και προσαρμοστείτε στη μεταβατική περίοδο στη νέα κανονικότητα. Για κάποιους από εσάς, το κάρμα θα σας ευλογήσει επίσης για τη σκληρή δουλειά και την προθυμία σας να αναπτυχθείτε. Αυτή είναι και η τύχη σας. Για άλλους, το κάρμα θα φέρει το δίκαιο παιχνίδι στο κατώφλι σας, ειδικά αν έχετε τοξική παρουσία στον κοινωνικό σας κύκλο. Το μοβ θα είναι τυχερό για εσάς αυτόν τον μήνα. Μην φοράτε ή χρησιμοποιείτε πάρα πολύ από αυτό!

Τίγρη

(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Η πιο τυχερή μέρα: 2 & 3 Μαρτίου

Η τύχη σας είναι γλυκιά και όμορφη. Εφόσον επιμείνετε στο μονοπάτι που έχετε επιλέξει και απομακρύνετε τα αρνητικά σχόλια των αρνητών, θα είστε καλά. Μόνο εσείς μπορείτε να ξέρετε τι είναι σωστό για εσάς.

Κρατήστε αυτή τη σκέψη αυτό το μήνα και η τύχη θα σας ευνοήσει καθ' όλη τη διάρκεια. Εάν αισθάνεστε ότι σας καλούν, ένα ταξίδι αναψυχής σε κάποια όμορφη τοποθεσία θα φέρει στην καρδιά σας πολλή χαρά και τύχη, και είναι ακόμα καλύτερα αν πάρετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή άλλους σημαντικούς μαζί σας!

Κουνέλι

(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Η πιο τυχερή μέρα: 5 Μαρτίου

Μην εξαρτάστε από την τύχη τον Μάρτιο. Αντ' αυτού, βασιστείτε στον εαυτό σας. Η μεγαλύτερη πρόκλησή σας αυτόν τον μήνα θα είναι να αποτινάξετε την αναβλητικότητα και να προχωρήσετε στον σωστό δρόμο για εσάς. Εάν το κάνετε αυτό με επιτυχία (και αποκρούσετε την αρνητική ή αποσπαστική πίεση των συνομηλίκων), θα εκπλαγείτε ευχάριστα από όλα τα αποτελέσματα που θα λάβετε. Μερικοί από εσάς σίγουρα θα ωφεληθούν από το να κάνουν ένα τελετουργικό φεγγαριού την επόμενη μέρα με πανσέληνο (25 Μαρτίου) για να ενισχύσουν τις προσπάθειές σας και να προσκαλέσουν την κοσμική καλή θέληση με το δικό τους τρόπο.

Δράκων

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Η πιο τυχερή μέρα: 13 Μαρτίου

Κάτι προσπαθεί να μπει ανάμεσα σε εσάς και την τύχη σας τώρα. Προέρχεται από τη ζήλια, επειδή αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Έτος του Δράκου και φοβούνται ότι θα τους βάλετε όλους να φάνε τη σκόνη σας. Προσέξτε το λοιπόν αυτό και εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Το να βασίζεστε πολύ στη λογική θα σας κάνει να κλείνετε τα μάτια στα σημάδια που έχει παρατηρήσει η διαίσθησή σας. Η τύχη σας τον Μάρτιο εξαρτάται από αυτό. Μπορείτε να ανατρέψετε το ρεύμα για άλλη μια φορά υπέρ σας; Αν πιστεύετε ότι μπορείτε, θα το κάνετε. Κρατήστε ένα κομμάτι νεφρίτη κοντά σας αυτόν τον μήνα για πρόσθετη προστασία.

Φίδι

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Η πιο τυχερή μέρα: 24 Μαρτίου

Η τύχη σας εξαρτάται από το να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να διαχωρίσετε με επιτυχία την ευχή από τη φωνή της διαίσθησής σας. Είναι διαφορετικά, και μπορεί να κάνετε ακούσια λάθος εάν τα μπερδέψετε.

Η πίεση των συνομηλίκων τονίζεται επίσης ως αρνητική επιρροή για εσάς αυτόν τον μήνα. Θα εμποδίσει την καλή τύχη να κοσμήσει το κατώφλι σας. Να είστε λοιπόν παρατηρητικοί και μην αφήνετε τις παρορμήσεις να κατευθύνουν τις πράξεις σας. Ο συμπαγής χρυσός θα είναι εξαιρετικά τυχερός για εσάς αυτόν τον μήνα.

Άλογο

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Η πιο τυχερή μέρα: 25 & 26 Μαρτίου

Θα ανατρέψετε το σενάριο όλο αυτό το μήνα! Δεν θα ξέρουν οι άλλοι καν τι τους χτύπησε. Αυτή είναι η τύχη σας τον Μάρτιο. Θα ζείτε τη ζωή σας ως συνήθως και θα κάνετε τις ρουτίνες σας όπως κάνετε συνήθως. Και τότε, εκτός απροόπτου, η τύχη θα σας ευλογήσει με μια ιδέα, μια ευκαιρία ή μια σύνδεση που θα ανατρέψει το σενάριο και θα το κάνει ολοκαίνουργιο. Δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτή την τύχη, όμως. Γι' αυτό να είστε δεκτικοί και να συνεχίσετε να ζείτε την καλύτερη ζωή σας και να εμμένετε στις αξίες και τις αρχές σας. Οι πήλινες γλάστρες μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε προσγειωμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οπότε, αν είναι δυνατόν, φέρτε μερικές στο χώρο διαβίωσής σας.

Κατσίκα

(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Η πιο τυχερή μέρα: 29 Μαρτίου

Φαίνεται πως είστε ο εχθρός σας αυτόν τον μήνα. Μην αφήνετε τον φθόνο ή τις συγκρίσεις να ξινίζουν το μυαλό και την προοπτική σας. Η τύχη σας τον Μάρτιο εξαρτάται από εσάς. Έτσι, εάν επιτρέψετε σε αρνητικές σπείρες να διεκδικήσουν τη ζωή σας, θα χρησιμοποιήσετε άθελά σας την τύχη σας για να εκδηλώσετε λάθος πράγματα. Η γείωση του εαυτού σας μέσω του διαλογισμού ή ενός καθημερινού τελετουργικού ενσυνειδητότητας μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να το αποτρέψετε και να σας προσκαλέσει καλή τύχη. Πρέπει να πιστεύετε στην ικανότητά σας να το κάνετε αυτό με επιτυχία.

Πίθηκος

(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Η πιο τυχερή μέρα: 15 Μαρτίου

Η τύχη σας είναι πολύ μοναδική και ιδιαίτερη. Είναι το είδος που ενισχύει την ικανότητα ενός ατόμου να αλλάξει τον κόσμο, είτε επινοώντας κάτι νέο, φέρνοντας μια νέα αλλαγή ή μεταρρύθμιση στη διακυβέρνηση, είτε με άλλα μη συμβατικά μέσα. Απλώς θυμηθείτε: οτιδήποτε θεωρούνταν παραδοσιακό ή φυσιολογικό ήταν κάποτε πρωτότυπο και μη παραδοσιακό. Μην παρασυρθείτε λοιπόν σε παιχνίδια λέξεων, διαφορετικά θα σπαταλήσετε την καλή σας τύχη αυτόν τον μήνα.

Πετεινός

(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Η πιο τυχερή μέρα: 13 Μαρτίου

Μην αφεθείτε να σας παρασύρει ο φόβος. Κυριαρχήστε στον εαυτό σας, και θα κυριαρχήσετε και στον κόσμο. Αυτή είναι η τύχη σου τον Μάρτιο. Όσο είστε δεκτικοί στην αφθονία του σύμπαντος, θα συνεχίσετε να περπατάτε στο μονοπάτι που είναι σωστό για εσάς χωρίς κανένα πρόβλημα. Και αν αντιμετωπίσετε οποιουσδήποτε αρνητές στο δρόμο, αγνοήστε τους. Πρέπει να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Μόνο εσείς ξέρετε τι είναι σωστό για εσάς, όχι κανένας άλλος. Εκεί βρίσκεται η τύχη σας.

Σκύλος

(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Η πιο τυχερή μέρα: 12 Μαρτίου

Υπάρχει ένα κοσμικό αίνιγμα για εσάς αυτό το μήνα. Όσο χρονών κι αν είστε, πολλοί σας θεωρούν «νέο» γιατί το κινέζικο ζώδιό σου τυχαίνει να είναι από τα τελευταία. Μην αφήσετε αυτό να γίνει η πραγματικότητα σας. Η τύχη και η περιουσία σας εξαρτώνται από το αν θα διαχωρίσετε την ηλικία από την εμπειρία (γιατί δεν είναι ένα και το αυτό), θα μεγαλώσετε εκεί που πρέπει να μεγαλώσετε και θα βάλετε το πόδι σας εκεί που πρέπει να είστε παρόντες. Το πράσινο χρώμα θα είναι τυχερό για εσάς αυτόν τον μήνα.

Χοίρος

(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Η πιο τυχερή μέρα: 8 & 9 Μαρτίου

Η τύχη σας είναι σταθερή και σίγουρη. Όσο συνεχίζετε να εκπληρώνετε τις ευθύνες σας και βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν με τάξη στη ζωή σας, θα είστε ήσυχοι. Το να εμπλακείτε σε επιχειρηματικές ή συναισθηματικές κρίσεις άλλων ανθρώπων θα έχει αρνητικό αντίκτυπο σε εσάς αυτή τη στιγμή. Αποσυρθείτε λοιπόν από τέτοιες δραστηριότητες με όση ευγένεια μπορείτε. Η ζωή τους είναι δική τους, και το ίδιο ισχύει και για εσάς. Οι ασκήσεις γείωσης θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμες για εσάς αυτή τη στιγμή για να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

Προτεινόμενα

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές