Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 12 Μαρτίου 2024

Υπάρχουν προοπτικές καλυτέρευσης, αρκεί να είστε έτοιμοι να ριχτείτε στη μάχηΚΡΙΟΣ: Ορισμένες από τις επιλογές σας θα σας δικαιώσουν απέναντι στους συνεργάτες σας. Για να χαλαρώσετε διαλέξτε αν σας ταιριάζει καλύτερα η εργασιοθεραπεία από την εργασιομανία.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται. Μην προσκολλάστε σε οικογενειακά πρόσωπα και περιμένετε να λύσουν όλα σας τα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας. Θα έχετε αρκετή ψυχολογική στήριξη ώστε να υπερβείτε τον εαυτό σας κατά πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σίγουρα σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και σας αφορά μέχρι σε ένα σημείο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξαρτιέστε από αυτήν.

ΛΕΩΝ: Προσεγγίστε τα γεγονότα με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα, για να φτάσετε στη λύση του προβλήματος με περισσότερη ακρίβεια και όχι να μένετε θεατές των εξελίξεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τους όρους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε λίγο περισσότερο σε ορισμένους.

ΖΥΓΟΣ: Πιστέψτε στις ανάγκες σας και κυρίως για να δώσετε τις ευκαιρίες στον εαυτό σας να τις καλύψει. Εξάλλου, η έντονη επιθυμία για αλλαγές θα είναι ζωντανή μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε τις συναισθηματικές υστερίες ή την απόλυτη σκληρή λογική που σας βάζει σε καλούπια, αφού έτσι κι αλλιώς σε εσάς αίσθημα και λογική, σπανίως συμβαδίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ωριμάστε στα επαγγελματικά σας ζητήματα και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, ώστε να μη χάσετε άλλη ευκαιρία σημαντική για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχουν προοπτικές καλυτέρευσης, αρκεί να είστε έτοιμοι να ριχτείτε στη μάχη και να δείξετε ότι είστε ικανοί να παλέψετε ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια τέτοια κίνηση θα ανεβάσει τις μετοχές σας στα μάτια των συνεργατών σας και θα αρχίσουν να σας έχουν ως πρότυπο συνεργασίας.

ΙΧΘΥΣ: Θα προκύψουν νέες καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, οπότε είναι λογικό να προκληθούν και ορισμένα μικροπροβλήματα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23 Μαΐου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Ετοιμαστείτε να ουρλιάξετε, να κλάψετε και να γελάσετε.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 22 Μαΐου

Δεν θα ήταν κακό να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η εποχή των Διδύμων στο ζώδιό σας

Προχωρήστε και σχεδιάστε αυτό το μεγάλο πάρτι!

Προτεινόμενα

ΣΙΝΕΜΑ

Bugonia: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με πρωταγωνιστές την Emma Stone και τον Jesse Plemons έρχεται σύντομα

Το Bugonia είναι εμπνευσμένο από τη νοτιοκορεατική κωμωδία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Save the Green Planet από το 2003

CELEBS

Κέιτ Μπλάνσετ: Στις Κάννες με φόρεμα στα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας

Ως ένδειξη αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23 Μαΐου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Ετοιμαστείτε να ουρλιάξετε, να κλάψετε και να γελάσετε.