Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πόση αφοσίωση δείχνεις και δείχνει στη σχέση σας σύμφωνα με το ζώδιό σας

Δες αν εσύ ή ο σύντροφός σου ανήκετε στα πιο αφοσιωμένα ζώδια



Έχεις και έχει σοβαρές προθέσεις ή θέλετε απλώς να περάσετε την ώρα σας. Η δέσμευση και η αφοσίωση δεν είναι για όλους. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που το έχουν ως προτεραιότητα το να μπουν και μείνουν σε μια σχέση. Ειδικά αν είστε σε σχέση ή παντρεμένοι με ένα από τα παρακάτω ζώδια. Γιατί αυτό το σύνολο ζωδίων θέλει να δεσμευτεί, να αγαπήσει και να φροντίσει το σύντροφό τους για πολύ καιρό ακόμα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιοι είναι όλοι οι καλύτεροι σύντροφοι για μεγάλο χρονικό διάστημα:

Νο 1: Σκορπιός

Αν ήταν η λίστα από το καλύτερο έως το χειρότερο για αφοσιωμένους συντρόφους, οι Σκορπιοί θα ήταν στην κορυφή. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει αυτό το ζώδιο όταν πρόκειται για πίστη. Δεν είναι οι τυπικοί φιλικοί γείτονες της διπλανής πόρτας, αλλά αν τα πάνε καλά με κάποιον, οι Σκορπιοί πηγαίνουν σε κάθε βαθμό για να διατηρήσουν τη δέσμευσή τους προς τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κάνουν καταπληκτικούς συντρόφους ζωής και είναι τα ζώδια του ήλιου που είναι πιο πιθανό να δεσμευτούν.

Δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά παθιασμένοι στις σχέσεις, ένας Σκορπιός μπορεί μερικές φορές να γίνει εκδικητικός εάν αποτύχει στην αγάπη. Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια εμπειρία «αγάπης μιας ζωής», τότε ο Σκορπιός είναι το άτομό σας.

Νο 2: Καρκίνος

Πώς θα μπορούσε ένας Καρκίνος να μην μπει σε αυτή τη λίστα; Γνωστό ότι είναι τα πιο αφοσιωμένα άτομα, αυτό το ζώδιο ευδοκιμεί καλύτερα όταν νιώθει «σαν στο σπίτι του». Οι Καρκίνοι είναι επίσης γεμάτοι ζεστασιά καθώς και εξυπνάδα. Είτε βρίσκονται σε μια αφοσιωμένη σχέση είτε επιθυμούν να είναι σε μια, καθώς αυτό τους δίνει έναν σκοπό και τους κάνει να αισθάνονται προσγειωμένοι – ένα συναίσθημα που λαχταρούν.

Παραδοσιακά, οι Καρκίνοι είναι γνωστό ότι είναι οι καλύτεροι παντρεμένοι σύντροφοι για να κάνετε οικογένεια. Οι ερωτευμένοι Καρκίνοι είναι σαν μια ρομαντική κωμωδία σε επανάληψη, είναι ώριμοι και αθώοι και αστείοι και συγκροτημένοι, όλα ταυτόχρονα.

Νο 3: Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ερωτευμένοι με την ιδέα της αγάπης. Γεννημένοι ρομαντικοί, οι Ταύροι αναζητούν αγάπη σχεδόν σε όλους όσους συναντούν, αλλά όσον αφορά τη δέσμευση, δεν ρίχνονται στο πρώτο άτομο που βλέπουν. Αν οι δονήσεις τους ταιριάζουν, ένας Ταύρος κάνει γρήγορα το επόμενο βήμα. Αποφασισμένοι και πεισματάρηδες από τη φύση τους, όταν αυτό το ζώδιο έχει τον σύντροφο με τον οποίο επιθυμούν να περάσουν τη ζωή τους, δεν θα τους θεωρήσουν δεδομένους.

Θα σας κακομάθουν, θα σας κεράσουν καλό brunch και υπέροχο σεξ και δεν θα φύγουν ποτέ από την πλευρά σας. Είναι το είδος του ζωδίου που κραυγάζει για τον σύντροφό τους στις μητέρες τους. Διάσημος για την πίστη του, ο σύντροφος ενός Ταύρου δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την ανασφάλεια στη δέσμευση σύντροφό του. Ωστόσο, είναι ανήσυχοι και τελειομανείς, και μερικές φορές αυτό μπορεί να φθείρει το άτομο με το οποίο είναι μαζί.

Νο 4: Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορούν να κάνουν εξαιρετικούς συνεργάτες, αλλά η διαδικασία να τους κάνεις να δεσμευτούν είναι μεγάλη. Επιρρεπής στην υπερβολική σκέψη και εμμονή σε κάθε λεπτομέρεια, ένας Παρθένος μπορεί να εμφανιστεί ότι αυτοσαμποτάρει τη σχέση πριν προλάβει πραγματικά να δεσμευτεί. Ωστόσο, μόλις τους αφοσιωθείτε, θα βρουν έναν τρόπο να επιβιώσουν από τα σκαμπανεβάσματα που τους ρίχνει η ζωή. Εξαιρετικά ρομαντικοί από τη φύση τους, οι Παρθένοι θα περάσουν τη ζωή τους ευχάριστα αφοσιωμένοι στο σωστό άτομο.

Νο 5: Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι συναισθηματικοί και ασχολούνται με τον εαυτό τους. Ωστόσο, το ερωτικό τους μοτίβο είναι εξαιρετικά συναρπαστικό. Αγαπούν πέρα από τη λογική και τον ορθολογισμό παρόλο που αγαπούν το κουκούλι τους. Η συναισθηματική τους πλευρά τους κάνει συχνά ευάλωτους σε πολλές λάθος επιλογές ζωής, ωστόσο, οι Δίδυμοι κάνουν τους πιο εκπληκτικούς, διασκεδαστικούς, ενδιαφέροντες και αξιόπιστους συντρόφους ζωής.

Αυτό που ενοχλεί όσους είναι κοντά σε έναν Δίδυμο είναι ότι είναι διαβόητοι για το ότι καταλήγουν και μένουν σε λάθος σχέσεις.

Ενώ αυτά τα ζώδια είναι τα καλύτερα στοιχήματά σας για μια αφοσιωμένη σχέση, και τα υπόλοιπα δεν είναι και τόσο άσχημα. Η αγάπη είναι πάντα αγάπη και μπορεί να μετατρέψει ακόμα και έναν «άσωτο» ή ορκισμένο εργένη σε έναν πιστό σύντροφο. Ρίξτε λοιπόν τις βολές σας, κυρίες, γιατί αν δώσετε την καρδιά σας, ακόμη και ένας Υδροχόος θα δεσμευτεί πρόθυμα (και αυτό είναι σπάνιο).

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της