Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων



ΚΡΙΟΣ: Η αξιοποίηση των δημιουργικών ταλέντων στον εργασιακό χώρο θα δώσει ιδιαίτερη ώθηση στα σχέδιά σας. Κάποια γεγονότα θα οριστικοποιήσουν επαγγελματικές συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολοκληρώστε σχέδια ή αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο. Τα οικονομικά πολύ σύντομα θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αναλωθείτε σε γραφειοκρατικά θέματα ή συζητήσεις με παρασκηνιακό χαρακτήρα. Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια και για να σιγουρευτείτε ότι δεν κινδυνεύετε από απώλειες προσέξτε τα ρίσκα.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και κάντε σωστές επιλογές στον αισθηματικό τομέα, καθώς παρασκηνιακοί έρωτες θα αποσπάσουν την προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναπτύξτε οικονομικές συνεργασίες και οριστικοποιείστε κάποιες τελικές αποφάσεις σχετικά με την συμπεριφορά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο περισσότερος από τον χρόνο σας θα καταναλώνεται σε οικονομικά θέματα, διαπραγματεύσεις και συζητήσεις. Προχωρήστε βήμα-βήμα σε σημαντικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να έχετε περισσότερο πείσμα αν θέλετε να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας και όχι να είστε εριστικοί απέναντι στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε άμεσες λύσεις σε προσωπικά σας προβλήματα, καθώς προβλέπεται μια μικρή αναστάτωση. Ακούστε τους φίλους σας και θα μάθετε πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις στον εργασιακό και οικονομικά τομέα, αλλά και στις σχέσεις σας. Κάθε βήμα που θα κάνετε πρέπει πρώτα να το μελετήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι ευκαιρίες δεν θα περιμένουν για πολύ μέχρι να κινηθείτε, μη σκέφτεστε πολύ και διστάζετε να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΣ: Διεκδικήστε αυτά που θέλετε με τόλμη όσο και αν σας τρομάζουν οι εξελίξεις, γιατί τα τεχνάσματα ή η απρεπή συμπεριφορά δεν βγάζουν πουθενά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».