Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Δείτε πώς η Πανσέληνος στις 25 Μαρτίου επηρεάζει το ζώδιό σας

Η επερχόμενη πανσέληνος έχει επίσης μια σεληνιακή έκλειψη, εκρηκτικό μείγμα



Η πρώτη πανσέληνος της άνοιξης - που ονομάζεται επίσης Σελήνη των σκουληκιών - θα φωτίσει τον νυχτερινό ουρανό την Κυριακή 24 Μαρτίου και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, με τη έκλειψη που θα γίνει στις 25 Μαρτίου του 2024 και 9 το πρωί ώρα Ελλάδος, να είναι μία μερική Σεληνιακή έκλειψη Νοτίου Δεσμού.

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί ένα σημείο κλεισίματος από ένα γεγονός στη ζωή σας που συνέβη γύρω στις 14 Οκτωβρίου 2023 κατά τη διάρκεια της δακτυλιοειδούς έκλειψης του Ηλίου στις 21 μοίρες του Ζυγού.

Η πανσέληνος είναι το τελευταίο στάδιο ενός σεληνιακού κύκλου διάρκειας ενός μήνα και στην αστρολογία αντιπροσωπεύει πάντα την αίσθηση του τέλους ή της κορύφωσης. Το στοιχείο της έκλειψης θα κάνει αυτό το συναίσθημα ακόμα πιο δυνατό, ενώ θα τονίσει επίσης όλους τους τρόπους με τους οποίους συγκρατήσατε τον εαυτό σας.

Μπορεί να είναι η στιγμή για να σταθείτε μέσα στις δυνάμεις σας και να σταματήσετε να διακυβεύετε τη μοναδική σας ατομικότητα, επιτρέποντάς σας έτσι να προβάλλετε προς τα έξω τις ιδιότητες που αναζητάτε σε φίλους, επαγγελματικούς συνεργάτες και ρομαντικούς συντρόφους.

Ενώ μπορείτε να αφεθείτε, να κάνετε αλλαγές και να σκεφτείτε το μέλλον κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, η 25η Μαρτίου δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να manifestation. Η μη προβλεψιμότητα της έκλειψης σημαίνει ότι δεν πρέπει να εκδηλώσετε τις προθέσεις σας. Αντίθετα, σκεφτείτε, απελευθερώστε και απολαύστε πόσο μακριά έχετε φτάσει τους τελευταίους μήνες, ενώ παράλληλα κοιτάτε μπροστά στην άνοιξη.

Να πώς η πανσέληνος της 25ης Μαρτίου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο:

Κριός

Καθώς η πανσέληνος πλησιάζει στις 25 Μαρτίου, ο Κριός θα μπορούσε να νιώσει την ξαφνική παρόρμηση να απομακρυνθεί από κάθε μορφή τοξικότητας. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να αποδεχτείτε ότι είναι καιρός να εγκαταλείψετε τις ανθυγιεινές και κακές σχέσεις, οπότε θεωρήστε ότι είναι η τέλεια στιγμή για να στείλετε μερικά μηνύματα χωρισμού, ειδικά στις επαφές από τις εφαρμογές dating με τις οποίες μιλάτε από τον Οκτώβριο.

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να εμπνεύσει να θέσετε ισχυρά όρια ως έναν τρόπο για να προστατεύσετε την ψυχική ηρεμία σας. Μόλις το κάνετε, θα αρχίσετε να συναντάτε το είδος των ανθρώπων που σας κάνουν να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας.

Με την αυξημένη αίσθηση της αγάπης για τον εαυτό σας, αναζητήστε το ταίριασμα συχνότητας σας είτε είναι φίλος, εραστής ή επιχειρηματικός συνεργάτης. Θα ξέρετε ότι ταιριάζουν καλά αν νιώθετε όμορφα όταν είστε κοντά τους.

Ταύρος

Ταύρος, η πρώτη πανσέληνος της άνοιξης θα σας σηκώσει και θα σας ξυπνήσει χάρη σε ένα νέο κύμα ενέργειας, και συνιστάται να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ορμή για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ευεξίας.

Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω την εποχή της ρουτίνας για χάρη μιας νέας συνήθειας, όπως το περπάτημα μεγάλων αποστάσεων ή η πρωινή γιόγκα. Εν τω μεταξύ, η ίδια ώθηση ενέργειας θα μπορούσε επίσης να σας εμπνεύσει να κάνετε αλλαγές στην καριέρα σας.

Αυτή θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή για να ολοκληρώσετε ένα έργο εργασίας. Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να μετατοπίσετε θέσεις εργασίας ή εργασιακές ευθύνες ή να συμμετάσχετε σε μια νέα ομάδα στην τρέχουσα εργασία σας.

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους, αυτή η πανσέληνος θα προκαλέσει μια έντονη επιθυμία να κατεβάσετε ξανά εφαρμογές γνωριμιών, παρόλο που υποσχεθήκατε στον εαυτό σας ότι δεν θα τις ξανααγγίξετε ποτέ.

Δεν θα σας βλάψει να αγκαλιάσετε τα εσωτερικά σας ερωτικά συναισθήματα και να διασκεδάσετε λίγο. Η άνοιξη είναι η τέλεια στιγμή, τελικά, για να ετοιμαστείτε για ένα χαριτωμένο ραντεβού, και η έκλειψη θα προσθέσει μόνο αυτή την ενέργεια.

Για τους Διδύμους που είναι ήδη μέρος ενός ζευγαριού, η σύνδεση που έχετε μπορεί να εισέλθει σε μια νέα φάση στις 25 Μαρτίου. Θα μπορούσατε είτε να τερματίσετε τη σχέση είτε να συνειδητοποιήσετε ότι θα θέλατε να της αφοσιωθείτε περισσότερο. Σκεφτείτε να έρθετε μαζί ή τελικά να ορίσετε τη σχέση.

Καρκίνος

Κυλάτε τις αγγελίες διαμερισμάτων εδώ και μήνες; Αν ναι, αυτή είναι η στιγμή να επαναξιολογήσετε εάν ζείτε στο ιδανικό μέρος.

Ίσως έχετε συνειδητοποιήσει ότι θα θέλατε να ζείτε σε μια πόλη όπου να μπορείτε να περπατήσετε, όπου μπορείτε να πάτε με τα πόδια σε όλους τους προορισμούς σας ή ότι χρειάζεστε περισσότερο χώρο για να μπορέσετε επιτέλους να υιοθετήσετε έναν σκύλο.

Μερικοί Καρκίνοι μπορεί να είναι επίσημα έτοιμοι να αναβαθμιστούν σε έναν νέο χώρο ή να δοκιμάσουν τη ζωή σε μια νέα πόλη, οπότε αναζητήστε μια τοποθεσία που να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες από τις προϋποθέσεις που σας καλύπτουν.

Λέων

Αυτή η πανσέληνος θα κάνει τον Λέοντα να αισθάνεται σαν ένα ολοκαίνουργιο άτομο. Θα έχετε μια σειρά από ανακαλύψεις που αγγίζουν σχεδόν κάθε τομέα της ζωής σας και θα είναι ακριβώς το νέο ξεκίνημα που περιμένατε.

Εάν εργάζεστε σε ένα μεγάλο έργο, θα υπάρχει επιτέλους ένα τέλος. Και αν έχετε συμμετάσχει σε ένα δημιουργικό χόμπι, ξαφνικά θα γεμίσετε διασκεδαστικές ιδέες.

Πολλοί Λέοντες θα έχουν επίσης μεγάλες, σημαντικές συζητήσεις με φίλους. Ετοιμαστείτε λοιπόν να κάνετε σοβαρές συζητήσεις πίνοντας καφέ.

Παρθένος

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθουν περισσότερα χρήματα τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό θα μπορούσε να έρθει με τη μορφή αύξησης ή προσαρμογής μισθού μέσω της απόκτησης μιας νέας δουλειάς.

Επιπλέον χρήματα θα μπορούσαν επίσης να συσσωρευτούν χάρη σε μια νέα προοπτική στις δαπάνες. Οπότε, θα βρεθείτε να σκέφτεστε τα οικονομικά σας πολύ πιο συχνά.

Για να εκμεταλλευτείτε τη στιγμή, προσπαθήστε να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό για τον εαυτό σας ή μερικούς στόχους που σχετίζονται με χρήματα, όπως η δημιουργία πίστωσης ή η αποθήκευση μετρητών για μια βροχερή μέρα.

Ταυτόχρονα, είναι πιθανό να δείτε αλλαγές στη ζωή σας στα ραντεβού. Αυτή η έκλειψη θα μεταμορφώσει τις σχέσεις σας. Θα ξέρετε ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε και ποιες σχέσεις είναι βιώσιμες μακροπρόθεσμα.

Ζυγός

Αυτή η πανσέληνος θα σηματοδοτήσει την πρώτη έκλειψη το 2024, καθώς και μία από τις πρώτες από τις δύο εκλείψεις στον Ζυγό. Αστρολογικά, θα φέρει μαζί του πολλές αλλαγές για αυτό το ζώδιο του αέρα.

Καθώς κυλάει η πανσέληνος, περιμένετε να αφήσετε όλες τις ανεπιθύμητες σχέσεις σας, καθώς και οποιεσδήποτε συνήθειες σας κρατούν πίσω. Ποιοι φίλοι σας έβαλαν στην άκρη; Και ποιες σκέψεις ή συμπεριφορές δεν σας εξυπηρετούν πλέον; Ό,τι κι αν είναι, απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας τρώει την ενέργεια.

Όσο είστε σε αυτό, ετοιμαστείτε να δέσετε μερικές χαλαρές άκρες. Οτιδήποτε ξεκινήσατε στα μέσα Οκτωβρίου του περασμένου έτους είναι πιθανό να καταλήξει σε λύση ή συμπέρασμα τώρα. Αυτή είναι πραγματικά μια καθαρτική επαναφορά που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε χώρο για καλύτερες σχέσεις και έναν νέο και βελτιωμένο εαυτό σας.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα αισθάνεται επιπλέον πνευματικός κατά την επερχόμενη πανσέληνο. Θα σηματοδοτήσει μια πλήρη επαναφορά στον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε με τον εαυτό σας, τους γύρω σας και το σύμπαν συνολικά.

Θα νιώσετε σαν να είστε βαθιά συντονισμένοι με αυτό που θέλετε στη ζωή και όλα τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν για να φτάσετε εκεί. Θα νιώθετε επίσης σαν να σηκώνεται η ομίχλη, καθώς και η αίσθηση κούρασης που έχει εγκατασταθεί γύρω σας από το φθινόπωρο.

Για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε την αλλαγή, ο Grim συνιστά να φροντίζετε καλά τον εαυτό σας. Αυτή θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε στην υγιεινή του ύπνου και την ψυχική ευεξία.

Τοξότης

Για τον Τοξότη, αυτή η πανσέληνος θα τονίσει όλες τις φιλίες και τις κοινότητές σας. Θα ζήσετε μερικές στιγμές δεσμού με τους πιο στενούς σας φίλους και μπορεί επίσης να δημιουργήσετε πολλά υποσχόμενες νέες συνδέσεις.

Καθώς λαμβάνει χώρα η έκλειψη Σελήνης, είναι πιθανό να εμπνέεστε να διοργανώσετε μια μεγάλη εκδήλωση ή να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε έναν οργανισμό.

Ταυτόχρονα, οι προσπάθειές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί επίσης να σας οδηγήσουν σε μια νέα κατεύθυνση, οπότε ετοιμαστείτε να αποκτήσετε νέους οπαδούς στο Instagram ή τελικά να δημοσιεύσετε στο TikTok.

Νιώθετε ακόμα πιο κοινωνικοί τον τελευταίο καιρό, οπότε διασκεδάστε με αυτό.

Αιγόκερως

Ως Αιγόκερως, η ροή της δουλειάς σας συνήθως κυλά στο παρασκήνιο σαν ένα καλά λαδωμένο μηχάνημα, αλλά αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τα πράγματα. Και χρειάζεστε μεγάλες αλλαγές.

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι πραγματικά χρειάζεται να επιτύχετε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της οικιακής σας ζωής, ίσως κάνοντας διακοπές ή ζητώντας βοήθεια.

Θα είναι δύσκολο να παραδεχτείτε ότι έχετε δαγκώσει περισσότερα από όσα μπορείτε να μασήσετε, αλλά τα τρέχοντα επίπεδα άγχους σας είναι μια καλή ένδειξη ότι κάτι πρέπει να αφήσετε.

Να θυμάστε ότι οι πανσέληνοι είναι μια καλή στιγμή για ξεκούραση και επαναφορά, ενώ παράλληλα αφήνετε να φύγει ό,τι δεν λειτουργεί, οπότε αν πρέπει να εγκαταλείψετε ένα έργο ή να πάρετε άδεια, μπορείτε πάντα να το κατηγορήσετε στο φεγγάρι.

Υδροχόος

Η επερχόμενη πανσέληνος θα φέρει μια ολοκαίνουργια προοπτική, σχεδόν σαν να βλέπετε επιτέλους τα πράγματα καθαρά για πρώτη φορά. Εάν νιώθετε ότι έχετε κολλήσει –ή ακόμα και ότι λίγο βαριέστε– θα φανεί ότι σας έχει χτυπήσει μια μαγική δόση έμπνευσης. Μην εκπλαγείτε αν ανοίξετε τον φορητό υπολογιστή σας στις 3 π.μ. για να κάνετε κράτηση για διακοπές της τελευταίας στιγμής ή αν δείτε ότι παρακολουθείτε τοπικά μαθήματα ή ενδιαφέρουσες ομάδες συναντήσεων στην περιοχή σας.

Ένα μάθημα αγγειοπλαστικής, μια νέα προπόνηση ή ένα ταξίδι για να δείτε φίλους θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ξεφύγετε.

Ιχθύς

Οι Ιχθύς θα έχουν τα χρήματα στο μυαλό τους κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, και όχι απαραίτητα με καλό τρόπο. Για να προλάβετε πιθανές ατυχίες, συνιστάται να ρίξετε μια ματιά στα οικονομικά σας τώρα, ειδικά αν τα μοιράζεστε με έναν σύντροφο.

Εάν τα χρήματα έχουν αποτελέσει σημείο διαμάχης στη σχέση σας, ίσως χρειαστεί να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σας σχετικά με τυχόν λογαριασμούς που μοιράζεστε. Μετά τη συνομιλία σας, ίσως αποφασίσετε ότι θα ήταν καλύτερο να αποσυνδεθείτε οικονομικά, τουλάχιστον προς το παρόν, ώστε να αισθανθείτε και οι δύο πιο ευτυχισμένοι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα