Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 24 έως 31/3/24

Ασχοληθείτε με ό,τι έχει σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα και εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες



Στις 25 πραγματοποιείται παρασκιώδης έκλειψη Σελήνης και η Πανσέληνος στον Ζυγό, βγάζει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ακραίες απαιτήσεις. Υπάρχει δυσκολία στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες, καθώς απρόσμενες εντάσεις θα φέρνουν αναστάτωση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 28 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ασχοληθείτε με ό,τι έχει σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξει ισορροπία και σταθεροποίηση των σχεδίων σας, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τη σημαντικότητα του να αναδιοργανωθείτε και να ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας. Γίνετε πιο συνετοί στις κινήσεις σας και ασκήστε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο, για να αναπτύξετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να βγάλετε στην επιφάνεια τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο πνευματώδεις για το δικό σας καλό.

ΤΑΥΡΟΣ: Όλα όσα θα γίνουν, θα σας δώσουν τα πρώτα μηνύματα για να ετοιμαστείτε ψυχολογικά και πρακτικά να πάρετε θέση, ελέγχοντας το άγχος και την ανυπομονησία σας. Θα σας προσφερθεί γόνιμο έδαφος για καινούριες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες που μπορεί να μην έχουν εγγυήσεις για διάρκεια, αλλά σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κλείστε πληγές του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά γιατί σας ανοίγονται νέοι δρόμοι στον αισθηματικό σας τομέα που δε θα τους περπατήσετε μόνοι. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο έρωτας είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και πρέπει να μένει αθέατη και μακριά από αδιάκριτα μάτια. Δείτε τη ζωή με περισσότερη ωριμότητα και εργαστείτε για την πρόοδό σας, όμως, προσέξτε τις τομές και τις αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πιο έξυπνή σας κίνηση θα είναι να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις. Το στοιχείο της ωριμότητας που έχετε μέσα σας, σας κάνει καταπιεστικούς αλλά κάποιες φορές σας βγαίνει το παιδί που κρύβετε και γίνεστε επιπόλαιοι. Εφόσον η καρδιά σας ζητάει διαφορετικά πράγματα από αυτά που υπαγορεύει η λογική σας, τολμήστε κάτι πρωτότυπο για να αποφύγετε τις επαναλήψεις.

ΛΕΩΝ: Η διπλωματία σε συνδυασμό με την έξυπνη στρατηγική θα έκαναν θαύματα, μια που μετρούν πολύ οι καλές εντυπώσεις. Παλεύουν στην επιφάνεια να βγουν καταπιεσμένα συναισθήματα και μπορεί να αισθανθείτε φόρτιση ή να πέσετε σε κατάθλιψη. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στον υπέρμετρο εγωισμό σας και στον υπέρμετρο αλτρουισμό σας, γιατί το ένα σας απομονώνει και το άλλο αφήνει να σας ποδοπατήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε κάτι ουσιαστικό για την πρόοδό σας και αφήστε στην άκρη τα δεν μπορώ, που είναι αψυχολόγητα. Σας χρειάζεται πληροφόρηση και μια νέα τακτική. Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας, γιατί με το να πετάγεστε από τη μια υπόθεση στην άλλη τα κάνετε όλα χειρότερα αφού έτσι κι αλλιώς δεν τα προλαβαίνετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρχει αναστάτωση στη συναισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διαφυλάξετε τη σχέση σας, ενώ σε αντίθεση στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε την καριέρα σας, αν και στον οικονομικό σας τομέα δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Δε θα υπάρχουν εγγυήσεις για τα έσοδά σας, αλλά θα αυτοσχεδιάζετε επιτυχώς, για να αποκτήσετε αργά και σταθερά το χαμένο χρήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν η επιλογή σας θα είναι να ρυθμίζετε εσείς το παιχνίδι των σχέσεων, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε πως δεν θα κάνετε λάθη και πως γνωρίζετε καλά του κανόνες που πρέπει να ισχύουν. Όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ψάξτε μήπως η ευθύνη είναι και δική σας και όχι μόνο δικό του αποκλειστικό προνόμιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις, θα κυλούν σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα, σε αντίθεση με τις επαγγελματικές σας που θα τις διακρίνουν εντάσεις. Βέβαια, δεν θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις με φιλικά άτομα και ίσως βγει στην επιφάνεια η τάση σας να καταπιέζετε εκείνους που δηλώνουν φίλοι σας, μόνο και μόνο για να κρύψετε την ανασφάλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν επενδύσετε στις σχέσεις σας μόνο από σκοπιμότητα, ούτε η ανασφάλειά σας θα υποχωρήσει, ούτε κερδισμένοι θα βγείτε. Οι μάχες που θα δίνετε για τα συμφέροντά σας άφθονες, το ίδιο και οι επιπλοκές, γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε υπομονή. Αρκετές γνωριμίες που θα κάνετε, θα έχουν να σας προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απολαύστε την εβδομάδα που θα έχετε στη διάθεσή σας και ξεχάστε προς το παρόν ρίσκα ή οποιαδήποτε επεκτατική κίνηση έχετε στο μυαλό σας. Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε και κυρίως πριν ανοίξετε το στόμα σας, γιατί με το να πείτε ευθέως αυτά που εκείνη τη στιγμή πιστεύετε, δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος και μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε.

ΙΧΘΥΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δε θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την ανεμελιά που θα θέλατε και καθώς θα είστε πιο ευάλωτοι, οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες και θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με επιδεξιότητα και κυρίως διπλωματία. Όσοι είστε αδέσμευτοι γίνετε πιο κοινωνικοί, πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες και πιο πρόθυμοι να ακολουθήσετε τους φίλους σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της