Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Δείτε πώς θα σας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής της Άνοιξης, με βάση το ζώδιό σας

Ο ανάδρομος Ερμής ξεκίνησε την 1η Απριλίου και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα είναι «φλογερός»



Νιώθεις κάπως; Ναι, έχετε να κατηγορήσετε τον ανάδρομο Ερμή! Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που έχει όλους να αισθάνονται περίεργα γιατί η συχνά επίφοβη πλανητική κίνηση ξεκίνησε την 1η Απριλίου φέτος, συμπτωτικά την Πρωταπριλιά.

Ένα ανάδρομο συμβαίνει όταν ένας πλανήτης φαίνεται να κινείται προς τα πίσω στον ουρανό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περιόδους συχνά σύγχυσης, καθυστέρησης και απογοήτευσης. Ωστόσο, αυτό το συμβάν είναι απλώς μια οπτική ψευδαίσθηση από το πλεονέκτημά μας στη Γη καθώς οι πλανήτες στην πραγματικότητα δεν κινούνται προς τα πίσω).

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος περίπου τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο, συχνότητα μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλο πλανήτη. Αυτή τη φορά θα διαρκέσει έως τις 25 Απριλίου (και για κάποιους, ακόμη και τον Μάιο του 2024)!

Ο Κριός είναι το ζώδιο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος αυτή την άνοιξη, κάτι που είναι πιθανό να φέρει σύγχυση στο πώς επιδιώκουμε τα πάθη, τους στόχους και τις προσπάθειές μας. Μπορεί επίσης να μας κάνει να νιώθουμε φωτισμένοι για τις δικές μας επιθυμίες και να νιώθουμε αρκετά θυμωμένοι και απογοητευμένοι με εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον.

Για την καταπολέμηση αυτής της αρνητικής ενέργειας, χρειάζεται να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να συνειδητοποιήσουμε ότι μας δίνεται η ευκαιρία να βρούμε νέες λύσεις και απαντήσεις που θα βελτιώσουν και θα ενισχύσουν την πρόοδό μας προς τα εμπρός.

Δείτε τι μπορεί να σημαίνει για εσάς ο ανάδρομος Ερμής της Άνοιξης με βάση το ζώδιό σας:

Κριός

Ετοιμαστείτε για τη μεγαλύτερη δοκιμασία, Κριοί. Το τεστ της υπομονής, δηλαδή – το ότι πρέπει να σκεφτείτε πώς μπορείτε να αποσυνδέεστε και να εξασκήσετε την προσοχή γύρω από αυτό το ανάδρομο. Ο Ερμής θα προκαλέσει κάθε είδους δράμα στο ζώδιό σας, και θα εμφανιστούν προκλήσεις και εμπόδια σε σχέση με κάθε έργο, σχέδιο ή επιθυμία που έχετε στο μυαλό σας. Αντί να πολεμάτε το ρεύμα, πηγαίνετε με το ρεύμα! Τίποτα δεν θα προχωρήσει τώρα, άρα είναι καλύτερο να χαλαρώσετε.

Ταύρος

Νιώθετε απογοήτευση, Ταύροι; «Θα χρειαστεί να εστιάσετε στην ψυχική σας υγεία. Αυτή η ανάδρομη περίοδος του Ερμή μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι το άγχος, η απογοήτευση και η ανασφάλειά σας είναι παντού. Μπορεί να έχετε εμμονή με το κλείσιμο ή τις αποσκευές. Μυστικά, κρυφοί εχθροί και άλυτες καταστάσεις μπορεί να σας στοιχειώνουν. Προσπαθήστε να απελευθερώσετε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε.

Δίδυμοι

Υπομονή, Δίδυμοι, ο πλανητικός κυβερνήτης σας πάει ανάδρομος! Η φαινομενική πλανητική κίνηση του Ερμή θα φέρει αταξία στις φιλίες, την κοινωνική ζωή και το δίκτυό σας. Μπορεί να συμβεί κακή επικοινωνία με ανθρώπους που γνωρίζετε και μπορεί να προκύψει δράμα. Από την άλλη, οι παλιοί φίλοι και παλιά αισθήματα μπορεί να επιστρέψουν και αυτό το διάστημα! Εάν θέλετε να επανενωθείτε με οποιονδήποτε, κάντε το τώρα επειδή θα μπορούσατε να απολαύσετε την επανασύνδεση.

Καρκίνος

Πάρτε με το μαλακό τον εαυτό σας, Καρκίνοι! Θα θέλετε να αγωνιστείτε σε θέματα δουλειάς, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε δύο βήματα προς τα πίσω πριν το κάνετε. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καταιγίδες στην καριέρα και τα επαγγελματικά σας έργα. Οι καθυστερήσεις, οι συγκρούσεις με ένα αφεντικό ή οι προκλητικές ειδήσεις γύρω από τις φιλοδοξίες σας, η επιτυχία ή η δημόσια αναγνώριση θα μπορούσαν να εκδηλωθούν. Μην ξεκινάτε νέα έργα, θα αποτύχουν. Σκέφτεστε να επιστρέψετε σε προηγούμενο εργοδότη; Αρκεί να απλώσετε τώρα το χέρι». Σκεφτείτε να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και να τα τελειοποιήσετε.

Λέων

Το να υστερείτε δεν είναι στη φύση σας, σωστά Λέοντες; Το σύμπαν σας ενθαρρύνει να διευρύνετε την προοπτική σας, αλλά επίσης μπορεί να παρατηρήσετε ότι αναθεωρείτε παλιά οράματα, ιδεολογίες και πρόοδο τώρα. Μερικοί από εσάς μπορεί ακόμη και να αντιμετωπίζετε κάποιες απογοητεύσεις γύρω από ακαδημαϊκούς στόχους, προσπάθειες μέσων ενημέρωσης ή νομιμότητα. Κάτι είναι προς αναθεώρηση. Εάν μπορείτε να ξαναεπισκεφτείτε παλιούς προορισμούς, πνευματικές διδασκαλίες ή συναδέλφους, θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια με θετικό τρόπο.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να προσέξετε λίγο παραπάνω, Παρθένοι! Θα χρειαστεί να πάρετε ένα μικροσκόπιο στις σχέσεις σας τώρα, ειδικά ως προς αυτό που δίνετε και λαμβάνετε. Η ανάδρομη φάση του Ερμή ανακατεύει το δοχείο σε όλα τα επίπεδα στο πλαίσιο της συνεργασίας. Θα αισθάνεστε ότι μια σημαντική σύνδεση δεν είναι ισορροπημένη. Μπορεί να έχετε προβλήματα εμπιστοσύνης ή κοινής χρήσης. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει απογοήτευση σε περιουσιακά στοιχεία ή επενδύσεις, καθώς και καθυστερήσεις σχετικά με χρέη, πληρωμές ή διακανονισμούς.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την αλήθεια στις σχέσεις σας, Ζυγοί! Η ανάδρομη περίοδος του Ερμή της Άνοιξης θα φέρει σύγχυση και κακή επικοινωνία στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας. Αυτό μπορεί να φέρει τριβές ή να σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί δεν είστε στην ίδια σελίδα. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής μπορεί ακόμη και να φέρει πίσω έναν παλιό συνεργάτη στην επιχείρηση ή την αγάπη σε εσάς. Αν θέλετε να επανασυνδεθείτε με κάποιον, χρησιμοποιήστε το χρόνο τώρα.

Σκορπιός

Εισπνεύστε και εκπνεύστε, Σκορπιοί. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει πονοκεφάλους σε θέματα εργασίας και απασχόλησης. Μπορεί να αισθανθείτε σύγχυση με τους συναδέλφους ή με τα έργα και τις ευθύνες. Κάποιος μπορεί να σηκωθεί και να παραιτηθεί, με αποτέλεσμα κάθε λογής να ξεφύγει από τις ράγες. Εάν θέλετε να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό εργοδότη, να το κάνετε τώρα. Θα μπορούσατε να αναθεωρήσετε μια πρόκληση σχετικά με τις ρουτίνες σας, τη σωματική υγεία ή ακόμα και ένα κατοικίδιο.

Τοξότης

Αγάπη στον εγκέφαλο, Τοξότες; Θα δείτε κάθε είδους σύγχυση γύρω από τα ραντεβού, τα πάθη και τη δημιουργικότητά σας – ακόμη και παιδιά ή δράματα γύρω από έναν πρώην. Αν γνωρίζετε τυχαία νέα άτομα, μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά σε φαντάσματα ή ότι ο εραστής σας κάνει δεύτερες σκέψεις. «Μια πρώην, παλιά σύνδεση ή παλιά φλόγα θα μπορούσε ακόμη και να διασχίσει το δρόμο σας. Εάν θέλετε να επανασυνδεθείτε με κάποιοννα το κάνετε τώρα». Το έχετε!

Αιγόκερως

Η τύχη με το μέρος σας, Αιγόκεροι, μπορείτε να αντέχετε την πολυτέλεια να κάνετε ένα βήμα πίσω και απλώς να χαλαρώσετε για λίγο. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει σύγχυση στο σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα και τις οικιακές σας υποθέσεις. Εάν βρίσκεστε σε διαδικασία μετακόμισης ή ανακαίνισης, θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και απογοητεύσεις. Εκτός από την κατοικία, θα μπορούσατε επίσης να νιώσετε ότι εμφανίζονται απογοητεύσεις με τους συγγενείς ή τους γονείς σας.

Υδροχόος

Η ζωή θα μπορούσε να μοιάζει με κυκλώνα τώρα, Υδροχόοι, καθώς το μυαλό σας θα είναι σπειροειδής! Ο ανάδρομος Ερμής της Άνοιξης μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σύγχυση σχετικά με τις ιδέες, τις απόψεις και τα σχέδιά σας – ειδικά ό,τι συνδέεται με το γράψιμο, την ομιλία, τη διαφήμιση ή μια πρωτοβουλία επωνυμίας. Επίσης αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να προκαλεί εμπόδια γύρω από ταξίδια ή συμβόλαια.

Ιχθύς

Προσέξτε τα λεφτά σας, Ιχθύς! Ετοιμαστείτε να βιώσετε πολλές καθυστερήσεις, απογοητεύσεις και δράμα γύρω από τα έσοδα και τα οικονομικά σας. Αυτό μπορεί να φέρει μεγάλο άγχος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τριπλασιάσει όλα τα έξοδα και τις συναλλαγές σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Μπορώ να αντικαταστήσω εντελώς το conditioner με μια μάσκα μαλλιών;

Πότε μπορείς να σταματήσεις τη χρήση conditioner, αντικαθιστώντας το με ένα πιο δραστικό προϊόν όπως οι μάσκες μαλλιών;

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οικογενειακή απόδραση στη Βενετία

Δείτε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

11 σημάδια ότι πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες

Πόσο συχνά βάζεις τον εαυτό σου πρώτο;