Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 7 έως 14/4

Θα συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας, Θα τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και θα βρείτε πρακτικές λύσεις



Στις 8 πραγματοποιείται ολική έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη στον Κριό, που θα σας ωθήσει να δημιουργήσετε νέα σχέδια και την επιθυμία να ανοίξετε τα φτερά σας. Τολμήστε να κάνετε ορισμένες αλλαγές έχοντας την αίσθηση του μέτρου και την απαιτούμενη υπομονή, για να μη βιάσετε τα πράγματα. Όλα έχουν τη σωστή στιγμή για να γίνουν και κάποια χρειάζονται τον χρόνο τους. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 10 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Κριό σε σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας, να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και να βρείτε πρακτικές λύσεις. Στις 11 ο Ήλιος στον Κριό σε σύνοδο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, βοηθάει την επικοινωνία σας να κινείται σε καλό επίπεδο και οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να ακούσουν τις προτάσεις σας.

ΚΡΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να εκνευρίσετε τα οικογενειακά και φιλικά σας πρόσωπα, κάνοντας συζητήσεις που δεν θα έχουν να πουν τίποτα καλό για κανέναν. Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά για τις γνώσεις σας και είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσουν απαρατήρητα, αφού η μέρα δεν φέρνει μόνο κούραση και απαγορεύσεις, αλλά και καταξίωση εάν το επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα απρόοπτα θα σας κυνηγούν και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις. Απαιτητική, κουραστική και μερικές φορές εξαντλητική η εβδομάδα αυτή σε ό,τι αφορά τους ρυθμούς της και πιθανώς φειδωλή στα αποτελέσματα, αλλά δεν πρόκειται να νιώσετε ότι δουλεύετε χωρίς λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέστε ως στόχο να διατηρήσετε σε καλή φυσική κατάσταση τον οργανισμό σας, έτσι ώστε να αντέξετε την πίεση του μήνα, αποφεύγοντας σημαντικές συμφωνίες και δεσμεύσεις. Μην μπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σας, γιατί αν περνάτε δυσκολίες στις σχέσεις σας οφείλονται στην αναποφασιστικότητα και στην αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τεράστιες ευθύνες και υποχρεώσεις κρύβονται στις επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και θα πρέπει να σταθεροποιήσετε τα καινούρια δεδομένα για να τολμήσετε αλλαγές. Δώστε νέα πνοή και έμπνευση στα δημιουργικά σας σχέδια, για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, αλλά και για να αποκτήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα.

ΛΕΩΝ: Εξετάστε με σοβαρότητα τα «θέλω» και τα «πρέπει» σας, όπου κάθε αξία σας θα έχει τον χώρο της και δεν θα εμποδίζει τους άλλους τομείς της ζωής σας να αναπτυχθούν. Επιστρατεύστε επιπλέον δύναμη, κατανόηση και υπομονή, προκειμένου να κρατήσετε κάποιον έλεγχο μέσα στη φόρτιση που έχει αρχίσει και δημιουργείται στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε την υπερβολή στις κινήσεις και στις αντιδράσεις σας, εάν θέλετε οι προοπτικές των σχέσεών σας να είναι αισιόδοξες. Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις μην κάνετε ανοίγματα, γιατί προβλέπεται να ξεφεύγετε και να χάνετε τους στόχους σας. Οι προστριβές και οι εντάσεις με τους άλλους δεν θα βοηθούν ιδιαίτερα την τύχη σας, ούτε στις συνεργασίες σας, αλλά ούτε και στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν θα αφορούν τη γενική κατάσταση και θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί θα ήταν λάθος να είστε μαχητικοί ή απόλυτοι με τους συνεργάτες σας και να δημιουργείτε αντιπάθειες. Πολεμώντας χωρίς την απαιτούμενη υπομονή θα κουραστείτε και δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε αργότερα, γιατί να είστε σίγουροι ότι υπάρχει και συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως και η τύχη χρειάζεται λίγη βοήθεια από εσάς για να μπορεί να λειτουργεί και αν δεν αποφασίσετε να το πράξετε, όλα θα δείχνουν και θα είναι στάσιμα. Την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας θα την έχετε, οπότε εκμεταλλευτείτε την προς όφελός σας, για να μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη άνεση και ευελιξία στο προσεχές μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κλείνετε πόρτες που σας είναι ανοιχτές ή τώρα σας ανοίγουν, γιατί όταν θα καταλάβετε το λάθος και το μετανιώσετε θα είναι ήδη πολύ αργά. Όσοι από εσάς είστε ήδη δεσμευμένοι, αποφύγετε κρίσεις ζήλιας και αν έχετε να προσάψετε κάτι στο σύντροφό σας, κάντε το με ουσιαστικό διάλογο και όχι με υπονοούμενα, αφού είναι λογικό ότι θα αντιδράσει και ίσως αυτό να μην είναι τόσο ανώδυνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετριάστε τις προσδοκίες σας, για να μη γίνετε θύμα των δικών σας επιθυμιών, αφού η απογοήτευση που θα νιώσετε αν δεν επιτευχθούν θα είναι μεγάλη. Προσεγγίστε τον σύντροφό σας με διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνήθως, για να ξαναδείτε τη σχέση σας να αναγεννιέται από τις στάχτες της. Στους αδέσμευτους του ζωδίου, ίσως μια σχέση του παρελθόντος επιστρέψει μετανιωμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες και οι τρικλοποδιές θα είναι ισόποσες αυτόν τον μήνα, γι’ αυτό πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή πλεύσης εντελώς παρορμητικά, μετρήστε όλες τις παραμέτρους για να δείτε τι φταίει πραγματικά. Μετριάστε την υπερβολή και στα έξοδά σας, γιατί ο άκρατος καταναλωτισμός σας θα σας οδηγήσει στη συσσώρευση εξόδων και ακόμα δεν έχετε ξεμπερδέψει οριστικά με χρέη και οφειλές.

ΙΧΘΥΣ: Φανείτε υπομονετικοί, συνεργάσιμοι και προσεκτικοί, για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων και να κάνετε την τύχη να σας χαμογελά, αφού τα χρήματα θα είναι το σημαντικότερο θέμα σας σε όλες του τις εκφάνσεις. Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που χειρίζεστε την καριέρα σας τον τελευταίο καιρό, ειδικά εάν βλέπετε ότι η τακτική που ακολουθείτε έως τώρα, δεν οδηγεί πουθενά.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

Προτεινόμενα

FITNESS

Πόσο καιρό θα σου πάρει για να δεις τα πρώτα αποτελέσματα της συστηματικής άσκησης στο σώμα σου;

Να πόσος καιρός χρειάζεται για τις πρώτες αλλαγές στη φυσική σου κατάσταση

CELEBS

Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργκάρο: Βάφτισαν την κόρη τους Αθηνά - Αλεξάνδρα

Το ελληνικό γλέντι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

ASK THE EDITOR

Μπορώ να αντικαταστήσω εντελώς το conditioner με μια μάσκα μαλλιών;

Πότε μπορείς να σταματήσεις τη χρήση conditioner, αντικαθιστώντας το με ένα πιο δραστικό προϊόν όπως οι μάσκες μαλλιών;