Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι



ΚΡΙΟΣ: Το κλίμα είναι αρκετά γόνιμο και οι αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε δεν αργούν. Δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία μια που οι αρνητικές σκέψεις δεν σας βοηθούν.

Pixel
Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Από το να βάζετε κανόνες στη σχέση με τον σύντροφό σας, αφήστε τον να βγάλει το ερωτικό του πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε προβληματισμό. Απ’ ό,τι φαίνεται σήμερα θα δοκιμαστούν οι σχέσεις με τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με γοητεία και αυτοπεποίθηση τολμήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική σας ζωή. Στις αναστολές που έχετε πάνω σε κάποια θέματα, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας.

ΛΕΩΝ: Γεφυρώστε τις διαφορές που έχετε με το οικείο περιβάλλον σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Μην αφήσετε τις ατελείωτες σκέψεις της λογικής να σας κάνουν να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν πάρετε την απόφαση να δράσετε τώρα, κινδυνεύετε να χάσετε κεκτημένα δικαιώματα. Αρπάξτε και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις σας θα αναπλάθονται διαρκώς και το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάτι νέο μπορεί να γεννηθεί ή κάτι παλιό να μεταμορφωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσδιορίστε σωστά τις απαιτήσεις σας αλλά και τις υποχωρήσεις που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, προκειμένου να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν μέχρι τώρα είχατε την υποψία ότι η ζωή σας συχνά ερήμην σας αναλωνόταν προσπαθώντας να μην πληγώσετε τους άλλους, σήμερα θα είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσο και να προσπαθήσετε δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, οπότε φροντίστε να μη φορτώνεστε συνέχεια με υποχρεώσεις ή ευθύνες που στο κάτω-κάτω δεν είναι δικές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετές συναλλαγές θα έχει η μέρα και θα πρέπει να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες για να μην ξεπεράσετε τον μηνιαίο σας προϋπολογισμό και χρειαστεί να δανειστείτε από κάπου.

ΙΧΘΥΣ: Θέλετε να εξουσιάζετε όσο περισσότερο γίνεται εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας και αυτή σας η επιθυμία θεριεύει καθημερινά και σας οδηγεί σε νέες αναζητήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι είδους μητέρα θα είσαι με βάση το ζώδιό σου

Ετοιμαζόμαστε για τη γιορτή της μητέρας ρίχνοντας μια ματιά για το τι λένε τα άστρα για τη μητρότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 11 Μαΐου

Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή

BLOGS

«Η αγάπη αφορά μόνο αυτό που περιμένεις να δώσεις» Katharine Hepburn

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1907 και το αστέρι της θα λάμπει για πάντα

CELEBS

Τζάστιν Μπίμπερ: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας - Έγκυος η Χέιλι Μπίμπερ

Ο τρυφερός τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε τα ευχάριστα το γνωστό μοντέλο