Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας



ΚΡΙΟΣ: Χαλαρώστε και μη τα βάζετε με τους άλλους, επειδή υπάρχει κάτι που βασανίζει το μυαλό σας. Μην κλείνετε την πόρτα σε κάθε νέα γνωριμία και περιορίζεστε σε ανθρώπους αποκλειστικά δικούς σας.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Προωθήστε τις ιδέες σας συμπληρώνοντας τες και με αυτές των συνεργατών σας που θα σας φανούν πολύτιμες. Μην παρασυρθείτε από ζήλιες της στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δεν σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις. Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό σας χώρο και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ.

Pixel

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια συμβουλή από φίλο σας θα σας κάνει να δείτε πως έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στον σύντροφό σας. Αναπτερώνεται το ηθικό σας και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας. Ακούστε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν και μην εκφέρετε άποψη εάν δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές. Κάντε αποφασιστικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

ΖΥΓΟΣ: Σε όποιον επιχειρήσει σήμερα να σας χαλάσει το κέφι, απλώς χαμογελάστε του. Δεν θα πετύχετε τίποτα αν με την πρώτη απόρριψη σε θέματα εργασίας το βάλετε κάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που δεν θα ρίξουν το ηθικό ή την αυτοπεποίθησή σας ούτε στο ελάχιστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκληθεί αρκετή αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο με αγαπημένα πρόσωπα και θα χρειαστεί να μιλήσετε για θέματα που μέχρι τώρα σιωπούσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη συμπεριφορά σας θα σας κάνει να μην είστε ιδιαίτερα συντροφικοί, αλλά σίγουρα θα είστε ενδιαφέροντες, ειλικρινείς και σέξι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι κινήσεις που θα κάνετε, όπως και οι πρωτοβουλίες ή η νέα τακτική που θα αναπτύξετε, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ: Οργανωθείτε για να μπορέσετε να επιλέξετε σωστά ανάμεσα στα οικονομικά οφέλη που θα έχετε και σε κάποιες θυσίες που θα χρειαστεί να κάνετε στην προσωπική σας ζωή. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν